Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

Antakiams naudoju Lumene vaska. Superinis dalykelis man,naturalios rudos spalvos, gerai suteikia ir islaiko forma ir vos paryskina thumbup.gif Siandien pirkau jau gal penkta karta. Cia tiks tiems,kas nenori per daug spalvint antakiu.
Atsakyti
neseniai nusipirkau Bourjois piestuka antakiams, pries tai tik antakiu geli naudodavau. piestukas patinka, tamsiai rudos spalvos, pailginu su juo antakius, ir ant kamstelio sepetelis gerai pasukuoja plaukelius
user posted image
Atsakyti
man su piestuku labai nenaturaliai atrodo,as jei reik paryskint su juodais seseliais paprastais biski paryskinu,o siaip einu visada mazdaug kas 3-4savaites dazytis smile.gif
Atsakyti
kaip kam patogiau,kam su piestuku paskui isretusuojant,kas su seseliu,o kas kirpykloj
Atsakyti
As nusipirkus kirpyklinius dazus, pati pasidazau sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitulis @ 2009 08 27, 10:07)
aš tai jau kokius 2 metus pati tvarkausi antakius- nu nieks geriau to nepadarytų.
kadangi esu šviesiaplaukė antakių dažus perku tamsiai rudus - kosmadoje, tokie mėlynoje pakuotėje, paskutinį kartą apie 11 lt mokėjau. dažo gerai ir laiko super... konsultantė rekomendavo - nusipirkau ir nepasigailėjau

gal galetum ir pavadinima parasyti? ir kokiu atspalviu yra? 4u.gif
Atsakyti
man visaziste nudazo ir graziai ispesioja wub.gif
Atsakyti
jau nusipirkau tuos is kosmados - ryt bandysiu ir vertinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2009 10 22, 20:31)
jau nusipirkau tuos is kosmados -  ryt bandysiu ir vertinsiu  4u.gif

O...pavadinimas..? g.gif
Atsakyti
estel "Only look". parasyta, kad profesionaliam naudojimui. buvo dvieju rusiu tos pacios firmos. konsultantes nezinojo, koks tarp ju skirtumas, as irgi is aprasymo nesupratau, tai paemiau pigesnius. kainavo 11 lt. tie kiti 24, nors ju talpa mazesne. tik tiek kad buvo vienu atspalviu daugiau. g.gif

stai tokie :

http://www.svarospre...oducts_id=32587
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 22 spalio 2009 - 22:54
jau isbandziau - labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2009 10 22, 23:25)
estel "Only look". parasyta, kad profesionaliam naudojimui. buvo dvieju rusiu tos pacios firmos. konsultantes nezinojo, koks tarp ju skirtumas, as irgi is aprasymo nesupratau, tai paemiau pigesnius. kainavo 11 lt. tie kiti 24, nors ju talpa mazesne. tik tiek kad buvo vienu atspalviu daugiau.  g.gif
stai tokie :

http://www.svarospre...oducts_id=32587

As irgi tokius naudoju thumbup.gif
Atsakyti