Įkraunama...
Įkraunama...

Paslapčių Sodas

QUOTE(martux @ 2009 10 28, 09:50)
Tai manoji kaip ir per didelė taip išeina g.gif 
Nemėgsta, kaip ir teletabių. Manau, kad šie filmukai labai ramiems ir kantriems vaikams.
O pirmaisiais metais dukrai  iš vis teliko nerodėme.

biggrin.gif na, maniskis tikrai nera kantrus ar ramus, jis labai judrus ir aktyvus, bet filmukai labai patiko, tik dabar jau isaugo - uz keliu men., bus 4 metai, dabar jau megsta filmukus, skirtus siek tiek didesniems smile.gif
Atsakyti
po kurio laiko filmuko žiūrėjimo ir lietuviškos kietos knygelės super thumbup.gif varto pati, bando atpasakoti, ką skaitėme ten:)
Atsakyti
Mano abi nelabai mėgsta šio filmuko, dar mažoji kartais paprašo Paka Paka (taip vadina) įjungti smile.gif
Atsakyti
Maniskiui tai labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Įdomiausia, kad mano 1m.8mėn. panelytė atsirenka įdomias ir neįdomias serijas. Vieną, žiūrėk, kaip užkerėta visą nuo ... iki žiūri, o kitai dar neįpusėjus pasitraukia nuo televizoriaus g.gif. Dabar specialiai "užmetu akį", kad patyrinėčiau šį reiškinį. Atrodo, tai susiję su Upse Deize: jeigu ji ilgai nepasirodo, tai mano princesė ir išeina bigsmile.gif.
Atsakyti
Vyresnėlis 3,8 metų sakosi jau yra per didelis, nors prieš kokius 4 mėnesius kaip užkerėtas žiūrėjo, o jaunėlis 2 metų išvis nemėgsta televizoriaus ir filmukų, kokias 5 minutes pasižiūri rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskiui patinka, nors jau irgi 3,5m, bet mielai pasiziuri, pries sventes prekybcentry pamaciau personazus ir traukinuka parduodamus, bet kaineles doh.gif blink.gif
Atsakyti
Mano suneliui pagrindinis filmukas ir nenutrauksi jo tuo metu nuo televizoriaus .
Atsakyti
manoji (2m2mėn) tai kiekvieną rytą prašo, kad įjungčiau. Bet tik savaitgaliais pažiūrim - tada abi sėdim ir geriam kuri kavą, kuri rytinį pienuką ir mėgaujamės - mažoji filmuku, o aš ramybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Ojei, be Paslapciu sodo savaitgalis nepraeina. thumbup.gif Tik pabunda ir jau saukia PEKAAAAS!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 01 20, 18:27)
te rašausi i lapa ir ieškosiu, o man reikia masažistės geros nedai, kad į namus ateitų kojyčių masažo verkiant ir skubiai, SOS  4u.gif
* thumbup.gif  už kraujuką
** pasitvirtino  verysad.gif

gal kuri mamyte turi parsisiuntusi Paslapciu sodo seriju ir galetu man i gmail imest
butume labai dekingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ijungi filmuka ir vaiko neber biggrin.gif namie ramybe
Atsakyti