Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

QUOTE(jamie @ 2009 10 23, 22:15)
jau isbandziau - labai patenkinta  thumbup.gif

Bet kaip jus mokate tolygiai nusidazyti... g.gif Juk ne kiekviena kosmetologe graziai juos nudazo ir sutvarko, o cia paciai.... Gundausi pirkti, bet bijau, kad tai nebutu dar vienas pirkinys, kuris keliautu i siuksliudeze. Ir vien todel, kad as nemoku juo naudotis.
Atsakyti
hm, net nzn. uztepiau per daug nesistengdama, bet gavosi puikiai. jokio netolygumo nematyt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikosmerginos! Gal kuri bandet sios antakiu ir blakstenu dazus g.gif
http://www.cosmetics...r.html?vmcchk=1
Atsakyti
Sveikos merginos,as visada paryskinu antakius su Londa color dazais,naudoju ji su vandenilio peroksidu,bet kai nusidazo mano antakiai ,jie vitiek nera toki ryskus kaip kirpykloj,sakykit kiek pilt peroksido ,kad nusidazytu ir oda?
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2009 10 22, 22:25)
estel "Only look". parasyta, kad profesionaliam naudojimui. buvo dvieju rusiu tos pacios firmos. konsultantes nezinojo, koks tarp ju skirtumas, as irgi is aprasymo nesupratau, tai paemiau pigesnius. kainavo 11 lt. tie kiti 24, nors ju talpa mazesne. tik tiek kad buvo vienu atspalviu daugiau.  g.gif
stai tokie :

http://www.svarospre...oducts_id=32587

Prisiskaiciau atsiliepimu ir pagaliau nusipirkau ir as tuos dazus. Is pradziu buvo baisoka paciai dazyti antakius bet rezultatu buvau nustebinta. Fainas dalykelis! Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau suzinoti jusu numone 4u.gif
As jau keli mensiai pradejau dazytis pati antakius ir balstienas. Beda ta, kad nusidazius antakius ties saknim plaukeliai vis tiek lieka balti, nors pats plaukas nusidazo. Bandziau ir didesne mase uztepti ant antakiu, bet vis tiek prie saknu man nenusidazo g.gif g.gif
Atsakyti
na man taip nera buve g.gif o kiek laiko laikai? gal per trumpai... ar patys plaukeliai labai sviesus?
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 11 20, 04:10)
na man taip nera buve g.gif  o kiek laiko laikai? gal per trumpai... ar patys plaukeliai labai sviesus?

Taip mano patys plaukeliai yra labai sviesus. Ir taip pat pastebejau, kad po savaites man vel reikia dazyti antakius g.gif Nors kai dazydavo kosmetologe tai tris savaites sau vaiksciodavau.
Atsakyti
Gal galetumete parekomenduoti kur galima butu graziai antakius nusidazyti? smile.gif labai bijau, kad neuzjuodintu, nes plaukai rudi, o pirma karta noriu dazyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 gruodžio 2009 - 09:59
QUOTE(Panele:) @ 2009 11 20, 02:53)
Noreciau suzinoti jusu numone 4u.gif
As jau keli mensiai pradejau dazytis pati antakius ir balstienas. Beda ta, kad nusidazius antakius ties saknim plaukeliai vis tiek lieka balti, nors pats plaukas nusidazo. Bandziau ir didesne mase uztepti ant antakiu, bet vis tiek prie saknu man nenusidazo g.gif  g.gif

O su kokiais dazais dazaisi? Gal nenuriebalini gerai pries dazant?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 19, 10:59)
Gal galetumete parekomenduoti kur galima butu graziai antakius nusidazyti? smile.gif labai bijau, kad neuzjuodintu, nes plaukai rudi, o pirma karta noriu dazyti  doh.gif

Prasyk kad maisytu rudus su juodais,ir ,kad kuo maziau ant odos patektu,bet siaip jios turi tokia priemone ,kur is odos pasalina dazu pertekliu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jamie @ 2009 10 22, 23:25)
estel "Only look". parasyta, kad profesionaliam naudojimui. buvo dvieju rusiu tos pacios firmos. konsultantes nezinojo, koks tarp ju skirtumas, as irgi is aprasymo nesupratau, tai paemiau pigesnius. kainavo 11 lt. tie kiti 24, nors ju talpa mazesne. tik tiek kad buvo vienu atspalviu daugiau.  g.gif
stai tokie :

http://www.svarospre...oducts_id=32587

man sitie labai greit nusiplauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2009 12 21, 00:03)
Prasyk kad maisytu rudus su juodais,ir ,kad kuo maziau ant odos patektu,bet siaip jios turi tokia priemone ,kur is odos pasalina dazu pertekliu mirksiukas.gif

Kad man manau uztektu rudu tik rolleyes.gif
Atsakyti