Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

QUOTE(ievvvvaa @ 2012 09 15, 22:02)
Kiek jums "laikosi" cheminis antakiu dazymas?  unsure.gif Gal savaite ir pravaikstau  blush2.gif

esu sviesiaode, sviesiplauke. dazau rudais dazais, net ne juodais, nors siule pabandyt puse jodu/puse rudu. kita karta isbandysiu.
islieka tikrai ne savaite, 3 kokias. paskui isblunka, bet dar pakenciama. po menesio norisi jau paryskinti seseliais.
Atsakyti
Merginos visad dazydavausi antakiu salone maisydavo juoda+rudas.
sikart nuejau pas kita kosmetologe, ji man pasiule, dazytis tik ruda (nes nudaze kaip visad juodas+rudas) sako jums ruda daug graziau atrodytu.
merginos ar kuri dazosi tik ruda, gal galetume foto imesti kaip atrodo ?
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo! Rekomenduokit prasau,tikrai gerus antakiu dazus,kurie tikrai gerai dazytu ir nudazytu. Esu juodaplauke, pas kosmetologe dazydavo juoda spalva, bet gaudavosi labai naturaliai,patamsedavo plaukeliai,syki kai daziau plaukus sugalvojau padazyti antakius ir tiesa sakant rezultatas labai patiko, kadangi antakiai nera labai veslus visada ryskinu aiskia linija antakio konturo,na arka darau ir tt tai sitie dazai man labai graziai suteike aiskia forma,uzpilde tuos tarpelius,siek tiek i oda ikibo ir antakiai graziai atrode,praktiskai galima neberyskinti nei piestuku nei seseliais.O dabar pabandymui nusipirkau rokolor rudus dazus,snipstas gavosi,nieko jie man nenudaze,absoliuciai nieko,gal patys plaukelei igijo vos vos ryza kazkoki ruduma,o noriu tokios sodrios rudos na kad prie juodu plauku deretu,bet nebutu juoda,labai nemegstu flomasteriniu antakiu,bet va kur vos vos tapadazo netinka irgi.Prasau rasykit pavadinimus,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2012 10 31, 08:32)
Merginos, reikia patarimo! Rekomenduokit prasau,tikrai gerus antakiu dazus,kurie tikrai gerai dazytu ir nudazytu. Esu juodaplauke, pas kosmetologe dazydavo juoda spalva, bet gaudavosi labai naturaliai,patamsedavo plaukeliai,syki kai daziau plaukus sugalvojau padazyti antakius ir tiesa sakant rezultatas labai patiko, kadangi antakiai nera labai veslus visada ryskinu aiskia linija antakio konturo,na arka darau ir tt tai sitie dazai man labai graziai suteike aiskia forma,uzpilde tuos tarpelius,siek tiek i oda ikibo ir antakiai graziai atrode,praktiskai galima neberyskinti nei piestuku nei seseliais.O dabar pabandymui nusipirkau rokolor rudus dazus,snipstas gavosi,nieko jie man nenudaze,absoliuciai nieko,gal patys plaukelei igijo vos vos ryza kazkoki ruduma,o noriu tokios sodrios rudos na kad prie juodu plauku deretu,bet nebutu juoda,labai nemegstu flomasteriniu antakiu,bet va kur vos vos tapadazo netinka irgi.Prasau rasykit pavadinimus,aciu 4u.gif

Geresnių dažų, nei temoje jau paminėta vargu ar rasite. O kad Rocolor rudi nieko nenudažė tai nenuostabu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2012 10 31, 08:32)
Merginos, reikia patarimo! Rekomenduokit prasau,tikrai gerus antakiu dazus,kurie tikrai gerai dazytu ir nudazytu.

Refectocil - neįsiėda į odą ir tikrai kokybiški. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 10 31, 14:36)
Refectocil - neįsiėda į odą ir tikrai kokybiški. wink.gif

Dazausi dabar siais..na jus nepatieksit...kas antra-trecia diena turiu dazyt unsure.gif Kazakokia nesamone..visiskai nesilaiko man dazai...atrodo ir sumaisau gerai, pagal proporcijas.. g.gif Ir jie man labai grauzia..jums ne?
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2012 11 01, 11:33)
Dazausi dabar siais..na jus nepatieksit...kas antra-trecia diena turiu dazyt  unsure.gif Kazakokia nesamone..visiskai nesilaiko man dazai...atrodo ir sumaisau gerai, pagal proporcijas.. g.gif Ir jie man labai grauzia..jums ne?

Antakių man jie visai negraužia.
Klausimėlis - kitus dažius bandžius? Kiek tie kiti laikydavo? smile.gif
Refectocil man pilnai 3savaites išlaiko (2savaites intensyvi spalva), profesionalūs jie, bet vis tiek ne visiem tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 11 01, 16:19)
Antakių man jie visai negraužia.
Klausimėlis - kitus dažius bandžius? Kiek tie kiti laikydavo? smile.gif
Refectocil man pilnai 3savaites išlaiko (2savaites intensyvi spalva), profesionalūs jie, bet vis tiek ne visiem tinka smile.gif

Bandziusi dar "only look" ir dar kazkokius.."Eurokose" visada vienas salia kito pastatyti g.gif "Only look" ilgiau, bet ir tai- 4 dienas daugiausiai blink.gif Jauciu, kad kazka ne taip darau, nes nu kodel taip g.gif Kokiom proporcijom jus maisot? kiek dazu isspaudziat ir kiek lasu peroksido? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2012 11 01, 20:19)
Bandziusi dar "only look" ir dar kazkokius.."Eurokose" visada vienas salia kito pastatyti  g.gif "Only look" ilgiau, bet ir tai- 4 dienas daugiausiai  blink.gif Jauciu, kad kazka ne taip darau, nes nu kodel taip  g.gif Kokiom proporcijom jus maisot? kiek dazu isspaudziat ir kiek lasu peroksido?  4u.gif

Šitiems išspaudžiu nepilnai 1cm dažų (bet pačių dažų konsistencijos, o ne tūbelės cm) ir įlašinu 4-5 lašus peroksido.
Tada galiu teigti dar, kad jūsų tokie plaukeliai. Mano draugė kai turi kantrybės, kas antrą dieną dažo cheminiais, nes jos antakiai neįsisavina jokių dažų. Ir ne vieną atvejį tokį žinau. Todėl sakyčiau geriau jau šešėlius, pieštukus naudoti kasdien, nes laiko atžvilgiu gautųsi tas pats. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 11 01, 19:35)
Šitiems išspaudžiu nepilnai 1cm dažų (bet pačių dažų konsistencijos, o ne tūbelės cm) ir įlašinu 4-5 lašus peroksido.
Tada galiu teigti dar, kad jūsų tokie plaukeliai. Mano draugė kai turi kantrybės, kas antrą dieną dažo cheminiais, nes jos antakiai neįsisavina jokių dažų. Ir ne vieną atvejį tokį žinau. Todėl sakyčiau geriau jau šešėlius, pieštukus naudoti kasdien, nes laiko atžvilgiu gautųsi tas pats. smile.gif

Pabandysiu susimaisyti dazus kaip Jus 4u.gif Gali buti del neisisavinimo verysad.gif O su piestuku tai vis tiek ryskinu..wink.gif Bet norisi vakare nusivalius makiaza, nelikti blanki, be antakiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2012 11 02, 14:51)
Pabandysiu susimaisyti dazus kaip Jus  4u.gif Gali buti del neisisavinimo  verysad.gif O su piestuku tai vis tiek ryskinu..wink.gif Bet norisi vakare nusivalius makiaza, nelikti blanki, be antakiu  unsure.gif

O kaip Jūs maišydavot?
Atsakyti
Man labai skirtingai laikosi. Nuo 5 dienų iki dviejų savaičių. Tikrai verta atrast savo geriausius dažus ir teisingu santykiu sumaišyt.
Atsakyti