Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

QUOTE(Malena @ 2013 03 31, 12:01)
Jei teisingai supratau, teiraujiesi apie antakių pudrą, o nuotrauką įkėlei antakių pieštukų smile.gif
Anastasia antakių pudrą rinkausi iš tų pačių atspalvių ir dar nežinau ar neprašoviau smile.gif
Su Šv.Velykom!

Kuri atspalvi pasirinkai?
Atsakyti
QUOTE(Panda @ 2013 03 21, 16:41)
Aš esu baltaodė, tad kolkas nieko geresnio nesu atradusi už binacil dažus antakiams.

kur galima įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 04 02, 15:36)
kur galima įsigyti?

Paskutinį kartą pirkau per tarpininkes iš vokiško ebay, anksčiau jų būdavo ir LT pirkti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar šitas antakių vaškas duoda kokios spalvos? Ar gerai fiksuoja? Vertas dėmesio? 4u.gif

Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 04 01, 23:12)
Kuri atspalvi pasirinkai?

Medium Ash. O tu?

QUOTE(Estela_ @ 2013 04 03, 21:39)
Merginos, ar šitas antakių vaškas duoda kokios spalvos? Ar gerai fiksuoja? Vertas dėmesio?  4u.gif
Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax

Tiek apie rašyta. Fiksuoja. Duoda šiek tiek spalvos. Man jis viena iš priemonių kurio pagalba keičiu antakio plaukelių augimo kryptį. Antro turbūt nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 31, 02:32)

Nu tai cia tikrai ne tas pats man atrodo. Pas ji sviesus antakiai su daug zilu plauku. O kas cia tokio nesuprantu butu padazyt antakius idomumo delei, juk ne visam gyvenimui.

Neisizeiskit 4u.gif Kiekvienam, kaip sakoma, savo 4u.gif
Tiesiog man tai nuskambejo neiprastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 04 04, 10:10)
Medium Ash. O tu?
Tiek apie rašyta. Fiksuoja. Duoda šiek tiek spalvos. Man jis viena iš priemonių kurio pagalba keičiu antakio plaukelių augimo kryptį. Antro turbūt nepirksiu.

Irgi apie medium ash galvoju, bet neapsisprendziu ar tikrai bus tokia gera priemone ir klausimas del tos sviesesnes spalvos, man atrodo, kad ji nereikalinga bus, makeupalley ivairiu atsiliepimu yra. Galvoju, gal dar per lt parduotuves pereisiu, gal ka ne tokio brangaus rasiu g.gif
Atsakyti
Jau turiu Anastasia Brow Duo. Patinka dėl natūralių atspalvių, bet apskritai, nelabai matau pranašumo prieš kitas antakių pudras.
user posted image
Atsakyti
Dazausi tik pas kosmetologe, kadangi mano rankele sudrebetu bepiesiant linija, o ir traukineti plaukeliu pati negaleciau sau, man tai labai skausminga...Beda tik ta, kad ne visada pavyksta susitarti su kosmetologe, todel neretai vaikstau isblukusiais antakiais.
Atsakyti
ilga laika daziau tiesiog dior tamsiai rudais akiu seseliais is paletes db nusipirkau essence, na visai patinka, tik sepetukas lb jau prastas.. svajoju apie benefito brow zing nes jis kartu su vasku.. o seip piestukai ne man as uz seselius smile.gif mano pats antakis tamsus juodas bet tarpakyje yra tarpeliai tarp plaukeliu tai as juos uzpildau seseliais ue dar forma pakoreguoju nes mano vienas antakis kiek zemiau uz kita smile.gif
Atsakyti
Aš pati pešiojuosi antakius, juos dažau RefectoCil, o kai spalvytė jau pašviesėja, tai pieštuku arba šešėliais paryškinu. Eiti pas kosmetologę, mano manymu, neapsimoka, pačiai tvarkytis daug pigiau, žinoma, jei tik pačiai tai gaunasi, nes formą bei ryškumą lengviau sau pasidaryti, nes ne vieną kartą esu nusivylusi kosmetologių darbu. Pas mane dabar ir draugės ateina antakius susitvarkyti, mokėti nereikia, o jei padažiau kreivai ir pabarti gali mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi pati tvarkausi, dazausi.
Dabar naudoju eylure dylash dazus.. Pas mane antakiai sviesus, ilga laika tik piestuku ryskindavau, siek tiek reikia forma koreguoti, nes vienas siek tiek auksciau ir retesni i gala plaukeliai. Tai jei sviesius antakius vien piestuku ar pudra teplioti, tai schmoll.gif
bent jau man uzrukdavo ilgai jei norint graziai pasidaryt.. o ir kai be makiazo - vaizdas vos ne kaip be antakiu.
Taigi dabar nusidazau, susitvarkau vasku, kad nesidraikytu ir kur reikia siek tiek pakoreguoju su spec. pudra smile.gif thumbup.gif:
Atsakyti