Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

O yra tokiu, kurios sviesina antakius? Pas mane tokie taaamsiai pilki, o jie taip netinka prie mano ryzavotu plauku. Norisi sviesesni ir rudesniu. Bet kad ir kuom dazau, tik tamseja...
O priemone, man geriausia Clarins antakiu pieštukas, laiko geriau nei šešėliai, bet ir pasiskirsto neblogai, jei per griežtai uztepu.
Dar bėda, mano antakiai lb nevienodi.. Nzn, niekam nesiseka jų sutvarkyti taip, kad atrodytų is tos pačios operos. Tai dailinu su pieštuku smile.gif
Atsakyti
Yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriele741: 23 lapkričio 2012 - 09:37
QUOTE(noraeleo @ 2012 11 04, 14:57)
dabar laukiu atkeliaujant Benefit Brow Zings Brow Shaping Kit
user posted image
http://www.feeluniqu...aping-Kit-4-35g

Gal galite atsiliepimą parašyti apie šiuos dažus? Kaip tik dairausi į juos 4u.gif
Atsakyti
as antakius ryskinu rudais akiu seseliais:)
Atsakyti
Sveikos merginos;)
Turiu klausimėlį. Dar jauna būdama kokių 14 metų pati sau pradėjau pešioti antakius ir vaikas būdamas nelabai supratau kaip tai daroma, taigi padariau esminę klaidą, plaukelius pešiojau ir nuo viršutinės antakio linijos. Vis bandydavau atsiauginti visus antakius, nepešiodavau,bet kai tik kiek paaugdavo, negalėdavau žiūrėt kaip negražiai atauginėjantys antakiai atrodo ir vėl išsipešiodavau. Ar padėtų antakių dažymas ištaisyti mano padarytą klaidą prieš daug metų? smile.gif
Dėkui už atsakymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amorr: 03 sausio 2013 - 12:11
Intensyviai ieskau geru antakiu seseliu biggrin.gif Nusipirkau su didelem rekomendacijom firmos "Cazcarra" antakiu seselius, yra viena universali spalvyte, bet deja, prasoviau, prie mano juodu plauku ta ruda turetu but kitokio atspalvio ar daugiau i pilkuma, juoduma. O taip gaila, nes seseliai nerealiai patiko,esme,kad ju tekstura tokia maloni,jei pirstu perbrauki lieka ant pirsto ne sausas miltas,kaip pvz pupa,ar essence, bet toks lyg perlamutras,tepi ant antakiu ir taip slysta,graziai tepasi,nors pakuoteje atrodo paprastas matinis seselis,bet tokia lyg silkine tekstura. Siuos meginsiu parduoti, bet dabar labai man idomu ar zinot tokio tipo seseliu? Nes dauguma buna baisiai matinei,ryskus ar per sausi per kieti ir t.t. O sie net be vasko atrodo lyg savyje turetu jau kokio vasko.Kur dabar rasti tokius antakiu seselius,galvos skausmas bus doh.gif prasau patarimu
Atsakyti
Anastasia turėtų būt geri pagal atsiliepimus smile.gif
http://www.anastasia...powder-duo.html
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2013 01 22, 09:35)
Intensyviai ieskau geru antakiu seseliu biggrin.gif 

Šiuo metu naudoju Artdeco 3 numerio šešėlį antakiams,natūrali spalva ir mažiau miltuoti nei Essence, bet pas mus irgi man rodos tik vieno atspalvio prekiauja. Bet aišku reikia pačiai pasibandyti,nes kas tinka vienam nebūtinai tiks kitam. Kaina apie 19 Lt. smile.gif
Tokie:
user posted image
Mano nuotrauka-kairėje Artdeco, dešinėje Essence
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 22, 10:30)
Šiuo metu naudoju Artdeco 3 numerio šešėlį antakiams,natūrali spalva ir  mažiau miltuoti nei Essence, bet pas mus irgi man rodos tik vieno atspalvio prekiauja. Bet aišku reikia pačiai pasibandyti,nes kas tinka vienam nebūtinai tiks kitam. Kaina apie 19 Lt.  smile.gif
Tokie:
user posted image

Turiu juos, man jie per trumpai išsilaiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 01 22, 11:21)
Anastasia turėtų būt geri pagal atsiliepimus smile.gif
http://www.anastasia...powder-duo.html

Kaip tik savaitgalį juos pasiimsiu ir išbandysiu wub.gif
Atsakyti
Savo antakiams naudoju Wibo Eyebrow Stylist. Pirkau Lenkijoj uz kazkur 6 zl. Man labai patinka spalva, ne per 'ryza' tokia salta ruda. Tik naudojuosi ne ju sepeteliu, o savo angled brush, na zinot turbut kokiu blush2.gif viskas sauniai, tik galetu siek tiek labiau fiksuoti plaukelius..po kiek laiko jie man vel siek tiek pasisiausia ax.gif deja, kol kas nieko geresnio neradau uz prieinama kaina...
user posted image

Beje, esu isbandziusi keleta kartu Une antakiu piestuka, kuris labai patiko, labai minkstas ir graziai pasiskirsto, ir spalva patiko. Tik matyt su juo tektu naudoti dar ir antakiu vaska arba zele...bet manau ji pirksiu kai pasibaigs mano Eyebrow stylist g.gif
user posted image
Atsakyti
o aš antakius dažau smile.gif pačios nėra jau tokie ir šviesūs, bet patamsinu su rudais dažais,perku užsieny. tikrai man jie neblogai išsilaiko apie 6 savaites. kainuoja apie 7 eurus. 1000HOUR Dark Brown vadinasi 4u.gif kadangi natūraliai juos patamsina, tai man patinka. labai nemėgstu ryškių antakių, kai jau antakiukai tamsesni už plaukus (griežtina veido bruožus ir šiaip "pjaunasi").
Atsakyti