sveikos merginos! turiu problemą..pati esu šviesiaplaukė, blondynka kitaip sakant, ir mano labai šviesūs antakiai. dažydavo cheminiais dažais mamos sesė. susitinkam retai, mat ji iš kito miesto, o antakiai jau nubluko. į kirpyklą eit nedrąsu, nes man 14 ir manau, kad būtų tų nužiūrinėjančių žvilgsnių, ir šiaip gėda.. ką patartumėt daryt? pati taip pat nenoriu rizikuot dažyt, bijau kad ranka drebės:D iškarto dėkui!
QUOTE(annaxemelia @ 2012 09 13, 15:24)
sveikos merginos! turiu problemą..pati esu šviesiaplaukė, blondynka kitaip sakant, ir mano labai šviesūs antakiai. dažydavo cheminiais dažais mamos sesė. susitinkam retai, mat ji iš kito miesto, o antakiai jau nubluko. į kirpyklą eit nedrąsu, nes man 14 ir manau, kad būtų tų nužiūrinėjančių žvilgsnių, ir šiaip gėda.. ką patartumėt daryt? pati taip pat nenoriu rizikuot dažyt, bijau kad ranka drebės:D iškarto dėkui!
Pati dazyt nenorit,i kirpykla bijot,tai ko norit,kad atsirastu kazkas,kas nudazytu ar kaip? Ir kokia cia geda i ta kirpykla nueiti,nudazys bent normaliai,pati geriau neeksperimentuok
QUOTE(Spicas @ 2008 12 08, 21:46)
sveikutes
tai su kuogi ryskinat savo antakius?
as pati tai siaip padazau su piestuku, bet zinau jog yra toks antakiu seselis, sako lb naturaliai atrodo bet nesu bandzius ir net nzn kokie jie buna
tai su kuogi ryskinat savo antakius?
as pati tai siaip padazau su piestuku, bet zinau jog yra toks antakiu seselis, sako lb naturaliai atrodo bet nesu bandzius ir net nzn kokie jie buna
as kolkas piestuku bet labai noreciau tatoo...kelios drauges turi tai labai super atrodo
QUOTE(Hedra:) @ 2012 09 14, 17:52)
as kolkas piestuku bet labai noreciau tatoo...kelios drauges turi tai labai super atrodo
kas cia per dalykas?
QUOTE(Beima @ 2012 09 14, 19:55)
kas cia per dalykas?
tatoo,tai tatuiruote,kogero norejo pasakyti permanentini antakiu yra pasidariusios.
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 09 15, 23:02)
Kiek jums "laikosi" cheminis antakiu dazymas? Gal savaite ir pravaikstau o noretusi zymiai ilgiau...ir tai po 3 dienu jau turiu su piestuku ryskint
As tai gal 2-3 savaites pravaikstau
tatoo, tai taturuote, taip pat kaip cheminis atrodo bet laiko iki 2 metu....
QUOTE(aistuliaa @ 2012 09 15, 22:23)
As tai gal 2-3 savaites pravaikstau
Tai klausiu tada, kur ir pas ka ir su kuo dazot
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 09 15, 23:02)
Kiek jums "laikosi" cheminis antakiu dazymas? Gal savaite ir pravaikstau o noretusi zymiai ilgiau...ir tai po 3 dienu jau turiu su piestuku ryskint
man irgi tas pats....
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 09 16, 21:55)
Tai klausiu tada, kur ir pas ka ir su kuo dazot
Aš pas Lahją, bet nežinau kokiais dažais dažo nu bet tikrai ne savaitę man antakiai ryškūs...
O šiandien pati namie bandysiu pasiryškinti...
Esu dažius prie Big'p pas Egidiją salone pas Jurgitą, tai praktiškai kokiais antakiais atėjau, tokiais ir išėjau, mažai paryškino, tai tada tikrai trumpai laikėsi man jie
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 09 15, 22:02)
Man tas pats. Nieko kito nelieka, kaip tik dazyti kas ~10 d. o iki dazymu pasiryskinti antakiu seseliais.