Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

Aš esu baltaodė, tad kolkas nieko geresnio nesu atradusi už binacil dažus antakiams. http://www.grozionam...p...497&page=32
Dažausi ruda spalva, atrodo be galo gražiai ir natūraliai, daug gražiau už reflekctocil, kurie prie mano baltos odos atrodo nenatūraliai (turiu galvoj rudą, pilką spalvytes, kurias ir maišydavo kosmetologė mano visokiom proporcijom)4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panda @ 2013 03 21, 17:41)
Aš esu baltaodė, tad kolkas nieko geresnio nesu atradusi už binacil dažus antakiams. http://www.grozionam...p...497&page=32
Dažausi ruda spalva, atrodo be galo gražiai ir natūraliai, daug gražiau už reflekctocil, kurie prie mano baltos odos atrodo nenatūraliai (turiu galvoj rudą, pilką spalvytes, kurias ir maišydavo kosmetologė mano visokiom proporcijom)4u.gif

Visiškai sutinku, esu ištikima šiem dažam smile.gif

Reflektocil turėjo tokį nepageidaujamą raudoną atspalvį, todėl antrą kartą jų nepirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 21 kovo 2013 - 18:11
QUOTE(Malena @ 2013 03 21, 19:10)
Visiškai sutinku, esu ištikima šiem dažam smile.gif

Reflektocil turėjo tokį nepageidaujamą raudoną atspalvį, todėl antrą kartą jų nepirkau.

O kur galima siuos dazus isigyti ? ax.gif
Atsakyti
Tingiu visą temą skaityti, tai atsiprašau, jei apie tai buvo kalbėta. Ar kam yra buvusi alergija dažams? Salone dažiausi ir ne pirmą kartą, bet pirmą kartą sualergizavo.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 02 27, 19:00)
Maniskis irgi vis del to neleido biggrin.gif, bet man vistiek knieti. Ir ketinau naturaliai padazyt, kokia grafito spalva

lotuliukas.gif prajuokinot

o nagu ar lupu nenorit jam padazyti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri pakomentuotu Anastacia Beverly hills brow duo? Ar gerai issilaiko, abu atspalviai tinkami? Renkuosi tarp brunette ir medium ash g.gif

CIA labai gerai palyginti atspalviai, brunette atrodo kazkoks ryzokas, maciau, nemazai kas pirko sita priemone, tai butu idomi nuomone smile.gif
Atsakyti
Gal kuri pakomentuotu Anastacia Beverly hills brow duo? Ar gerai issilaiko, abu atspalviai tinkami? Renkuosi tarp brunette ir medium ash g.gif

CIA labai gerai palyginti atspalviai, brunette atrodo kazkoks ryzokas, maciau, nemazai kas pirko sita priemone, tai butu idomi nuomone smile.gif
Atsakyti
sveikos, aš vakar buvau kirpykloi susitvarky nusidažyt antakių. Man juos sutvarkė nudažė, bet pati oda nepaėmė pigmento, nusidažė tik plaukelis. Gal žinot kodėl pati oda nepaėmė pigmento? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2013 03 30, 16:44)
sveikos, aš vakar buvau kirpykloi susitvarky nusidažyt antakių. Man juos sutvarkė nudažė, bet pati oda nepaėmė pigmento, nusidažė tik plaukelis. Gal žinot kodėl pati oda nepaėmė pigmento?  g.gif

manau nuo dažų priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2013 03 30, 16:44)
sveikos, aš vakar buvau kirpykloi susitvarky nusidažyt antakių. Man juos sutvarkė nudažė, bet pati oda nepaėmė pigmento, nusidažė tik plaukelis. Gal žinot kodėl pati oda nepaėmė pigmento?  g.gif

Tai kad oda ir neturi nusidazyt
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 03 29, 13:49)
lotuliukas.gif prajuokinot

o nagu ar lupu nenorit jam padazyti g.gif  biggrin.gif

Nu tai cia tikrai ne tas pats man atrodo. Pas ji sviesus antakiai su daug zilu plauku. O kas cia tokio nesuprantu butu padazyt antakius idomumo delei, juk ne visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 03 30, 15:01)

Jei teisingai supratau, teiraujiesi apie antakių pudrą, o nuotrauką įkėlei antakių pieštukų smile.gif
Anastasia antakių pudrą rinkausi iš tų pačių atspalvių ir dar nežinau ar neprašoviau smile.gif

Su Šv.Velykom!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 31 kovo 2013 - 12:11
Labai noreciau nusidazyti ilgalaikiu makiazu antakius, noreciau plunksnelemis, bet tai musu mieste tokios paslaugos nera, tikslaiu yra, bet daro baisiai, nubrezia stora linija ir tiek, labai nenaturaliai atrodo. O i kt miesta lekti, tai kaina isauga dvigubai ciut ne. Tai ir sedziu , savo retus ir sviesius antakius bruzindama piestuku smile.gif
Atsakyti