Kai as labai nusikalu - tai ijungiu jai filmuka ir galiu ramiai prie PC pasedet
Pritariu tau, Dooovile Man ir keistai cia pasirode - ryte lopsine ir labanakt... Man sis serialas visiskai nepatinka, nesuprantu as jo esmes. Personazai grazus, bet turinys o ypac kai pardeda cypaut tie voriukai neaiskiais vardais.
Bet vaikui tai patinka. Ziuri kiekviena savaitgali, vardus seniai visus ismokes ir teveliai tuo dziaugiasi. Pusvalandis ramybes ryte garantuotas
[/quote]
Man jis irgi nepatinka, bet as jo ir neziuriu nes jis skirtas ne man o vaikuciui
mano vaikiukas metų ir devynių mėnesių,noriai žiūri per LTV Ppaslapčių sodą,o per zmule parsiunčiau angliškai irgi žiūri
turiu 2serijas paslapciu sodo, pas mane greitas internetas, jei norit rasykit i az, galesiu per skype permest
Man tai kazkokia bileberda sis multikas bet mazas..mes gulames su "šponki", keliames su "šponki" (cia ninki-nonki)
Jei galetu, kiaura diena ziuretu Kas tame multike jau tokio, niekaip nesuprantu
Jei galetu, kiaura diena ziuretu Kas tame multike jau tokio, niekaip nesuprantu
Maniškis irgi juos mėgsta, gaila tik, kad lt kalba tik tris turiu
Maniskiui ir labai patinka sis filmukas,savaitgaliais ziuri
mano mazajai laaaabai patinka sis multikas. Teletabiu niekada nemaciusi.
Pries kelias dienas nupirkau minkstas lelytes jai Upse Daise ir Igli Pigli. Kol kas daviau tik Upse Daise. Geriausia lelyte - ir miega, ir valgo, ir i lauka tik su eina
Pries kelias dienas nupirkau minkstas lelytes jai Upse Daise ir Igli Pigli. Kol kas daviau tik Upse Daise. Geriausia lelyte - ir miega, ir valgo, ir i lauka tik su eina
manyske svaigsta del to multiko, ieskau gal kur pavyks prekybos centrose isigyt
Taip niekas ir neturi visu filmuku lietuviskai?
Idomu ar parduotuvese yra ju pirkti
Idomu ar parduotuvese yra ju pirkti
Sitas filmukas mano mazei irgi labai patinka:) gi buvo kazkada teletabiu manija, dabar ninkiu nonkiu ir upsidaiziu
daug seriju turiu anglu k., jei kam reikia, galiu skaipu atsiusti, nes ikelti nemoku