Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

QUOTE(neducio mamyte @ 2012 03 04, 23:34)
kur pirkote?

Pikau Kosmadoj. Nes man atrodo, kad Kosmadose GOSH pagrinde buna.. mirksiukas.gif ir ta Artdeco maciau, tai visiskai toks pats kaip GOSH tik dvi spalvos lyg yra..tiesa, jis man lengvai nusiplauna ir tik diena isbunu as su juo, nes kai kas rase, kad 2-3 dienas isbuna..ta flomasteri vakare kai valau makiaza labai lengvai prauskilis nuplauna, nors noreciau, kad laikytu bent 2-3 dienas tongue.gif ir po pirties, sporto klube kai lankau, tai iseinu ir be antakiu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti gal siuos dazus kas isbandete http://damogra.bloga...rsport-277.html
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2012 04 11, 18:12)
norejau paklausti gal siuos dazus kas isbandete http://damogra.bloga...rsport-277.html

as naudoju tuos ,kurie kaireje puseje paveikslelyje,tai neblogi,bet laikau dvigubai ilgiau,kad butu norimas rezultatas
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2012 04 11, 23:02)
as naudoju tuos ,kurie kaireje puseje paveikslelyje,tai neblogi,bet laikau dvigubai ilgiau,kad butu norimas rezultatas

Nusipirkau vakar tuos is kaires, sarmoj jiems -20 proc. nuolaida dabar. vakar daziau, nudaze tikrai labai gerai, juodai, kaip man ir patinka, laikiau 15-20 min kazkur, tik va ziuresim kiek laikys. Parasysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2012 04 11, 20:12)

Sveikos,
Nezinau kodedl, bet man patinka dazyti antakius... biggrin.gif Turbut todel, kad tai vienintele vieta veide, kuria galima koreguoti labiausiai ir nuo kurios priklauso viso veido israiska smile.gif
Taigi, paprastai as naudoju rusiskus antakiu dazus HENNA. Kai gristu i LT visada uzsiperku keleta dezuciu atsargai bigsmile.gif
O karta, kai neturejau jokiu dazu tai isbandziau tuos, kur atseit 30 dienu laikos... Mano antakiai yra tamsus, tai galiu pasakyti, kad padaziusi nemaciau jokio didelio pokycio unsure.gif Atidaviau draugei, bet ji irgi nebuvo jais suzaveta. Nepamenu, kiek laiko laikydavau tuos dazus, bet siaip megstu visada ilgiau palaikyti. Sakyciau, jei plaukeliai sviesus, tai, manau, nudazytu gal ir neblogai, bet kurioms patinka ryskesni antakiai, tai nevertas demesio produktas. Plius kaina nemaza...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 11 29, 17:13)
Sveikutes smile.gif

Nezinau, i tema, ar nevisai.. Atsiprasau, jei apie tokius dalykus cia nesnekat...  blush2.gif Noreciau pasiteiraut apie antakiu fiksatorius... Turiu labai nepaklusnius antakiu plaukelius, gal kuri parekomenduotumet koki gera? Nusipirkau Isadora, nieko ypatingo nedaro... Nepatiko...

Laba diena,
esu išbandžiusi visokiausių priemonių antakiams, ir tikrai gerai fiksavo tik trys: Smashboox trio su vašku; Lancome šitas, o visų geriausia, ir jau ne pirma mano naudojama priemonė šitas Anastasia fiksatorius (lyginant su Smashbox paprasščiau naudotis, nes nereikia su teptuku dirbt, lyginant su Lancome - pigesnis ir daug didesnis kiekis, labai ilgai Anastasia užtenka), aš naudoju su spalva, super antakiai atrodo ir spalva, ir glotnūs lygūs visą dieną:
Anastasia Tinted Brow Gel, aš naudoju grafite spalvą (mano tamsūs antakiai)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 14 birželio 2012 - 09:08
Sveikos merginos, noreciau isbandyti chemini antakiu dazyma namuose, neisivaizduoju kokias priemones reiktu pirkti, kokios yra geresnes. Gyvenu anglijoje, gal kad turi patirties smile.gif
Atsakyti
ar meginot Too Faced firmos antakiu dazymui skirta rinkinuka? pradejau dometis kuo galima antakius dazyti be piestuko ir nebeisirenku g.gif tiek pupa turi tiek artdeco, ir gosh ir too faced,clarins.. tiksliau kai kurios turi tik pavieni seseli o kiti turi rinkinukus su keliom spalvom ir fiksavimo vasku ir sepeteliu..ka patarsit?
Atsakyti
Sveikos!
Norėjau paklausti, ketinu įsigyti cheminius dažus antakiams, kaip juos sumaišyti? Su peroksidu kokia norma?
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2012 08 27, 21:27)
Sveikos!
Norėjau paklausti, ketinu įsigyti cheminius dažus antakiams, kaip juos sumaišyti? Su peroksidu kokia norma?

Sveika! Jūs pirmiausiai įsigykite, o tada klauskite (jei nerasite naudojimosi instrukcijos pakuotėje) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2012 06 14, 09:07)
Laba diena,
esu išbandžiusi visokiausių priemonių antakiams, ir tikrai gerai fiksavo tik trys: Smashboox trio su vašku;

o man smashbox vaškas visai nevykęs schmoll.gif spalvytes antakiams naudoju, o vaškas kažkoks nesusipratimas... doh.gif aš antakiams fiksuoti Artdeco antakių žele naudoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 05 rugsėjo 2012 - 15:46
as naudoju essence voku seselius bet uzknisa tepliotis tai vel eisiu dazytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 12 rugsėjo 2012 - 19:57