Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGRIDIK81: 15 vasario 2010 - 09:36
Man va sitie superiskai atrodo.kaip tokius pasidaryt? mirksiukas.gif http://img39.imagesh...49253289100.jpg
Atsakyti
Esu labai patenkinta siais antakiu dazais ax.gif

user posted image

Atsakyti
[quote=Camea,2010 02 17, 11:48]
Esu labai patenkinta siais antakiu dazais ax.gif

Aš irgi jais patenkinta smile.gif . Nebrangūs, bet ir neprasti.
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 02 17, 11:48)
Esu labai patenkinta siais antakiu dazais  ax.gif

user posted image

Jei kam reikia-mačiau eurokose akcija jiems yra smile.gif
Atsakyti
Nepykit jei pasikartosiu, bet kokia priemone rekomenduotumet susukuot neklusniem antakiam ax.gif Gal zele kokia yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 02 22, 11:47)
Nepykit jei pasikartosiu, bet kokia priemone rekomenduotumet susukuot neklusniem antakiam  ax.gif  Gal zele kokia yra?  g.gif

o jusu antakiai labai veslus, kad to reikalauja? savo vietoj, tai tikrai nepirkciau DAR papildomos priemones antakiu "stovejimui"..vandeniu susukuokit, laikytis turetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 22, 14:31)
o jusu antakiai labai veslus, kad to reikalauja? savo vietoj, tai tikrai nepirkciau DAR papildomos priemones antakiu "stovejimui"..vandeniu susukuokit, laikytis turetu  4u.gif

nea, neveslus jie, tik po nakties buna nuguleti ir styro i visas puses doh.gif ax.gif biggrin.gif Tai sakot nereikia? rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 02 22, 14:42)
nea, neveslus jie, tik po nakties buna nuguleti ir styro i visas puses  doh.gif  ax.gif  biggrin.gif  Tai sakot nereikia?  rolleyes.gif  g.gif

Jei styro i visas puses,tai su vandeniu tikrai nieko neiseis,reikia tada antakiu zele mirksiukas.gif
Atsakyti
o jei sukuoji,o jie vistiek neklauso,ka rekomeduosit? 4u.gif as naudojau beYu zele su spalva,bet man visisskai nesilaike su ju ja.dabar svarstau apie artdeco geli,o dar vaskai kazkokie buna? bigsmile.gif
Atsakyti
Kartais ir maniskiai antakia protestuoja, atsistoja piestum nors tuka, nepaguldysi, o jei reik kur skubiai islekt, tuomet as supurskiu laku sukutes, kur blakstienom sukuot ir staigiai perbraukiu, tada atsigula plaukeliai i savo vieta ten kur reikia ir uzsifiksuoja, bet sita dalyka labai jau retai darau, kai visiskai neina susitvarkyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 02 22, 15:18)
Kartais ir maniskiai antakia protestuoja, atsistoja piestum nors tuka, nepaguldysi, o jei reik kur skubiai islekt, tuomet as supurskiu laku sukutes, kur blakstienom sukuot ir staigiai perbraukiu, tada  atsigula plaukeliai i savo vieta ten kur reikia ir uzsifiksuoja, bet sita dalyka labai jau retai darau, kai visiskai neina susitvarkyt smile.gif

Va,man irgi toptelejo mintis,kad galbut tokiose situacijose plauku lakas galetu padet,bet kazkaip pabijojau rasyt,nes nesu bandzius lotuliukas.gif
Atsakyti