Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

QUOTE(Tik$a @ 2010 11 03, 20:34)
aaaaaaaaa, nu tada aišku  doh.gif  man atrodo, tą košę laikant sumaišytą, ji nuo sąveikos su oru išsigaruoja. Reikia ją sumakaluot ir iškart tept ant antakių.
O tai net odos nenudažė nė kiek tą kartą, kai trumpiau dažus sumakaluotus palaikiusi tepėt?
Visiskai nenudaze nei odos, nei plaukeliu schmoll.gif
QUOTE(Povila$ @ 2010 11 03, 20:51)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Sumaišot ir greičiau tepkite! Ten po 15min įvyksta pilna oksidacija ir viskas, ta vadinama košelė praranda dažomąsias savybes juk doh.gif
Gi rasau, kad tepiau sumaisiusi ir nebuvo jokio efekto, kita ryta dar bandziau ta pacia kosele teptis, nes buvo like, dariau bandyma. abiem atvejais tas pats rezultatas-nieko
QUOTE(pupen @ 2010 11 03, 21:55)
Kur buna pirkti siu dazu?

Eurokos
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 03, 23:24)
Visiskai nenudaze nei odos, nei plaukeliu schmoll.gif
Gi rasau, kad tepiau sumaisiusi ir nebuvo jokio efekto, kita ryta dar bandziau ta pacia kosele teptis, nes buvo like, dariau bandyma. abiem atvejais tas pats rezultatas-nieko

Eurokos

Netikiu nors tu ką, kažkas ne taip nežinau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 11 03, 22:30)
Netikiu nors tu ką, kažkas ne taip nežinau g.gif  lotuliukas.gif

nezinau, gal proporcijos kazkokios ne tokios buvo. ziuresiu, dar bandysiu kada dazytis, dabar salone nusidaziau, tai nebetepsiu ant virsaus smile.gif
Atsakyti
Aš dėl laiko stokos, lankytis salone kuris vienintelis man patinka,(o reikia užsirašyti iš anksto ir pan), paskutiniu metu dažausi pati blush2.gif ir man visai patinka pasidarau būtent tokią formą, kokios pati noriu biggrin.gif tik bėda, kad neprofesionalūs dažai gan greitai praranda spalvą, tad paryškinu antakius pieštuku ax.gif O gal kuri naudojate profesionalius dažus namų sąlygomis ir galite parekomenduoti, kokie ir kur gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2010 11 07, 19:56)
Aš dėl laiko stokos, lankytis salone kuris vienintelis man patinka,(o reikia užsirašyti iš anksto ir pan), paskutiniu metu dažausi pati blush2.gif  ir man visai patinka pasidarau būtent tokią formą, kokios pati noriu biggrin.gif tik bėda, kad neprofesionalūs dažai gan greitai praranda spalvą, tad paryškinu antakius pieštuku ax.gif  O gal kuri naudojate profesionalius dažus namų sąlygomis ir galite parekomenduoti, kokie ir kur gauti? 4u.gif

Krinona parduoda profesionalius, su kuriais salone dažo, kaina skiriasi labai nežymiai smile.gif
Atsakyti
Na ka nusipirkau as tuos ROKOLOR dazus ir galiu tik patvirtinti Etamos zodzius - nieko nenudaze, absoliuciai!
Tad jei kam jie dazo galiu parduot (panaudojau 1 karta) smile.gif
Atsakyti
Vokiski dazai
C:EHKO - mokejau 15,59 plius peroksidas kazkeli lt. thumbup.gif

Kadangi esu blodnine, pasirinkau ruda spalva.
Raso galiojimas metai. Bet be sansu isnaudoti per metus vienam zmogui.
Sekmingai dazo toliau.
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 11 03, 22:30)
Netikiu nors tu ką, kažkas ne taip nežinau g.gif  lotuliukas.gif

jie išties gan silpni,turėjau schwarzkopf,jie žymiai ryškiau ir greičiau nudažo.
Atsakyti
Gal kas nors galetu parekomenduoti gera kosmetologe, dirbancia Kaune (geriausia, centre arba netoli jo) ir galincia nudazyti antakius? Pas bet ka eiti nenoriu, pries tai neisgirdusi atsiliepimu. Noreciau, kad antakiams suteiktu dailia forma, pernelyg nenutamsintu. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors turit atsiliepimu apie oriflame antakiu prieziuros rinkinuka?
Atsakyti
O as dazausi su SWISS O-PAR 4u.gif Superinis daikciukas drinks_cheers.gif Yra toks skystis - aktyvatorius ir gelis - dazai. Sausus svarius antakius perbrauki tuo aktyvatorium suvilgytu kosmetiniu krapstuku, o ant virsaus tepi ta geli. Palaikai 1min ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zagsuliukas @ 2010 12 28, 20:50)
O as dazausi su SWISS O-PAR  4u.gif  Superinis daikciukas  drinks_cheers.gif Yra toks skystis - aktyvatorius ir gelis - dazai. Sausus svarius antakius perbrauki tuo aktyvatorium suvilgytu kosmetiniu krapstuku, o ant virsaus tepi ta geli. Palaikai 1min ir viskas  thumbup.gif

kiek kainuoja ir kaip ilgai laikosi dazai...? po kiek laiko spalva nusiplauna, isblunka...? ax.gif
Atsakyti