Gal galit parekomenduot gerus antakiu seselius? Dabar naudoju essence, maisau abi spalvas, viskas butu labai gerai, bet visos dienos man jie neatlaiko.
QUOTE(Caridian @ 2012 11 02, 20:02)
Gal galit parekomenduot gerus antakiu seselius? Dabar naudoju essence, maisau abi spalvas, viskas butu labai gerai, bet visos dienos man jie neatlaiko.
O tu kuruos turi? Tuos naujesnius ar senesnius? Dėžutė atsidaro ar išsitraukia? Nes aš tai tuos naujesnius turiu, kur atsidaro dėžutė, man jie labai puikūs, tikrai atlaiko visą dieną, ir spalva geresnė nei senųjų.
QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 03, 11:12)
O tu kuruos turi? Tuos naujesnius ar senesnius? Dėžutė atsidaro ar išsitraukia? Nes aš tai tuos naujesnius turiu, kur atsidaro dėžutė, man jie labai puikūs, tikrai atlaiko visą dieną, ir spalva geresnė nei senųjų.
kaip atrodo tie naujieji? turejau senuosius-buvau visai patenkinta, tik labai nepatogi pakuote.
dabar laukiu atkeliaujant Benefit Brow Zings Brow Shaping Kit
http://www.feeluniqu...aping-Kit-4-35g
QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 03, 10:12)
Jo, pad mane senieji. Tau ir seni atlaikydavo visa diena?
nežinau tiesą pasakius nelabai pamenu. Užknisus buvo pakuotė, jau tokio bjaurumo, kol galiausiai išvis sudaužiau, ir ilgą laiką nebenaudojau. Bet naujieji gerai pigmentuoti, spalva geresnė, visą dieną man tikrai puikiai išlaiko. Be to šepetukas geras. Tiksliai gražiai dažo. Nusipirk, tik 10lt.
noraeleo, va tokia, tik spalvos neatitinka kažkaip
Kur ta trecia, sviesia, spalva naudoji?
QUOTE(Caridian @ 2012 11 04, 22:03)
Kur ta trecia, sviesia, spalva naudoji?
Vokams kaip šėšėlį naudoju abi tas šviesesnes spalvas. Tos apatinės ant mano antakių nesimato.
QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 04, 19:33)
nežinau tiesą pasakius nelabai pamenu. Užknisus buvo pakuotė, jau tokio bjaurumo, kol galiausiai išvis sudaužiau, ir ilgą laiką nebenaudojau. Bet naujieji gerai pigmentuoti, spalva geresnė, visą dieną man tikrai puikiai išlaiko. Be to šepetukas geras. Tiksliai gražiai dažo. Nusipirk, tik 10lt.
O kur juos galima įsigyti?
QUOTE(Joll@ @ 2012 11 05, 14:44)
O kur juos galima įsigyti?
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 05, 14:51)
Eurokos.
Kad keliose Eurokose ir Droge ieškojau-nebėra. Ten Wild craft kolekcijoje jie buvo berods. Visur tie senieji pardavinėjami
QUOTE(Ameera @ 2012 10 31, 15:36)
Refectocil - neįsiėda į odą ir tikrai kokybiški.
Siandien nusidaziau su jais, tai pirmas ispudis labai geras, nei kiek nenudaze odos, antakiu spalvyte irgi grazi, ziuresiu dabar kiek laikysis... Daziau 3 nr.