Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

QUOTE(meid @ 2013 02 01, 10:46)
Gal galėtumėt patarti kokį atspalvį rinktis refectocil dažų? Naturalūs plaukai lietuviškos peleninės spalvos, šviesinti sruogelėmis.

Trečią wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2013 02 01, 12:35)
Labai puikūs šitie wub.gif , jau pusmetį be jų nė dienos. Visai nemiltuoti, padažius nesimato, kad kažkas tepta, nors patys antakiai atrodo storesni, ryškesni  thumbup.gif  ir abi spalvos pakuotėjė puikiai tinka, nors maniau kad ta šviesioji bus nenaudojama

Kaip su išsilaikymu? Koks spalvos pavadinimas?
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif
Susiformavau vaizdą, tepirksiu oksidatorių, o kaip manote geriau skystas alkoholinis ar kreminis? Gal teko bandyti abiem variantais, su kažkuriuo dažai ilgiau laikosi, mažiau įsigeria ir pnš.?
Aš taip pat įsigijau 3 spalvą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 02 01, 16:57)
Ačiū už patarimus 4u.gif
Susiformavau vaizdą, tepirksiu oksidatorių, o kaip manote geriau skystas alkoholinis ar kreminis? Gal teko bandyti abiem variantais, su kažkuriuo dažai ilgiau laikosi, mažiau įsigeria ir pnš.?
Aš taip pat įsigijau 3 spalvą mirksiukas.gif

Jie vienodai atlieka darbą, tiesiog tas vadinamasis "kreminis" suformuoja stangresnę košelę, kuria tepam ant antakių. Skystas labiau į kraštus liejasi. Bet skirtumo beveik nėra tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 02 01, 16:01)
Kaip su išsilaikymu? Koks spalvos pavadinimas?

Maniškė Medium ash/Medium brown - mano oda šviesi, plaukai lietuviškai pilki smile.gif .
Laiko visą dieną puikiai.

Tikrai džiaugiuosi atradus šitą brow powder, jokių kitų nebesinori mėginti bigsmile.gif
Atsakyti
Nezinau kur ieskoti patarimo.
Mano kosmetologe man siulo antakucius pradeti dazyti ruda spalva, nes esu sviesios odos ir sviesiu plauku. Visad dazydavau antakius juodas+rudas.
(p.s. nesioju akinukus juodu remeliu)
Ka jus patartumete, ar ne bus labai keista rudi antakuciai, ar vis plaunant nesigaus man jie "ryzos" spalvos ? kaz kaip bijau bandyti, nesu macius merginos vien rudais antakiais blush2.gif
Atsakyti
Antakučiai tikrai keistai lotuliukas.gif

Kaip plausis spalva priklauso nuo dažų, nebūtinai ryžės. Gali ir labai gražiai po truputį šviesėt. Jei kosmetologė nuolat jais dažo, tai turbūt jau yra atsirinkusi patikimus dažus. Pabandykit, juk ne visam gyvenimui, o tik kokiom dviem savaitėm.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 02 11, 19:04)
nesu macius merginos vien rudais antakiais blush2.gif

Esat daugelį, tik nesupratot, kad tai ruda sp. smile.gif
Nėra ko bijoti, ne ryži jie ir nieko panašaus į tai. Atspalvis tik ne "aklinai" juodas, o spalviškai nepalyginamai tinkamesnis.
Atsakyti
Ar bandet kas nors savo vyram antakius dazyt, labai knieti man savo vyro antakius nudazyt biggrin.gif ,bet nezinau, kokios formos prisilaikyt.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 02 24, 18:23)
Ar bandet kas nors savo vyram antakius dazyt, labai knieti man savo vyro antakius nudazyt  biggrin.gif ,bet nezinau, kokios formos prisilaikyt.

Mano vyras net mirdamas neleistu antakiu jam nudazyt lotuliukas.gif

O siaip, patarciau dazyti taip, kad atrodytu kuo naturaliau, stengtis nenudazyti odos, o tik plaukelius paryskinti 4u.gif kad atrodytu naturaliai patamseje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievagele: 26 vasario 2013 - 11:55
Maniskis irgi vis del to neleido biggrin.gif, bet man vistiek knieti. Ir ketinau naturaliai padazyt, kokia grafito spalva
Atsakyti
aktyvatoriai visų firmų tokie patys?nes turiu aktyvatorių iš Henna, o dažus žadu pirkti iš RefectoCil.
Atsakyti