Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

QUOTE(Zviro @ 2013 09 26, 19:51)
Jus tikriausiai buvote pas mergaite vardu Monika, ji fantastiska, as visada ten tvarkausi geriausia vieta Kaune!

o cia kur? Savam? kokia kainyte antakiu sutvarkymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 09 26, 19:37)

Gal kas patarsite? Cia kazkokie kiti dazai naudjami, ar seseliai kazkokie?

Vien tik dazais neisgaunami tokie antakiai, ta forma, tankuma ir spalvos intensyvuma padare su antakiu seseliais arba kitokia antakiu makiazo priemone.

Man kai pesiot nereikia, pavienius plaukelius pati issipesu, tai namuose dazausi antakius siuo metu tokiais dazais, bet Eurokoj dar geresniu, ilgiau isliekanciu yra pirkt. Kad oda nenusidazytu, aplink antakius ja istepu taukmedzio sviestu arba labai riebiu kremu.

user posted image
Atsakyti
Gal galite patarti gerą antakių meistrę Kaune centre? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 09 26, 20:37)
user posted image
Gal kas patarsite? Cia kazkokie kiti dazai naudjami, ar seseliai kazkokie?

Čia manyčiau antakių permanentas plaukeliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 06 30, 20:20)
As mastau pirkti Refectocil dazus. Skaiciau, kad jie vieni is geresniu, kazin tiesa?

naudoju šiuos dažus jau veik metai, esu patenkinta, tai mano pirmieji savarankiškai naudojami dažai, tai su kitais palyginti negaliu. Laiko man apie porą sav ryškiai, paskui dar porą sav.- pakenčiamai (tuomet kiek pakoreguoju šešėliais). Kad šie dažai nedažo odos tai čia visiška nesąmonė cool.gif jei laikau trumpiau nedažo, jei ilgiau- visuomet nudažo smile.gif Reziume, man jie patinka, kai baigsiu tūtelę, kas dar negreit nutiks, manau tikrai kartosiu smile.gif Pirkau internetu iš čia, super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 06 spalio 2013 - 21:32
QUOTE(žvarba @ 2013 10 06, 22:31)
naudoju šiuos dažus jau veik metai, esu patenkinta, tai mano pirmieji savarankiškai naudojami dažai, tai su kitais palyginti negaliu. Laiko man apie porą sav ryškiai, paskui dar porą sav.- pakenčiamai (tuomet kiek pakoreguoju šešėliais). Kad šie dažai nedažo odos tai čia visiška nesąmonė cool.gif jei laikau trumpiau nedažo, jei ilgiau- visuomet nudažo smile.gif Reziume, man jie patinka, kai baigsiu tūtelę, kas dar negreit nutiks, manau tikrai kartosiu smile.gif Pirkau internetu iš čia, super thumbup.gif

drinks_cheers.gif Visiškai pritarsiu, aš ir čia prisiskaičius nusipirkau šiuos dažus, na ir taip negailėdama visur išsitepiau (juk TIKRAI odos nedažo), tai paskui dar geras pora dienų vaikščiojau kaip panda doh.gif biggrin.gif dažo merginos ir šie dažai odą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 10 07, 08:13)
drinks_cheers.gif Visiškai pritarsiu, aš ir čia prisiskaičius nusipirkau šiuos dažus, na ir taip negailėdama visur išsitepiau (juk TIKRAI odos nedažo), tai paskui dar geras pora dienų vaikščiojau kaip panda  doh.gif  biggrin.gif dažo merginos ir šie dažai odą  smile.gif

lotuliukas.gif nu geras, atsiprasau, jei cia per mane. Bent man spalva graphite 1.1 nedaze odos, jei juoda spalva nusipirksiu, elgsiuos atsargiau blush2.gif
Atsakyti
Gal galit patarti antakiu seselius, panasius i essence duo palete? Ar kazka geresnio ir kokybiskesnio nei sie.
Atsakyti
Caridian, ar nebandei artdeco antakių šėšėlių? Aš norėčiau rekomendacijos dėl šepetuko antakių šėšėliams, iš to ką būtų galima LT rasti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 03 lapkričio 2013 - 21:08
QUOTE(Balalaika. @ 2013 11 03, 21:07)
Caridian, ar nebandei artdeco antakių šėšėlių? Aš norėčiau rekomendacijos dėl šepetuko antakių šėšėliams, iš to ką būtų galima LT rasti.

As va toki turiu:
user posted image
Tik pastebejau, kad geriau kietesniais sereliais rinktis, nei kad kaip pvz. ecotools kirstas sepetelis na labai jau minkstas ir per svelnus antakiams 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Idomus variantas atrodo, essence sutrupejo viena spalva, tai reikia pakeitimo, nors man patiko tai, kad jos 2, skirtingos, tai galima pamaisyti, isgauti naturalu vaizda.
Naudoju Erdesos kirsta sepeteli, man tinka sis.
Atsakyti
user posted image

Droge maciau 3 numeriuka tik tais, nusipirkau kol kas patenkinta. Graziai atrodo netgi ant tamsiu antakiu.
Atsakyti