QUOTE(lleillaaa @ 2016 07 03, 15:37)
Kiek jums tie dažai išlaiko? Man tai išvis nelaiko, pora dienų ir viskas.
Man ir panasiai 3-4 d
QUOTE(lleillaaa @ 2016 07 03, 14:37)
Kiek jums tie dažai išlaiko? Man tai išvis nelaiko, pora dienų ir viskas.
Jei ryte pasidazau,kita ryta jau nebeveik nieko nebelieka o krapstausi kol nusidazau idealiai apie 30min... jau pavargau tiek terliotis,dazausi seseliais bent laiko uzima maziau
Sveikos merginos, siulau pabandyti va tokius: WUNDER2 .
Laiko kelias dienas, nenubega.
gal zinote, ar perfectocil rudi dazai (trecias numeriukas) nusiplaudami netampa ryzi?
QUOTE(welniūkštė @ 2016 08 01, 19:46)
gal zinote, ar perfectocil rudi dazai (trecias numeriukas) nusiplaudami netampa ryzi?
Man tikrai netampa .
QUOTE(Gratis @ 2016 08 02, 12:07)
Man tikrai netampa .
aciu uz atsakyma dar noreciau patarimo, rudus ar juodus pirkti? noretusi naturalesniu antakiu, mano plaukai siuo metu padazyti tamsesne ruda spalva
QUOTE(Cocainna @ 2016 07 03, 21:54)
Jei ryte pasidazau,kita ryta jau nebeveik nieko nebelieka o krapstausi kol nusidazau idealiai apie 30min... jau pavargau tiek terliotis,dazausi seseliais bent laiko uzima maziau
Tai aš irgi jau žiūriu, kad taip paprasčiau
QUOTE(gederika @ 2016 07 10, 20:54)
Sveikos merginos, siulau pabandyti va tokius: WUNDER2 .
Gal daugiau kas esate isbande noretusi daugiau nuomoniu,nes nepigus
Laba
Is kur perkate Anastasia produktus? Turiu pomada, tai noreciau ir originalaus sepetelio. Nuziurejau dvipusi, nr. 12.
Maciau cultebauty.co.uk kainuoja 15£, pas mus apie 22. Ir siuntimas raso nemokamas jei perki virs 50£, gal butu norinciu kooperuotis
Is kur perkate Anastasia produktus? Turiu pomada, tai noreciau ir originalaus sepetelio. Nuziurejau dvipusi, nr. 12.
Maciau cultebauty.co.uk kainuoja 15£, pas mus apie 22. Ir siuntimas raso nemokamas jei perki virs 50£, gal butu norinciu kooperuotis