Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

QUOTE(furyy @ 2010 04 12, 22:45)
kartais dažau "rokolor" antakių rudais dažais, bet kadangi mano antakiai retoki, tai to nepakanka, vis tiek reikia pieštuku paryškint. Vis ruošiuosi šešėlius antakiams įsigyti. ruošiuosi, bet neprisiruošiu doh.gif  o gal dar ir nemokėsiu su jais g.gif

Gal esate kokius konkrecius seselius antakiams nusiziurejusi?
As irgi noriu priemones kuri uzpildytu tarpus ir gerai laikytusi visa diena,net vasara kai karsta.Turiu piestuka,bet su seseliais turbut atrodytu nepalyginamai graziau.
Atsakyti
As dazau tik chemiskai,ir tai labai retai,1-2kartus per metus.Po vasaros visada dazau,nes nuo saules pasvieseja smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Aš iš prigimties esu blondinė. Ne iš tų, kurių plaukai itin balti, tokia tamsesnė. Bet antakiai mano tokie juodi į rudumą. Dabar vasarą ant nosies, tuoj išbluks ir plaukai ir antakiai, tik viena bėda. Plaukai išblukę gerai atrodo, o antakiai tragiškai smile.gif Reikia kažką daryti. Manau, kad man gali ir pačai pavykti nusidažyti, nes antakių formą irgi pati susitvarkau, bet visgi gal kas žino gerą kosmetologę Kaune, kuri nudažytų, o galbūt ir pastabų mano formai turėtų? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali patart koki laabai gerą antakių pieštuką ar šešėlius, kad išliktų gerai, nes man būna per diena vos ne visai nusivalo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 04 21, 18:33)
gal kas gali patart koki laabai gerą antakių pieštuką ar šešėlius, kad išliktų gerai, nes man būna per diena vos ne visai nusivalo..  g.gif

Jei is paprastesniu man labai patinka Lumene grafito spalvos piestukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 04 12, 21:51)
Gal esate kokius konkrecius seselius antakiams nusiziurejusi?
As irgi noriu priemones kuri uzpildytu tarpus ir gerai laikytusi visa diena,net vasara kai karsta.Turiu piestuka,bet su seseliais turbut atrodytu nepalyginamai graziau.

Galiu parekomenduoti isigyti Smashbox Brow tech trio, kuri sudaro dvieju spalvu antakiu seseliai ir fiksatorius. Pati tokius naudoju, puikiai laikosi visa diena, labai graziai viska uzpildo, ir spalvytes galima pasirinkti brunetems ar blondinems. As naudoju butent toki, koki paveiksliuka idejau, esu brunete, tai sviesesnis seselis idealus kasdienai, o ryskesnis "rimtesniems"pasidazymams.
Tepu seselius su Smashbox antakiu sepeteliu Nr.12, jis kietokas, labai graziai padengia ir formuoja linija.
user posted image
Produktas, kuriam tikrai neturiu priekaistu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 20 birželio 2010 - 15:49
QUOTE(Olimpiete @ 2010 06 20, 16:49)
Galiu parekomenduoti isigyti Smashbox Brow tech trio, kuri sudaro dvieju spalvu antakiu seseliai ir fiksatorius. Pati tokius naudoju, puikiai laikosi visa diena, labai graziai viska uzpildo, ir spalvytes galima pasirinkti brunetems ar blondinems. As naudoju butent toki, koki paveiksliuka idejau, esu brunete, tai sviesesnis seselis idealus kasdienai, o ryskesnis "rimtesniems"pasidazymams.
Tepu seselius su Smashbox antakiu sepeteliu Nr.12, jis kietokas, labai graziai padengia ir formuoja linija.
user posted image
Produktas, kuriam tikrai neturiu priekaistu.  wub.gif

drinks_cheers.gif jau ilgą laiką naudoju šitą daiktą, super, tik tas fiksatorius greit pasibaigė, tai tepu tik šešėlius. Laikosi visą dieną, natūraliai atrodo, dabar nė už ką negrįžčiau prie pieštuko antakiams.
Atsakyti
Kazko panasaus ir noreciau smile.gif

Kokia kaina ir is kur siunciates?
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 06 20, 15:49)

bet tai ir kaina jo tikriausiai nebloga? as turiu is WEET AND WILD antakiu seselius. jie pigesni, bet savo darba gerai atlieka.maciau, ir essence toki produkta turi. o kartais antakiams naudoju paprastus voku seselius, irgi gerai laiko.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 06 23, 21:04)
Kazko panasaus ir noreciau smile.gif

Kokia kaina ir is kur siunciates?

aš siunčiausi iš braškių, kai dar buvo super geras dolerio kursas, jau net nepamenu kainos, gal apie 50-60 lt išėjo. Dabar gal nelabai apsimoka siųstis.
Atsakyti
Koks skirtumas kokie antakių šešėliai, svarbu gerai pigmentuota ruda spalva ir viskas. Dar atskirai šepetuko kirsto reikia ir užtvirtinimui antakių želės smile.gif Tikrai pigiau galima visa tai įsigyti nei 60 lt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 24 birželio 2010 - 15:28
Klausimas ar antakiu zele uztvirtins seselius? biggrin.gif Gal kas nors bande?
Atsakyti