Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

kazi klaipedoje kur daro geriau permamentini? kokia kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
GABRIIELA, tikrai pamenu, merginos kalbejo, kele foto KLP meistriu darbus
cia tema Permanentinis makiazas

siaip as esu uz ilgalaiki makiaza rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites padekit, gal kas zinot kuo tepti kad greiciau pagytu mano antakiukai : pirkau refecto cil natural braun3 ir refecto cil oxsidant 3% , pries 5 dienas nusipirkau ir nusidaziau, rezultate labai grazi naturali tamsiai ruda spalva apsidziaugiau, bet po nakties atcikeliau su istinusiais antakiais, niestinciais , paraudonavusiais ir skaudanciais verysad.gif va jau 5 para eina,o pagerejimo nesimato, geriu prieselerginius, tepuosi su tepaliukais, eisiu siandien pas gydytoja, o tai baisu jau darosi matyt man sualergizavo ir netiko verysad.gif as vis dar mastau gal man nuo to oxsidanto sualergizavo, atrodo kaip zaizdeles nor ilasinau vos 3 laselius , anksciau pirkdavau is kiosko uz 3 lt kazkokius rusiskus dazus su tabletemis nu nera buve nieko panasaus, kaip dabar verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 02 17, 11:48)
Esu labai patenkinta siais antakiu dazais  ax.gif

user posted image

na va ir as nusipirkau situos dazus dabar meginsiu kas cia ir kaip, kazin kaip gausis pirmas blynas biggrin.gif
Atsakyti
gal kas bandet tokiu dalykeliu dazyt antakiukus 4u.gif
eyebrows gel
user posted image
A revolutionary, waterproof eyebrow gel in a range of delicate color tints to perfectly match your eyebrow color. The formula glides on smoothly to create a surprisingly natural shadow on your eyebrow.
labai gundaus ta zele antakiu 4u.gif
reikia dazyt su sepeteliu va tokiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 02 17, 11:48)
Esu labai patenkinta siais antakiu dazais  ax.gif

user posted image

As irgi noreciau pabandyti pasidazyti su dazais,nes visada dazausi su piestuku,bet jis greitai nusirtina doh.gif,taciau nezinau kaip jais naudotis,gal galit papasakot kaip jus dazotes,kokias priemones tam reikalingos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 13 kovo 2010 - 12:56
QUOTE(white kitty @ 2010 03 13, 12:51)
As irgi noreciau pabandyti pasidazyti su dazais,nes visada dazausi su piestuku,bet jis greitai nusirtina doh.gif,taciau nezinau kaip jais naudotis,gal galit papasakot kaip jus dazotes,kokias priemones tam reikalingos? 4u.gif

Nu as siandien pabandziau jais dazytis.. ogho kaip uztrukau kai ranka visai neigudus.

ten pakuoteje yra ir intelis ir sepetelis ir oksidatorius, parasyta kaip sumaisyti.
Tik ten pagal juos sumaisius tai didelis kiekis gaunasi, as bandziau sumazinti tai turbut kazkas ne taip isejo nes spalva nepasakyciau kad tokia labai ruda, man gal labiau i juoda... smile.gif ir as trumpai laikiau tai neryskiai pasidaziau. Bijojau kokios nesamones pasidaryti. Be to nusipirkau sepeti specialiai antakiu dazams tepti, tai kazkaip nesiseke man juo naudotis...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 13, 16:53)
Nu as siandien pabandziau jais dazytis.. ogho kaip uztrukau kai ranka visai neigudus.

ten pakuoteje yra ir intelis ir sepetelis ir oksidatorius, parasyta kaip sumaisyti.
Tik ten pagal juos sumaisius tai didelis kiekis gaunasi, as bandziau sumazinti tai turbut kazkas ne taip isejo nes spalva nepasakyciau kad tokia labai ruda, man gal labiau i juoda... smile.gif ir as trumpai laikiau tai neryskiai pasidaziau. Bijojau kokios nesamones pasidaryti. Be to nusipirkau sepeti specialiai antakiu dazams tepti, tai kazkaip nesiseke man juo naudotis...

O oda nusidazo kazkiek su sitais dazais ar tik plaukeliai?
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 03 14, 21:09)
O oda nusidazo kazkiek su sitais dazais ar tik plaukeliai?

Man oda nenusidaze, nors norejau biski pailginti nes pas mane per trumpi biski. Gal del to kad nemokejau as tu dazu normaliai uztepti, o gal del to kad ir nedazo tos odos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 15, 08:46)
Man oda nenusidaze, nors norejau biski pailginti nes pas mane per trumpi biski. Gal del to kad nemokejau as tu dazu normaliai uztepti, o gal del to kad ir nedazo tos odos. smile.gif

Aisku,reikes tada dar su piestuku koreguoti forma,na bet nors patys plaukeliai bus tamsesni smile.gif
Atsakyti
Vienintelis man geras dalykas mano tamsiame gimime, tai gražūs, tamsi antakiai thumbup.gif Bent jau dažyti nereik. O va pažįstų porą moterų, kurios pilnai nusiskutusios antakius, ir tik piešia su peštuku plonytę liniją.. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke2010 @ 2010 03 15, 14:49)
Vienintelis man geras dalykas mano tamsiame gimime, tai gražūs, tamsi antakiai  thumbup.gif  Bent jau dažyti nereik. O va pažįstų porą moterų, kurios pilnai nusiskutusios antakius, ir tik piešia su peštuku plonytę liniją.. doh.gif  schmoll.gif

Kodel? Tada kokie ju naturalus antakiai?
Atsakyti