Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 09 26, 20:37)
Visa laika antakius tvarkyti eidavau i kirpykla, bet kadangi vis pasitaikydavo atveju, kai nespedavau susitarti ir  likdavau nedazyta, nusipirkau Reflectocil dazus.
Parduotuveje sake, kad jie geriausi, nes nedazo odos.
<....>
Gal kas patarsite? Cia kazkokie kiti dazai naudjami, ar seseliai kazkokie?

Kas yra geriausia kiekvienam atrodo savaip... Man patinka ColorSport 30 mascara: lengvai nusivalo nuo odos, ilgai išsilaiko ant antakių ir blakstienų. Pakuotė atrodo taip:
user posted image

O apskritai dėl antakių dažymo, gali būti ir paprasti akių šešėliai g.gif Jeigu neblizga, tikrai matiniai, naturalių spalvų - kodėlgi ne. Girdėjau, kad žvaigždžių stilistai visaip makiažo priemones maišo, kad išgauti unikalų efektą...
Atsakyti
Man visai gražiai padarė grožio salone Urmo bazėj, vadinas "Lėja"..
Šiaip aš ten ilgalaikį manikiūrą darausi pas Gintarę (vienintelė vieta kur kai padaro, tikrai laaaabai ilgai jis laiko) tai kažkaip prie progos kartą susitvarkiau, patiko. Skaistė vardas berots..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milani: 26 lapkričio 2013 - 11:32
kas dazote refetocil tamsiai rudais dazais (3.0 berods) ar jie dazo oda? nes va vis skaitau kad nedazo o man reikia kad dzytu doh.gif man berods su jais daze salone bet gal pertrumpai laike nes oda nusidaze vos vos o as noriu kad uzpildytu normaliai..noriu nusipirkti dazus ir dazytis pati, nes su antakiu pudra jau atsibodo, bet db sudvejojau del siu refetocil, o kitokiu nezinau..man plauko dazyt nereikia - jis juodas bet noriu uzpildyti tarpukus ypac prie nosytes, man pati pirma karta gyvenime kai daze antakius dar dabar su nostalgija prisimenu kaip graziai nudaze ir kaip ilgai laike, o db kolkas esu nepatenkinta paskutiniais apsilankymais salonuose ir kirpyklose, paskutini kart isvis nusidaziau treciadieni kad sestadieni eidama i baseina buciau su antakiais bet sestadieni to dazymo ne zymes nelike buvo.. unsure.gif
Atsakyti
Jau daug metu dazau C:EHKO dazais, odos nedazo ir palyginus ilgai laiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dažau su Estel profesional dažais. Patinka nes nenudažo odos.

Rekomenduokit gerą pinceta pešioti antakiams smile.gif Gali būti skirtas ir profesionaliam naudojimui
Atsakyti
Aš išmokau labai šauniai pasidailinti antakius pati! po antakiu, prie pat plaukelių augimo linijos brėžiu su pieštuku liniją per visą antakio ilgį, palei formą (ryškumą koreguokitės kaip jums pačioms patinka) ir tada pasiimu blakstienų šukytes ir su tomis šukytėmis gražiai išsklaidau nupieštą liniją per plaukelius. Nu super, tikroviškai atrodo, žvilgsnis net pasikeičia, atrodo biggrin.gif biggrin.gif o jeigu lekiate kur į vakarėlį ir bijote kad neatlaikys tokia antakių šukuosena - papurškite blakstienų šukeles paprastu plaukų laku ir perbraukite per antakius! SUPER! makiažas nuvarva, bet antakiai lieka tikrai biggrin.gif
Papildyta:
ir šiaip man labai patinka dėl to, kad tas pieštukas nekenkia kiap kad cheminis dažymas.. smile.gif Tik aišku, jei kasdien su tuo laku žaisite, tada gal labiau alintumėt antakiukus, bet šiaip tai nk pavojingo. Ir plius kada panorėsit - nusivalysit.
Atsakyti
Tiesiog juodu pieštuku labai neryškiai perbraukiu ir pašukuoju šepetuku g.gif
Atsakyti
labas. o kaip dažyti su tais dažais, tiesiog paimi dažų ir viskas ar reikia su kazkuo dar makaluot juos?
Atsakyti
Va ko prisipirkau wub.gif , ilgai laukiau , prisiziurejau youtubes filmuku, prisiskaiciau komentaru ir kagi, jie absoliuciai pasiteisino. Jei jau is mano retu, "3plauku" antakiu iseina pilni vešlus antakiukai, tai tikrai super. Spalvos labai naturalios!!! Tik matysiu kiek ilgam uzteks wink.gif, nes piestukas toks smulkutis wink.gif, bet tikrai bus kartojamas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2014 02 11, 21:08)
Va ko prisipirkau

Iš kur pirkote Anastasia produktus, siuntėtės per tarpininkes, ar yra kokių parduotuvių, kurios siunčia?
Galvoju apie šio gamintojo dipbrow pomade arba brow powder duo. Apie pudrinius ir čia atsiliepimų skaičiau, o pomados niekas neturi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 11 26, 15:08)
kas dazote refetocil tamsiai rudais dazais (3.0 berods) ar jie dazo oda?

dažo, bet ta spalva greit nueina nuo odos. Plaukų spalva laikosi gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 02 12, 00:23)
Iš kur pirkote Anastasia produktus, siuntėtės per tarpininkes, ar yra kokių parduotuvių, kurios siunčia?
Galvoju apie šio gamintojo dipbrow pomade arba brow powder duo. Apie pudrinius ir čia atsiliepimų skaičiau, o pomados niekas neturi? smile.gif

Pirkau tiesiai is ju puslapio per tarpininke ( rudaplauke - tik ji sutiko is ten uzsakinet wink.gif )
Atsakyti