as tai noriu paklausti kur kaune naturaliai dazo antakius? nenoriu kad oda nudazytu ir padarytu kaip pas klouna:)
na man tai labai nepatinka:) todel ir ieskau va tokios, kuri nemegtu daryti to, ko klientas nepraso:) o tokiu isitikinau - nedaug!!!
Noriu nusipirkti gera priemone antakiams dazyti, nes paciai tinka ir patinka ryskus antakiai, dazau su seseliais butent skirtiems antakiams, bet neislaiko man jie ilgai ir graziai taip kaip atrodo ryte. Maciau MAC turi nebloga priemone, bet niekur negaunu pirkti, viskas siparduota. Kazin ar cia ne taspats butu, kaip paprastas eye liner'is? Kaip manot? Jei nusipirkciau MAC toki pat eye liner'i rudos spalvos arb butu taspats rezultatas?
Cia vat sitie skirti antakiams:
Cia vat sitie skirti antakiams:
na, tai negi niekas niekur nesidare kaune pas normalia, rimta meistre?
QUOTE(booonbon @ 2013 05 25, 23:44)
na, tai negi niekas niekur nesidare kaune pas normalia, rimta meistre?
Pries kelias dienas tvarkiausi antakius ČIA Esu naturali blondinė, švieseodė. Turbut pirmą kartą man taip naturaliai padažė. Visada visų prašydavau,kad butų kuo šviesesnė spalva ir visa laiką išsigasdavau pamačius rezultatą... Nors meistrės vienbalsiai tvirtina,kad viskas gerai, cia tik del to,kad nepripratus taip atrodo
Gaila,nepaklausiau mergaites,kuri dirbo,vardo... Uzsukau tada visiškai neplanuotai. Butinai issiaiskinsiu ir kita karta eisiu pas ją vėl
Dažau su antakių šešėliais, nes su pieštuku nemoku, labai nekoks vaizdas Jeigu kokia šventė, tai tvarkausi pas kosmetologę, tada ir cheminiais dažais nudažo, bet pirmom dienom antakių ryškumas tai per didelis būna.
Išbandžiau PUPA antakių fiksavimo želė su spalva, ėmiau tamsiausią spalvą, bet atrodo natūraliai, nors ant aplikatoriaus kažkokie blizgučiai matos, bet ant antakių jų nesimato, fiksuoja labai gerai ir gražiai, patogus aplikatorius. http://makeup-websho...ania_fixing_gel
Gal kas naudojote si Benefi Brow zings rinkinuka?
QUOTE(anira12 @ 2013 05 29, 11:10)
Pries kelias dienas tvarkiausi antakius ČIA Esu naturali blondinė, švieseodė. Turbut pirmą kartą man taip naturaliai padažė. Visada visų prašydavau,kad butų kuo šviesesnė spalva ir visa laiką išsigasdavau pamačius rezultatą... Nors meistrės vienbalsiai tvirtina,kad viskas gerai, cia tik del to,kad nepripratus taip atrodo
Gaila,nepaklausiau mergaites,kuri dirbo,vardo... Uzsukau tada visiškai neplanuotai. Butinai issiaiskinsiu ir kita karta eisiu pas ją vėl
Kokia kaina? Vakar kaip tik skaiciau ju kainorasti kol laukiau eileje prie bankomato, bet antakiu koregavimo bei dažymo kainos kazkaip neuzfiksavau?
Dar, man bent asmeniskai, labai nautraliai padaro kipykloje, kuri yra kestucio gatveje prie kestucio sustojimo, galima sakyt ant gedimino ir kestucio kampo tik kad jau labai anksti baigia darba, po 5 jau be sansu ja pagauti...Ir kaina tik 15Lt, na bent tiek buvo paskutini karta pas ja buvau.
Ir dar klausimukas, ka darot tos kuriu antakiai kaip sakant vienas mamos kitas tetes?Pas mane vienas lengtas, kitas vos ne tiesus, kazkaip anksciau labai nekreipdavau demesio, o dabar ziuriu jau ir kompleksuot pradejau...
QUOTE(anira12 @ 2013 05 29, 11:10)
Manyčiau, kad Monika. Jei rudais, ilgais plaukais. Ji viena geriausių Kaune, vienintelė padarydavo tikrai gražiai.