Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

QUOTE(pudrine @ 2011 03 08, 21:50)
dekui uz patarima smile.gif  gryzus i lt pabandysiu taip ir padaryti, o gal zinote kur galima nusipirkti kokybisku ir geru dazu?

Manau Kaune tai patogiausia Akropoli pirmam aukste parduotuve, ten visokie fenai ir t.t. Nepamenu pavadinimo blush2.gif O siaip nueikite i bet kokia parduotuve skirta kirpykloms ir grozio salonams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 03 09, 20:40)
Manau Kaune tai patogiausia Akropoli pirmam aukste parduotuve, ten visokie fenai ir t.t. Nepamenu pavadinimo  blush2.gif  O siaip nueikite i bet kokia parduotuve skirta kirpykloms ir grozio salonams  mirksiukas.gif

zinau ta parduotuve akropolyje, aciu smile.gif
Atsakyti
as antakius tvarkausi tik salone mazdaug karta per 3 savaites. Anksciau eidavau kas 2 sav. bet kosmetologe sake jog nereikia taip daznai, visgi dazai yra dazai kokie geri jie bebutu...Namuose tik issiraunu per ta laika islindusius plaukelius.
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 03 09, 15:38)
zinau ta parduotuve  akropolyje, aciu smile.gif

Pora puslapių atgal rašiau kur ir kokios firmos profesionalių dažų galima nusipirkti.
QUOTE(Povila$ @ 2011 01 05, 21:28)
Pabandykite profesionalius RefectoCil dažus, Akropolio Krinonoje galima nuspirkti  smile.gif

Atsakyti
Aš tvarkaus įvairiai - ir dažais, ir šešėliais, kaip užeina, šiuo metu šešėlių fazė smile.gif Pas kosmetologę esu buvus irgi ne kartą, bet vis nutamsindavo pernelyg antakius, kelias dienas kaip antžmogis atrodydavau..
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 01 05, 21:28)
Pabandykite profesionalius RefectoCil dažus, Akropolio Krinonoje galima nuspirkti  smile.gif

Na, gal kas pabandė? bigsmile.gif
http://www.beautypoi...=23...ectocil"
Šią gal spalvytę žiūriu, ta natūraliai ruda tai čia kaži kokia išeina... Nes man rektų tamsesnės rudos, jei ilgiau laikyt, gal tiktų šie? g.gif
Žiūriu ir aš juos, šiaip va pas kosmetologę pasiryškinu, kai einu veido tvarkytis, bet norėčiau ir namie dažus kokius turėt, kad pasiryškint, nes vistiek per gerą mėn. nebelieka to ryškumo...
O rytais žaisti su tais pieštukais irgi nesmagu, kažkaip geriau jau atsikelti ryškiai antakiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 gegužės 2011 - 09:18
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 10, 10:18)
Na, gal kas pabandė?  bigsmile.gif
http://www.beautypoi...=23...ectocil"
Šią gal spalvytę žiūriu, ta natūraliai ruda tai čia kaži kokia išeina... Nes man rektų tamsesnės rudos, jei ilgiau laikyt, gal tiktų šie?  g.gif
Žiūriu ir aš juos, šiaip va pas kosmetologę pasiryškinu, kai einu veido tvarkytis, bet norėčiau ir namie dažus kokius turėt, kad pasiryškint, nes vistiek per gerą mėn. nebelieka to ryškumo...
O rytais žaisti su tais pieštukais irgi nesmagu, kažkaip geriau jau atsikelti ryškiai antakiais  biggrin.gif

As dazniausiai su siais dazais dirbu ir jie geros kokybes, spalva yra naturali, jei ilgiau palaikysi bus tikrai tamsus antakiai, tad nepersistenk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 05 10, 22:22)
As dazniausiai su siais dazais dirbu ir jie geros kokybes, spalva yra naturali, jei ilgiau palaikysi bus tikrai tamsus antakiai, tad nepersistenk  mirksiukas.gif

Aišku, ačiū smile.gif
Kolkas tik vakar nusidažiau pas kosmetologę tamsiai rudai, tai sulauksiu kol nubluks ir bandysiu turbūt šiuos g.gif
Atsakyti
aš saviems tvarkyti naudoju šiuos Smashbox šešėlius. thumbup.gif Tiksliau naudoju tik vašką ir šviesenįjį šešėlį ax.gif
user posted image
arba šį L'oreal pieštuką, seniai jį atradau, man baltaodei jis labai super blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 13 gegužės 2011 - 10:07
QUOTE(žvarba @ 2011 05 13, 11:07)
aš saviems tvarkyti naudoju šiuos Smashbox šešėlius.  thumbup.gif Tiksliau naudoju tik vašką ir šviesenįjį šešėlį ax.gif
user posted image
arba šį L'oreal pieštuką, seniai jį atradau, man baltaodei jis labai super blush2.gif
user posted image

Pieštuko nerodo... blush2.gif
Atsakyti
Rodo rodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 05 13, 11:15)
Pieštuko nerodo...  blush2.gif

drinks_cheers.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti