Mano antakiai gana tamsus, tad jei reikia tik paryskinu piestuku lengvai.
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 15, 17:26)
Kodel? Tada kokie ju naturalus antakiai?
Žinokite tikslaus atsakymo ir negaliu pasakyti. Pas vieną iš jų kiek žinau labai silpni antakiai, ar kaip ten yra, tai kiek suprantu iš pasakojimo ji juos nusidepiliuoja ir tik su pieštuku pati nusipiešia. Bet vaizdas tai ne koks.
as naudoju Isadora zele antakiams
Papildyta:
as irgi juos turejau bet man visai kazkaip neeme dazas viskas nusivalydavo
Papildyta:
QUOTE(zhyi @ 2010 03 08, 21:14)
Nusipirkau antakiu dazus is eurokos, vadinasi Rokolor. Ir parasyta kad maisant reikia ideti 2-3g dazu. Tai va dabar mastau kiek yra tie 2-3 gramai
QUOTE(Rykute @ 2010 02 06, 01:00)
Nu tikrai nelieka ryzi As daznai dazau tiesiog rudais dazais ir dar nei vienai kl neliko ryzi antakiai, gal dazai kokie netinkami....
o kur jus dirbat?
Vienintelis budas, kad greitai nenusivalytu dazyti antakiai, tai netepti ju jokiais kremais (kai tepat veida) ir kai prausiat veida, neliesti antakiu. Nuo vandens ir visokiu tepalu jie labai greitais nusivalo ir reikia vel dazyti
QUOTE(Tučka @ 2010 03 30, 10:17)
Vienintelis budas, kad greitai nenusivalytu dazyti antakiai, tai netepti ju jokiais kremais (kai tepat veida) ir kai prausiat veida, neliesti antakiu. Nuo vandens ir visokiu tepalu jie labai greitais nusivalo ir reikia vel dazyti
Dar venkite saules ir t.t.
Manau reikia ir nuprausti antakiu zona ir ja kremukais patepti, nes veliau gali ir paberti ir papleiskanoti Juk dauguma musu ir kai dazomes ant antakiu ir seseliu patenka ir pudros, tai jei neprausime ir po antakiais odos nepamaitinsime kremais nemanau, kad tai i nauda iseis
QUOTE(laurinija @ 2010 03 24, 18:36)
as naudoju Isadora zele antakiams
Papildyta:
Papildyta:
O man jie labai patinka Nei kiek odos nenudazo, ir taip paprasta su jais dazytis, nereikia jokio ypatingo mokslo, o nusidazo puikiai..
rekomenduou permanentini - paprasta ir grazu
QUOTE(aihaola @ 2010 03 31, 10:29)
rekomenduou permanentini - paprasta ir grazu
Grazu, kai gerai padaro Nes priesingu atveju rezultatas
QUOTE(Tučka @ 2010 03 30, 09:17)
Sutinku As aplink antakius plaunu veida , gaila, kad nenusivalytu graziai padazyti
As pirkau dazus antakiams ir pati nusidazau, pas mane tamsus, bet paryskinti dar grazesni buna
kartais dažau "rokolor" antakių rudais dažais, bet kadangi mano antakiai retoki, tai to nepakanka, vis tiek reikia pieštuku paryškint. Vis ruošiuosi šešėlius antakiams įsigyti. ruošiuosi, bet neprisiruošiu o gal dar ir nemokėsiu su jais