As paryskinu piestuku
QUOTE(Frosted @ 2008 12 10, 14:48)
Na as ne Artdeko, o Dzintars turedavau zele, tai man fiksuodavo.
taip,dzintars tikrai labai gerai uzfiksuoja bet bent man po ilgesnio naudojimo(nesu tikra ar nuo jo) eme antakiai reteti kai kuriose vietose
kas yra cheminis dazymas? ar visi dazai antakiam vienodi? gal yra tokiu, kurie naturaliau atrodo?
QUOTE(pokahonta @ 2008 12 10, 13:17)
na visu pirma proto reikia turet dazant as dazau tik namie ir cheminiu,gaunasi puikiai,palaikau neilgai kelias min
QUOTE(Frosted @ 2008 12 10, 14:28)
As uz chemini dazyma Is pradziu daziausi pas kosmetologe, dabar dazausi pati namuose
Bet ir tai nusibosta, galvoju, gal konturini pasidaryti antakiams? bet bijau, kad ne taip padarys, ka po to daryt?
Bet ir tai nusibosta, galvoju, gal konturini pasidaryti antakiams? bet bijau, kad ne taip padarys, ka po to daryt?
O gal išduosite su kokiais dažais dažote, kiek kainuoja ir kur jų rast? Ačiū
ryškinu rimmel pieštuku antakiams, jau kokius 8 metus naudoju jį. chemiškai norėčiau pabandyt, bet baisu kad nupeš negražiai
Man patinka cheminis dazymas, nors turiu juodus antakius, bet tik padazius isryskeja grazi, tvarkinga forma... Buvau isigudrinus pati dazyt, nieko sudetingo bet nusipirkau didele pakuota granito spalvos (juodai-ruda), tai kai padazau beveik nieko nesimato. Taip ir nebesinori ju chemiskai dazyt tad kartais tik su piestuku paryskinu ta linija ir uztenka to grozio
Dazau visada kirpykloj rudai, o kai nusiplauna, paryskinu su seseliais daug graziau atrodo negu su piestuku
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 12, 17:44)
kas yra cheminis dazymas? ar visi dazai antakiam vienodi? gal yra tokiu, kurie naturaliau atrodo?
Kiek teko susidurti, tai dazu antakiams yra dvejopi.
Pradzioj buvau nusipirkus tokiu, kur oda dazydavo, tad reikedavo kruopsciai uztepti. Siaip pastebejau tokius dazus naudoja ir kosmetologes, nes nepasitaike, kad odos nenudazytu kita vertus, kartais tai buna kaip pliusas, nes jei viena antaki nupesioji, galima siek tiek sulyginti
Dabar esu nusipirkus nemaza pakuote berods "pokoлop" firmos dazu antakiams ir blakstienoms (granito spalvos). Pirkau Eurokos. Tai sitie odos nedazo, netgi dazu spalva pradzioj buna balta, tik veliau siek tiek patamseja, bet manau, kieno antakiai sviesus, sitie dazai tiktu, ypac dazantis savarankiskai.
As tai noreciau didesnio efekto, nes juodiems antakiams ryskesnio poveikio nepastebiu, nors, su grynai juodais dazais gal ir butu...
As savo antakius dazau chemiskai. Radau labai gerus dazus, kurie dazo pati plauka, o ne kaip kiti net odyte nudazo ir be to ilgai islieka . Kaskuri mergina klause kokius nudojame, tai va merginos as naudoju juodus, bet lyg ir rudu yra. Tie dazai vadinasi RefectoCil. Jie yra profesionaliam naudojimui. Uz dazus ir oksidacini skysti mokejau apie 25-30 lt. taciau ilgam uztenka pakuotes.
QUOTE(nep @ 2008 12 12, 20:38)
O ar buna spalvos "i ryzuma", jei dazyciau plaukus ryzai?
maciau smashbox lyg ir turi auburn atspalvi,tai cia toks i ryzuma turetu but
QUOTE(Maserati @ 2008 12 12, 16:14)
taip,dzintars tikrai labai gerai uzfiksuoja bet bent man po ilgesnio naudojimo(nesu tikra ar nuo jo) eme antakiai reteti kai kuriose vietose
Kai as cia iskeikiau Artdeko antakiu zele kzkuri mamyte man patare ant sepetelio lako uzsipurksti ir perbraukt per antakius. Istikruju