Įkraunama...
Įkraunama...

Paslapčių Sodas

Kai as labai nusikalu - tai ijungiu jai filmuka ir galiu ramiai prie PC pasedet thumbup.gif
Atsakyti

Pritariu tau, Dooovile mirksiukas.gif Man ir keistai cia pasirode - ryte lopsine ir labanakt... Man sis serialas visiskai nepatinka, nesuprantu as jo esmes. Personazai grazus, bet turinys verysad.gif o ypac kai pardeda cypaut tie voriukai neaiskiais vardais.
Bet vaikui tai patinka. Ziuri kiekviena savaitgali, vardus seniai visus ismokes mirksiukas.gif ir teveliai tuo dziaugiasi. Pusvalandis ramybes ryte garantuotas thumbup.gif
[/quote]

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man jis irgi nepatinka, bet as jo ir neziuriu tongue.gif nes jis skirtas ne man o vaikuciui biggrin.gif
Atsakyti
mano vaikiukas metų ir devynių mėnesių,noriai žiūri per LTV Ppaslapčių sodą,o per zmule parsiunčiau angliškai irgi žiūri smile.gif
Atsakyti
turiu 2serijas paslapciu sodo, pas mane greitas internetas, jei norit rasykit i az, galesiu per skype permest mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai kazkokia bileberda sis multikas bet mazas..mes gulames su "šponki", keliames su "šponki" (cia ninki-nonki) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei galetu, kiaura diena ziuretu doh.gif Kas tame multike jau tokio, niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
Maniškis irgi juos mėgsta, gaila tik, kad lt kalba tik tris turiu verysad.gif
Atsakyti
Maniskiui ir labai patinka sis filmukas,savaitgaliais ziuri biggrin.gif
Atsakyti
mano mazajai laaaabai patinka sis multikas. Teletabiu niekada nemaciusi.
Pries kelias dienas nupirkau minkstas lelytes jai Upse Daise ir Igli Pigli. Kol kas daviau tik Upse Daise. Geriausia lelyte - ir miega, ir valgo, ir i lauka tik su eina smile.gif
Atsakyti
manyske svaigsta del to multiko, ieskau gal kur pavyks prekybos centrose isigyt
Atsakyti
Taip niekas ir neturi visu filmuku lietuviskai? ax.gif
Idomu ar parduotuvese yra ju pirkti g.gif
Atsakyti
Sitas filmukas mano mazei irgi labai patinka:) gi buvo kazkada teletabiu manija, dabar ninkiu nonkiu ir upsidaiziu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif daug seriju turiu anglu k., jei kam reikia, galiu skaipu atsiusti, nes ikelti nemoku 4u.gif
Atsakyti