Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

sveikos merginos! turiu problemą..pati esu šviesiaplaukė, blondynka kitaip sakant, ir mano labai šviesūs antakiai. dažydavo cheminiais dažais mamos sesė. susitinkam retai, mat ji iš kito miesto, o antakiai jau nubluko. į kirpyklą eit nedrąsu, nes man 14 ir manau, kad būtų tų nužiūrinėjančių žvilgsnių, ir šiaip gėda.. blush2.gif ką patartumėt daryt? pati taip pat nenoriu rizikuot dažyt, bijau kad ranka drebės:D iškarto dėkui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(annaxemelia @ 2012 09 13, 15:24)
sveikos merginos! turiu problemą..pati esu šviesiaplaukė, blondynka kitaip sakant, ir mano labai šviesūs antakiai. dažydavo cheminiais dažais mamos sesė. susitinkam retai, mat ji iš kito miesto, o antakiai jau nubluko. į kirpyklą eit nedrąsu, nes man 14 ir manau, kad būtų tų nužiūrinėjančių žvilgsnių, ir šiaip gėda..  blush2.gif  ką patartumėt daryt? pati taip pat nenoriu rizikuot dažyt, bijau kad ranka drebės:D iškarto dėkui!  4u.gif

Pati dazyt nenorit,i kirpykla bijot,tai ko norit,kad atsirastu kazkas,kas nudazytu ar kaip? mirksiukas.gif Ir kokia cia geda i ta kirpykla nueiti,nudazys bent normaliai,pati geriau neeksperimentuok wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sky-blue eyes: 13 rugsėjo 2012 - 17:22
QUOTE(Spicas @ 2008 12 08, 21:46)
sveikutes
tai su kuogi ryskinat savo antakius?
as pati tai siaip padazau su piestuku, bet zinau jog yra toks antakiu seselis, sako lb naturaliai atrodo  thumbup.gif bet nesu bandzius ir net nzn kokie jie buna  blush2.gif

as kolkas piestuku bet labai noreciau tatoo...kelios drauges turi tai labai super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 09 14, 17:52)
as kolkas piestuku bet labai noreciau tatoo...kelios drauges turi tai labai super atrodo thumbup.gif

kas cia per dalykas?
Atsakyti
QUOTE(Beima @ 2012 09 14, 19:55)
kas cia per dalykas?

tatoo,tai tatuiruote,kogero norejo pasakyti permanentini antakiu yra pasidariusios. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 15 rugsėjo 2012 - 11:40
Kiek jums "laikosi" cheminis antakiu dazymas? unsure.gif Gal savaite ir pravaikstau blush2.gif o noretusi zymiai ilgiau...ir tai po 3 dienu jau turiu su piestuku ryskint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 09 15, 23:02)
Kiek jums "laikosi" cheminis antakiu dazymas?  unsure.gif Gal savaite ir pravaikstau  blush2.gif o noretusi zymiai ilgiau...ir tai po 3 dienu jau turiu su piestuku ryskint  doh.gif

As tai gal 2-3 savaites pravaikstau rolleyes.gif
Atsakyti
tatoo, tai taturuote, taip pat kaip cheminis atrodo bet laiko iki 2 metu....
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 09 15, 22:23)
As tai gal 2-3 savaites pravaikstau  rolleyes.gif

Tai klausiu tada, kur ir pas ka ir su kuo dazot bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 09 15, 23:02)
Kiek jums "laikosi" cheminis antakiu dazymas?  unsure.gif Gal savaite ir pravaikstau  blush2.gif o noretusi zymiai ilgiau...ir tai po 3 dienu jau turiu su piestuku ryskint  doh.gif

man irgi tas pats.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 09 16, 21:55)
Tai klausiu tada, kur ir pas ka ir su kuo dazot  bigsmile.gif  4u.gif

Aš pas Lahją, bet nežinau kokiais dažais dažo ax.gif nu bet tikrai ne savaitę man antakiai ryškūs...

O šiandien pati namie bandysiu pasiryškinti... rolleyes.gif

Esu dažius prie Big'p pas Egidiją salone pas Jurgitą, tai praktiškai kokiais antakiais atėjau, tokiais ir išėjau, mažai paryškino, tai tada tikrai trumpai laikėsi man jie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 09 15, 22:02)

Man tas pats. Nieko kito nelieka, kaip tik dazyti kas ~10 d. o iki dazymu pasiryskinti antakiu seseliais.
Atsakyti