Man va sitie superiskai atrodo.kaip tokius pasidaryt? http://img39.imagesh...49253289100.jpg
Esu labai patenkinta siais antakiu dazais
[quote=Camea,2010 02 17, 11:48]
Aš irgi jais patenkinta . Nebrangūs, bet ir neprasti.
Aš irgi jais patenkinta . Nebrangūs, bet ir neprasti.
QUOTE(Camea @ 2010 02 17, 11:48)
Jei kam reikia-mačiau eurokose akcija jiems yra
Nepykit jei pasikartosiu, bet kokia priemone rekomenduotumet susukuot neklusniem antakiam Gal zele kokia yra?
QUOTE(Tučka @ 2010 02 22, 11:47)
Nepykit jei pasikartosiu, bet kokia priemone rekomenduotumet susukuot neklusniem antakiam Gal zele kokia yra?
o jusu antakiai labai veslus, kad to reikalauja? savo vietoj, tai tikrai nepirkciau DAR papildomos priemones antakiu "stovejimui"..vandeniu susukuokit, laikytis turetu
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 22, 14:31)
o jusu antakiai labai veslus, kad to reikalauja? savo vietoj, tai tikrai nepirkciau DAR papildomos priemones antakiu "stovejimui"..vandeniu susukuokit, laikytis turetu
nea, neveslus jie, tik po nakties buna nuguleti ir styro i visas puses Tai sakot nereikia?
QUOTE(Tučka @ 2010 02 22, 14:42)
nea, neveslus jie, tik po nakties buna nuguleti ir styro i visas puses Tai sakot nereikia?
Jei styro i visas puses,tai su vandeniu tikrai nieko neiseis,reikia tada antakiu zele
Kartais ir maniskiai antakia protestuoja, atsistoja piestum nors tuka, nepaguldysi, o jei reik kur skubiai islekt, tuomet as supurskiu laku sukutes, kur blakstienom sukuot ir staigiai perbraukiu, tada atsigula plaukeliai i savo vieta ten kur reikia ir uzsifiksuoja, bet sita dalyka labai jau retai darau, kai visiskai neina susitvarkyt
QUOTE(nila_ks @ 2010 02 22, 15:18)
Kartais ir maniskiai antakia protestuoja, atsistoja piestum nors tuka, nepaguldysi, o jei reik kur skubiai islekt, tuomet as supurskiu laku sukutes, kur blakstienom sukuot ir staigiai perbraukiu, tada atsigula plaukeliai i savo vieta ten kur reikia ir uzsifiksuoja, bet sita dalyka labai jau retai darau, kai visiskai neina susitvarkyt
Va,man irgi toptelejo mintis,kad galbut tokiose situacijose plauku lakas galetu padet,bet kazkaip pabijojau rasyt,nes nesu bandzius