Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

Va man labai patiktu, jei butu kokia zele su spalva bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 02 22, 11:47)
Nepykit jei pasikartosiu, bet kokia priemone rekomenduotumet susukuot neklusniem antakiam  ax.gif  Gal zele kokia yra?  g.gif

plauku lakas ar zele wink.gif
Atsakyti
O KAIP JUMS PERMAMENTINIS?
LABAI NORIU,VIS KAZKAS SULAIKO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GABRIIELA @ 2010 03 07, 17:37)
O KAIP JUMS PERMAMENTINIS?
LABAI NORIU,VIS KAZKAS SULAIKO mirksiukas.gif

ziurint kas ir kaip padaro. Maciau visokiu.
Atsakyti
Gal kuri bandet http://www.thebodysh...;prdcode=11908m ? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
As su piestuku ryskinu. Nors pas mane ir taip jie pakankamai ryskus, tai tik keliose vietose nupiesiu plaukelius, kur neauga, kad forma pabrezt.
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 03 07, 21:13)
Gal kuri bandet http://www.thebodysh...;prdcode=11908m ?  Kokie atsiliepimai?  smile.gif

bandziau thumbup.gif labai patiko, nes atrodo tikrai naturaliai, nepasakytum kad "ispiesta". mane daze visaziste, pati buciau pirkus, bet per brangus...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 07, 21:53)
bandziau thumbup.gif  labai patiko, nes atrodo tikrai naturaliai, nepasakytum kad "ispiesta". mane daze visaziste, pati buciau pirkus, bet per brangus...

O kokia jo kaina Lietuvoje?
Atsakyti
Nusipirkau antakiu dazus is eurokos, vadinasi Rokolor. Ir parasyta kad maisant reikia ideti 2-3g dazu. Tai va dabar mastau kiek yra tie 2-3 gramai biggrin.gif
Atsakyti
turiu keleta skirtingu gamintoju ilgalaikiu dazu, maisau taip: 2cm dazu ir 10lasu oksidatoriaus
zhyi, naudok 2cm dazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 09, 02:30)
turiu keleta skirtingu gamintoju ilgalaikiu dazu, maisau taip: 2cm dazu ir 10lasu oksidatoriaus
zhyi, naudok 2cm dazu mirksiukas.gif

o kam tiek daug dazu? Man uztenka ir 1 cm, jeigu tik antakiams
Atsakyti
as megstu daugiau uzsimaisyti dazu, dar blakstienu galiukus uztepu smile.gif retokai dazaus, galiojimas ziuriu jau baiges, o dazu net ir netaupant 1/4 likes
Atsakyti