Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

QUOTE(Erikute1 @ 2012 02 17, 01:14)
O as noreciau pasiteirauti, kur galima butu nusipirkti augaliniu dazu antakiams? ax.gif

as irgi ieskau visur jau gerus 2 metus ir niekur nerandu...sad.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,seniau dazydavau pas kosmetologe dabar tik forma pasitvarkyti einu, o nesenai atradau droge antakiam spec. dazu pirkus buvau juodus tik bet atrode per tamsu tada nusipirkau dar ir rudus tai sumaisius tas spalvytes gaunasi puikus efektas vienos dezutes kaina apie 15Lt. ir labai manau ilgai ju pakaks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zagsuliukas @ 2010 12 28, 21:50)
O as dazausi su SWISS O-PAR  4u.gif  Superinis daikciukas  drinks_cheers.gif Yra toks skystis - aktyvatorius ir gelis - dazai. Sausus svarius antakius perbrauki tuo aktyvatorium suvilgytu kosmetiniu krapstuku, o ant virsaus tepi ta geli. Palaikai 1min ir viskas  thumbup.gif

O kur pirkai siuos dazus? nes ne LT turbut..
Atsakyti
man taip grazu kai buna lygus ir grazus antakiai..vat kaip jos panasiai http://2.bp.blogspot...uson week 5.jpg
Kaip taip padaryti?? man niekad nesigauna tokia aiski ir grazi forma..tikriausiai reik eit pirmiausia kad ispesiotu ir padazytu kosmetologe, ar gal jus patarimu turit kokiu? nes mano antakiu nera mazai, bet jie tokie retoki truputi vietom ir su seseliais bent jau niekad kaip noriu nesugebu pasidaryt, o piestuko neatradau kad tiktu ir patiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 11 30, 12:55)
As irgi labai daug ka isbandziusi, ir piestukus, ir seselius, ir dazus, bet nei vienas
nebuvo tiek geras kiek sitas GOSH ilgalaikis slapias piestukas, nezinau gal Lietuvoje
kitaip vadinate  g.gif angliskai vadinasi GOSH Long Lasting Brow Pen
user posted image
Is pradziu uzpiesus ant antakiu duoda toki lyg nenaturaluma, bet praejus
kokiom 10-15min kai uzdziuva visiskai, pasikeicia spalva gaunasi tokia naturali,
ju yra be rods 4 spalvu nuo labai sviesaus iki tamsiausio rudo, bet man kol kas geriausias:
- pliusas, nes nereikia kasdien is naujo ryskinti antakiu, issilaiko 2-3 dienas, o ir nusivalo
tik su tuo valikliu kur nuvalo waterproof makiaza  bigsmile.gif
- minusas, maudantis jeigu suslampi antakius pradeda begti nuo ju rudos spalvos vandenukas,
bet ziemos, rudens sezonais tai jis man pasaka  4u.gif

kaip noriu wub.gif gal kas matet kur toki rast kaune?
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 02 29, 22:25)
man taip grazu kai buna lygus ir grazus antakiai..vat kaip jos panasiai http://2.bp.blogspot...uson week 5.jpg
Kaip taip padaryti?? man niekad nesigauna tokia aiski ir grazi forma..tikriausiai reik eit pirmiausia kad ispesiotu ir padazytu kosmetologe, ar gal jus patarimu turit kokiu? nes mano antakiu nera mazai, bet jie tokie retoki truputi vietom ir su seseliais bent jau niekad kaip noriu nesugebu pasidaryt, o piestuko neatradau kad tiktu ir patiktu smile.gif

Aišku viskas priklauso nuo antakių, bet man labai lygiai ir tiksliai išeina pasidažyti su tokiu šepetėliu:
va toks

Aišku prieš tai reikia užtepti norimos spalvos pieštuku ant šepetėlio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 01 18, 13:23)
As ir toki turiu, lyg trecia  blush2.gif  antakiu praktiskai neturiu, tai siuo as piesiu ne visa antaki o tik ta pati galiuka piesiu..na zodziu puse antakio siuo flomasteriu o kita puse (pradzia) piesiu piestuku..nes man nenaturaliai nusipiesia ar as nemoku to daryti..pas ka daug plauku gal ir gautusi graziai pradzia nusipiest, bet mano atveju tai labai dirbtinai atrodo..o ir kazkaip man visad dienos begyje piestukas nusitrindavo butent nuo tu galiuku antakiu, o va su siuo atsilaiko kuo puikiausiai..nes budavo , kad pasiziuri dienos begyje, kad vaikstai kaip ufonautas,  vienas antakis grazus, o kito jau galiukas kazkur dinges lotuliukas.gif  matyt sededama ranka atsiremiu i kakta ar dar ka nuveikiu ir dingsta cool.gif

kur pirkote?
Atsakyti
kadangi seniai norėjau išbandyti kažką panašaus į suqqu eyebrow liquid pen, tai pas mus parduotuvėse radau ir įsigyjau tokį
user posted image
fainas daikčiukas, tik spalvą netinkamą išsirinkau, ilgai dvejojusi pasirinkau tą tamsesnį ir prašoviau doh.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti, kokia tu Smashbox trio antakiu seseliu+vasko , kaina Lietuvoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga @ 2012 03 07, 16:11)
kadangi seniai norėjau išbandyti kažką panašaus į suqqu eyebrow liquid pen, tai pas mus parduotuvėse radau ir įsigyjau tokį
user posted image
fainas daikčiukas, tik spalvą netinkamą išsirinkau, ilgai dvejojusi pasirinkau tą tamsesnį ir prašoviau doh.gif

o gal galite pasirodyti, kaip atrodo pasidažius?smile.gif
Atsakyti
mano antakiai netamsus, reti, naudodavau piestukus bet kazkaip nenaturaliai atrodydavo tai atradau seslius. siuo metu naudoju essence tai bais patenkinta smile.gif man ir ju formeles tinka biggrin.gif
o pas kosmetologe neinu vien todel kad irgi kelias dienas kaip antzmogis atrodydavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 09, 00:54)
man tik MAC puikiai fiksuoja  thumbup.gif turiu permatoma  drinks_cheers.gif

user posted image

O su spalva gal irgi yra? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 21 kovo 2012 - 19:50