Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

As esu isbandziusi ko gero visus imanomus antakiu dazymo variantus (isskyrus ilgalaiki makijaza, t.y. permanentini biggrin.gif ), ir galiausiai vis tiek likau prie piestuko (viename gale piestukas, kitame- formuojantis gelis). Pudra ir seseliais man niekuomet nepavykdavo isgaut naturalaus vaizdo, kad ir kaip kruopsciai rinkdavau spalva ir bandydavau ja isskirstyt tarp plaukeliu schmoll.gif
Chemiskai dazytis nebenoriu, nes man rodos sis budas tik dar labiau silpnina mano ir taip retus antakius, be to kaskart reikia prisiruosinet eiti i kirpykla, dar be viso kito baiminantis, kaip tau juos sutvarkys unsure.gif
O stai antakiu piestukas (svarbu atrasti tikrai gera, nes ne visi bandyti man tiko ir patiko) mano antakius paryskina naturaliausiai, nelabai ir pasakysi, kad dazyti bigsmile.gif Jau eile metu naudoju stai toki:

user posted image

Kadangi esu tamsi blondine, renkuosi spalva dark brown, ji puikiai tinka prie mano plauku spalvos ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Skaiciau sita tema ir as susigundziau nusipirkti antakiams piestuka. Tik dar neapsisprendziau koki. Parduotuveje bandziau gosh, tai visai patiko, vienoje puseje piestukas, o kitoje sepetelis. Gal kuri ji esate bandziusi, kokie atsiliepimai? Ka dar galetumete parekomenduoti, kad kainos butu nelabai dideles?
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2009 07 28, 13:59)
As esu isbandziusi ko gero visus imanomus antakiu dazymo variantus (isskyrus ilgalaiki makijaza, t.y. permanentini biggrin.gif ), ir galiausiai vis tiek likau prie piestuko (viename gale piestukas, kitame- formuojantis gelis). Pudra ir seseliais man niekuomet nepavykdavo isgaut naturalaus vaizdo, kad ir kaip kruopsciai rinkdavau spalva ir bandydavau ja isskirstyt tarp plaukeliu schmoll.gif
Chemiskai dazytis nebenoriu, nes man rodos sis budas tik dar labiau silpnina mano ir taip retus antakius, be to kaskart reikia prisiruosinet eiti i kirpykla, dar be viso kito baiminantis, kaip tau juos sutvarkys unsure.gif
O stai antakiu piestukas (svarbu atrasti tikrai gera, nes ne visi bandyti man tiko ir patiko) mano antakius paryskina naturaliausiai, nelabai ir pasakysi, kad dazyti bigsmile.gif Jau eile metu naudoju stai toki:

user posted image

Kadangi esu tamsi blondine, renkuosi spalva dark brown, ji puikiai tinka prie mano plauku spalvos ax.gif

ar galetum foto imesti, kaip atrodo antakiai padazyti?
kurioj saly perki?
nematytas daikciukas, sugundei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingira: 29 liepos 2009 - 15:25
Ingira,man atrodo,tokio bent Lt tai nera rolleyes.gif
Atsakyti
ziurejau REVLON stende, bet nieko antakiams nebuvo g.gif
as irgi beveik viska esu isbandziusi, net ir konturini makiaza antakiams ax.gif (nebandziau tik formuojancio, dazancio gelio) tai mano atradimas CLINIQUE Superfine liner wub.gif automatinis labai plonas piestukas, tiksliai galima nupiesti reikiamus plaukelius. ir spalva mano megstamiausia ruda/juoda thumbup.gif
Atsakyti
Man toks klausimas iskilo, o dazant antakius cheminiu budu, jie laikui begant nesvieseja? Ar nepraranda savo naturalios spalvos?
Atsakyti
aš tai jau kokius 2 metus pati tvarkausi antakius- nu nieks geriau to nepadarytų.
kadangi esu šviesiaplaukė antakių dažus perku tamsiai rudus - kosmadoje, tokie mėlynoje pakuotėje, paskutinį kartą apie 11 lt mokėjau. dažo gerai ir laiko super... konsultantė rekomendavo - nusipirkau ir nepasigailėjau
Atsakyti
QUOTE(Ri_Tute @ 2009 08 24, 13:17)
Man toks klausimas iskilo, o dazant antakius cheminiu budu, jie laikui begant nesvieseja? Ar nepraranda savo naturalios spalvos?

As per 2 metus to nepastebejau g.gif
Bet siaip gal ne,nes pvz. plaukus kas sviesina,tai neataugineja sviesesni plaukai,atrodo,kad kaiptik jie tamsesni dar labiau atauga biggrin.gif tai gal ir cia taip?
Atsakyti
o kuo skiriasi antakiu piestukai nuo paprastu juodu akiu piestuku? ar buna antakiu piestuku,kurie atsparus vandeniui?as dabar dazau paprastu juodu piestuku ,bet megstu prailginti siek tiek antaki,nupiesti,tai dienos begyje buna kad nusitrina,ar yra tokiu piestuku ,kad nenusitrintu? turiu dar BEYu antakiu geli su atspalviu,bet vien su juo pasitepus,buna lieka tarpeliai neuzdazyti,ir plaukelius gerai nesuformuoja.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 29, 11:10)
suzinojau toki dalykiuka antakiam...jum turbut ne naujiena, bet man naujiena  bigsmile.gif  antakiu seselis...konkreciai is TBS..jis ale odos nenudazo, ir tikrai natul produkt atrodo,...  rolleyes.gif vakar mane padaze tai ka tu vaikeli...visai kitaip... rolleyes.gif  tai va noriu jo dabar  bigsmile.gif  gal yra bandziusiu?

Merginos,gal kam reikia,as parduodu TBS antakiu seselius kosmetikos isparduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2009 08 27, 19:30)
Merginos,gal kam reikia,as parduodu TBS antakiu seselius kosmetikos isparduotuveje.

Man reikia ax.gif
Atsakyti
labai dziaugiuosi, kad man antakiu dazyt nereikia bigsmile.gif pas mane naturaliai juodi bigsmile.gif
Atsakyti