QUOTE(Ferrari @ 2008 12 10, 10:58)
Vaškas būna su antakių šėšėliais komplete arba būna atskirai. Pvaz Smashbox turi
vien tik vaškas
Iš pradžių dažai antakius su šėšėliu, po to užfiksuoji užtepdama vašką.
Aš asmeniškai neradau sau tinkamos spalvos tarp antakių šėšėlių, nes dauguma jų su rudu atspalviu, taigi naudoju juodai pilką akių šėšėlį ir fiksuoju artDeco antakių žele
Anksčiau dažydavau chemiškai, dabar rankos nedaeina. Nors kai chemiškai padažau, mažiau reikia su šėšėliais vargt
vien tik vaškas
Iš pradžių dažai antakius su šėšėliu, po to užfiksuoji užtepdama vašką.
Aš asmeniškai neradau sau tinkamos spalvos tarp antakių šėšėlių, nes dauguma jų su rudu atspalviu, taigi naudoju juodai pilką akių šėšėlį ir fiksuoju artDeco antakių žele
Anksčiau dažydavau chemiškai, dabar rankos nedaeina. Nors kai chemiškai padažau, mažiau reikia su šėšėliais vargt
Vat aš nusipirkau pardavejos ikalbeta šita Artdeko želę, tai galiu pasakyti, kad man jis visiškas šlamštas ir kainuoja palyginus nemažai. Visiškai nieko nefiksuoja, tas pats, kas šepetelį į vandenį pamirkai ( Žodžiu niekam nerekomenduoju. Juk želė tam ir yra, kad antakius gražiai užfiksuotu. Tai dabar nerandu alternatyvos, kuris gražiai užfiksuotu antakių formą. Galvoju gal jau čia minėtas vaškas galėtų pagelbėti