Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

keista, kad nesimato g.gif rodau dar syk drinks_cheers.gif manojo spalva taupe,- ideali šviesiaplaukėms wub.gif
user posted image
vadinasi L'oreal Eye designer berods mirksiukas.gif ant kamštuko yra šukytės, kurios bent jau man tai funkcionalios tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 13 gegužės 2011 - 13:55
QUOTE(žvarba @ 2011 05 13, 14:47)
keista, kad nesimato g.gif rodau dar syk drinks_cheers.gif manojo spalva taupe,- ideali šviesiaplaukėms wub.gif
user posted image
vadinasi L'oreal Eye designer berods mirksiukas.gif ant kamštuko yra šukytės, kurios bent jau man tai funkcionalios tikrai thumbup.gif

Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Gal yra nuomonių apie šį Benefit pieštuką antakiams?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 29 lapkričio 2011 - 14:47
http://www.youtube.c...h?v=ZgSM3-UrDhk atrodo lyg turėtų gražiai ir natūraliai padažyti g.gif Galvoju pirkti mediuum to dark atspalvį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 29 lapkričio 2011 - 15:13
QUOTE(žvarba @ 2011 05 13, 12:07)
arba šį L'oreal pieštuką, seniai jį atradau, man baltaodei jis labai super blush2.gif
user posted image

Turiu ir tuos seselius Smashbox, but vat si Loreal piestuka jau visiskai baigiu. Saziningai atliko paskirti ir puikiai tarnavo. Turbut, kad vel toki pati pirksiu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Nezinau, i tema, ar nevisai.. Atsiprasau, jei apie tokius dalykus cia nesnekat... blush2.gif Noreciau pasiteiraut apie antakiu fiksatorius... Turiu labai nepaklusnius antakiu plaukelius, gal kuri parekomenduotumet koki gera? Nusipirkau Isadora, nieko ypatingo nedaro... Nepatiko...
Atsakyti
As irgi labai daug ka isbandziusi, ir piestukus, ir seselius, ir dazus, bet nei vienas
nebuvo tiek geras kiek sitas GOSH ilgalaikis slapias piestukas, nezinau gal Lietuvoje
kitaip vadinate g.gif angliskai vadinasi GOSH Long Lasting Brow Pen
user posted image
Is pradziu uzpiesus ant antakiu duoda toki lyg nenaturaluma, bet praejus
kokiom 10-15min kai uzdziuva visiskai, pasikeicia spalva gaunasi tokia naturali,
ju yra be rods 4 spalvu nuo labai sviesaus iki tamsiausio rudo, bet man kol kas geriausias:
- pliusas, nes nereikia kasdien is naujo ryskinti antakiu, issilaiko 2-3 dienas, o ir nusivalo
tik su tuo valikliu kur nuvalo waterproof makiaza bigsmile.gif
- minusas, maudantis jeigu suslampi antakius pradeda begti nuo ju rudos spalvos vandenukas,
bet ziemos, rudens sezonais tai jis man pasaka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hollywood: 30 lapkričio 2011 - 11:57
QUOTE(Hollywood @ 2011 11 30, 12:55)
As irgi labai daug ka isbandziusi, ir piestukus, ir seselius, ir dazus, bet nei vienas
nebuvo tiek geras kiek sitas GOSH ilgalaikis slapias piestukas, nezinau gal Lietuvoje
kitaip vadinate  g.gif angliskai vadinasi GOSH Long Lasting Brow Pen
user posted image
kokiom 10-15min kai uzdziuva visiskai, pasikeicia spalva gaunasi tokia naturali,
ju yra be rods 4 spalvu nuo labai sviesaus iki tamsiausio rudo, bet man kol kas geriausias:
- pliusas, nes nereikia kasdien is naujo ryskinti antakiu, issilaiko 2-3 dienas, o ir nusivalo
tik su tuo valikliu kur nuvalo waterproof makiaza  bigsmile.gif
- minusas, maudantis jeigu suslampi antakius pradeda begti nuo ju rudos spalvos vandenukas,
bet ziemos, rudens sezonais tai jis man pasaka  4u.gif

va sita reiks ismeginti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 11 29, 17:13)
Sveikutes smile.gif

Nezinau, i tema, ar nevisai.. Atsiprasau, jei apie tokius dalykus cia nesnekat...  blush2.gif Noreciau pasiteiraut apie antakiu fiksatorius... Turiu labai nepaklusnius antakiu plaukelius, gal kuri parekomenduotumet koki gera? Nusipirkau Isadora, nieko ypatingo nedaro... Nepatiko...

kad užfiksuotų, tai nėra tokio. Nebent vaškas antakiams. Visi tie skysti fiksatoriai, kaip Artdeco, Essence, Isadora tik tam, kad plaukelius sušukuot, nefiksuoja jie stipriai.

Atsakyti
QUOTE(Hollywood @ 2011 11 30, 12:55)
kitaip vadinate  g.gif angliskai vadinasi GOSH Long Lasting Brow Pen
user posted image
tik su tuo valikliu kur nuvalo waterproof makiaza  bigsmile.gif
bet ziemos, rudens sezonais tai jis man pasaka  4u.gif

isbandziau. visai fainas. labai patiko, kad su ta plunksnele labai jau tikslaii galima pasipiest antakius thumbup.gif laiko gerai. vertas demesio.
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2011 12 04, 17:39)
isbandziau. visai fainas. labai patiko, kad su ta plunksnele labai jau tikslaii galima pasipiest antakius thumbup.gif  laiko gerai. vertas demesio.

Na jo, man irgi tas labai patinka, kad atrodo is pirmo karto
kaip brezi ant ju taip tiksliai ir nubrezi, nereikia dar papildomai
koreguoti ar valineti 4u.gif
Atsakyti
Mano antakiai gana reti ir blankoki, todėl juos retsykiais pasidažau cheminiais dažais (pati, namie) ir dar kasdien naudoju šešėlius jiems paryškinti. Kažkada naudojau pieštuką, bet man nelabai tiko, nes sunku gražiai paskirstyti spalvą ir juos patankinti arba gaunasi per ryškiai. Šiuo metu naudoju Oriflame antakių šešėlius. Man jie superiniai. Labai gražios, natūralios spalvos, kurias maišau tarpusavyje arba šviesesnę naudoju antakio pradžioje (arčiau nosies), o tamsesnę - linkiui ir galui paryškinti. Vaško beveik nenaudoju, nes jis man antakio vientisumą šiek tiek pagadina, t.y. tarsi spalvą nuvalo kai tepi. Manau tikrai kartosiu kada nors, nes dabartinę pakuotę beveik sunaudojau, jau dugnas matosi. Dar turiu tokią paletę iš E.L.F. Tamsesnė spalvą - kreminės konsistencijos ir yra tinkama patiems plaukeliams patamsinti, o šešėlis- suteikti tūrio. Bet kol kas esu atidėjusi ir imsiu naudot pabaigusi Oriflame.

Oriflame
user posted image

E.L.F.
user posted image
Atsakyti