Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

As paryskinu piestuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 12 10, 14:48)
Na as ne Artdeko, o Dzintars turedavau zele, tai man fiksuodavo.  4u.gif

taip,dzintars tikrai labai gerai uzfiksuoja thumbup.gif bet bent man po ilgesnio naudojimo(nesu tikra ar nuo jo) eme antakiai reteti kai kuriose vietose
Atsakyti
kas yra cheminis dazymas? 4u.gif ar visi dazai antakiam vienodi? gal yra tokiu, kurie naturaliau atrodo?
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 12 10, 13:17)
na visu pirma proto reikia turet dazant  biggrin.gif as dazau tik namie ir cheminiu,gaunasi puikiai,palaikau neilgai kelias min  thumbup.gif

QUOTE(Frosted @ 2008 12 10, 14:28)
As uz chemini dazyma  thumbup.gif Is pradziu daziausi pas kosmetologe, dabar dazausi pati namuose  4u.gif
Bet ir tai nusibosta, galvoju, gal konturini pasidaryti antakiams? biggrin.gif bet bijau, kad ne taip padarys, ka po to daryt? biggrin.gif

O gal išduosite su kokiais dažais dažote, kiek kainuoja ir kur jų rast? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ryškinu rimmel pieštuku antakiams, jau kokius 8 metus naudoju jį. chemiškai norėčiau pabandyt, bet baisu kad nupeš negražiai schmoll.gif
Atsakyti
O ar buna spalvos "i ryzuma", jei dazyciau plaukus ryzai?
Atsakyti
Man patinka cheminis dazymas, nors turiu juodus antakius, bet tik padazius isryskeja grazi, tvarkinga forma... Buvau isigudrinus pati dazyt, nieko sudetingo ax.gif bet nusipirkau didele pakuota granito spalvos (juodai-ruda), tai kai padazau beveik nieko nesimato. Taip ir nebesinori ju chemiskai dazyt biggrin.gif tad kartais tik su piestuku paryskinu ta linija ir uztenka to grozio blush2.gif
Atsakyti
Dazau visada kirpykloj rudai, o kai nusiplauna, paryskinu su seseliais daug graziau atrodo negu su piestuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 12, 17:44)
kas yra cheminis dazymas?  4u.gif  ar visi dazai antakiam vienodi? gal yra tokiu, kurie naturaliau atrodo?

Kiek teko susidurti, tai dazu antakiams yra dvejopi.
Pradzioj buvau nusipirkus tokiu, kur oda dazydavo, tad reikedavo kruopsciai uztepti. Siaip pastebejau tokius dazus naudoja ir kosmetologes, nes nepasitaike, kad odos nenudazytu g.gif kita vertus, kartais tai buna kaip pliusas, nes jei viena antaki nupesioji, galima siek tiek sulyginti biggrin.gif
Dabar esu nusipirkus nemaza pakuote berods "pokoлop" firmos dazu antakiams ir blakstienoms (granito spalvos). Pirkau Eurokos. Tai sitie odos nedazo, netgi dazu spalva pradzioj buna balta, tik veliau siek tiek patamseja, bet manau, kieno antakiai sviesus, sitie dazai tiktu, ypac dazantis savarankiskai. mirksiukas.gif
As tai noreciau didesnio efekto, nes juodiems antakiams ryskesnio poveikio nepastebiu, nors, su grynai juodais dazais gal ir butu... g.gif
Atsakyti
As savo antakius dazau chemiskai. Radau labai gerus dazus, kurie dazo pati plauka, o ne kaip kiti net odyte nudazo ir be to ilgai islieka smile.gif . Kaskuri mergina klause kokius nudojame, tai va merginos as naudoju juodus, bet lyg ir rudu yra. Tie dazai vadinasi RefectoCil. Jie yra profesionaliam naudojimui. Uz dazus ir oksidacini skysti mokejau apie 25-30 lt. taciau ilgam uztenka pakuotes.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 12, 20:38)
O ar buna spalvos "i ryzuma", jei dazyciau plaukus ryzai?

maciau smashbox lyg ir turi auburn atspalvi,tai cia toks i ryzuma turetu but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 12 12, 16:14)
taip,dzintars tikrai labai gerai uzfiksuoja thumbup.gif  bet bent man po ilgesnio naudojimo(nesu tikra ar nuo jo) eme antakiai reteti kai kuriose vietose

Kai as cia iskeikiau Artdeko antakiu zele smile.gif kzkuri mamyte man patare ant sepetelio lako uzsipurksti ir perbraukt per antakius. Istikruju thumbup.gif
Atsakyti