Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

Nusipirkau ROKOLOR rusiskus, rudus antakiu/blakstienu dazus.
nezinau, kame reikalas-visai nenusidazo man antakiai doh.gif , jau 2kart bandziau, ir kelias min palaikius kosele sumaisyta (kol is baltos pasidare siek tiek i violetine sp.), ir per visa nakti pralaikius (spalva patamsejo beveik i ki tamsiai rudos) g.gif patarsit gal ka? ar kuo daugiau peroksido-tuo geriau nuima, ar kaip tik kuo jo maziau, tuo geriau? kazkokie Š... jie man, nors nemazai kas gyre juos sioje temoje doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 08 28, 17:22)
Antakius ryškinu Artdeco prieštuku. Tuoj jį pabaigsiu (iki paskutinio cm nudrožtas biggrin.gif ), pirksiu tokį pat thumbup.gif

Man artdeco antakių pieštukas irgi labai labai geras smile.gif jau trečią naudoju, tiesa ne todėl, kad baigiau, bet pametu vis blush2.gif
Atsakyti
As irgi naudoju Smashbox antakiu seselius su fiksatoriumi. Labai patinka, kad naturaliai paryskina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 23, 18:22)

Jie tikrai palyginus silpnoki, bet tikrai nėra taip, jog nenudažytų, nebent jūsų antakiai ir taip jau tamsūs.Ar maišot tokiom proporcijom kaip parašyta?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 09 26, 11:00)
Jie tikrai palyginus silpnoki, bet tikrai nėra taip, jog nenudažytų, nebent jūsų antakiai ir taip jau tamsūs.Ar maišot tokiom proporcijom kaip parašyta?
Ne pagal instrukcija, is akies. o kaip su oksidatoriumi-kuo daugiau, tuo ryskiau dazo ar atvirksciai? g.gif
Atsakyti
visada dažydavau Kirpykloj, bet nusipirkau Droge kažkokius dažus Grafito spalvos. Bandžiau pati (labai bijojau, bet bandžiau biggrin.gif ) ir super pavyko smile.gif graži spalva o ir pinigų kiek susitaupo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 23, 19:22)
nezinau, kame reikalas-visai nenusidazo man antakiai doh.gif , jau 2kart bandziau, ir kelias min palaikius kosele sumaisyta (kol is baltos pasidare siek tiek i violetine sp.), ir per visa nakti pralaikius (spalva patamsejo beveik i ki tamsiai rudos) g.gif patarsit gal ka? ar kuo daugiau peroksido-tuo geriau nuima, ar kaip tik kuo jo maziau, tuo geriau? kazkokie Š... jie man, nors nemazai kas gyre juos sioje temoje doh.gif

Jūs turbūt juokaujate blink.gif Viskas labai paprasta: lygiomis dalimis sumaišome dažomąjį kremą su peroksidu ir IŠ KARTO (dar šviesią masę) tepam ant antakių/blakstienų. Palaukiam 15min (paprastai 10min per akis) ir nuplauname vandeniu. Spalva laikosi savaitę tai tikrai (būna labai ryški), antrą savaitę jau pradeda blukti. Arba jums seni dažai kažkokie pasitaikė arba kažkas kitas yra g.gif Šiandien kaip tik draugei dažiau antakius bei blakstienas, ir jos mamai antakius, tai abidvi sakė jog lygiai tas pats kaip iš salono būtų išėjusios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 23, 19:22)
nezinau, kame reikalas-visai nenusidazo man antakiai doh.gif , jau 2kart bandziau, ir kelias min palaikius kosele sumaisyta (kol is baltos pasidare siek tiek i violetine sp.), ir per visa nakti pralaikius (spalva patamsejo beveik i ki tamsiai rudos) g.gif patarsit gal ka?

nieko nesuprantu blink.gif kaip Jūs naktį su užteptais antakiais prabuvot? Nepabijojot, kad visą veidą išsiterliosit besivartydama? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 11 03, 00:55)
Jūs turbūt juokaujate  blink.gif  Viskas labai paprasta: lygiomis dalimis sumaišome dažomąjį kremą su peroksidu ir IŠ KARTO (dar šviesią masę) tepam ant antakių/blakstienų. Palaukiam 15min (paprastai 10min per akis) ir nuplauname vandeniu. Spalva laikosi savaitę tai tikrai (būna labai ryški), antrą savaitę jau pradeda blukti. Arba jums seni dažai kažkokie pasitaikė arba kažkas kitas yra g.gif  Šiandien kaip tik draugei dažiau antakius bei blakstienas, ir jos mamai antakius, tai abidvi sakė jog lygiai tas pats kaip iš salono būtų išėjusios wink.gif
Man visiskai nenudaze, drauge tais paciais dazesi-tas pats schmoll.gif
QUOTE(Tik$a @ 2010 11 03, 08:47)
nieko nesuprantu  blink.gif  kaip Jūs naktį su užteptais antakiais prabuvot? Nepabijojot, kad visą veidą išsiterliosit besivartydama?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

biggrin.gif sumaisyta kosele laikiau indelyje per nakti, o ne antakius nusitepusi
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 03, 21:16)
biggrin.gif sumaisyta kosele laikiau indelyje per nakti, o ne antakius nusitepusi

aaaaaaaaa, nu tada aišku doh.gif man atrodo, tą košę laikant sumaišytą, ji nuo sąveikos su oru išsigaruoja. Reikia ją sumakaluot ir iškart tept ant antakių.
O tai net odos nenudažė nė kiek tą kartą, kai trumpiau dažus sumakaluotus palaikiusi tepėt?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 03, 21:16)
Man visiskai nenudaze, drauge tais paciais dazesi-tas pats schmoll.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sumaišot ir greičiau tepkite! Ten po 15min įvyksta pilna oksidacija ir viskas, ta vadinama košelė praranda dažomąsias savybes juk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 23, 18:22)

Kur buna pirkti siu dazu?
Atsakyti