Musu sunelis ziuri kol rodo didelius personazus, o kai pradeda rodyti maziukus, tai viskas- jau nebeidomu.
Kazkuri mama klause kur galima paimti tuos filmukus, TEO siulo programa, failu keitikla, vadinasi LCD++ar kazkaip panasiai (jau kelis kartus buvo pakeistas pavadinimas, tikslai nezinau). Reikes atsisiusti ta programele, prisijungti, gal ten jus rasite si filmuka lietuviu kalba. Ta programa, tai failu keitikla, jus galite rasti jus domincius failus (filmai, muzika ir t.t) ir taip pat galesite pasidalinti ir savo failais (kurios norodisyte). Sekmes.
O mano sunelis labai megsta sita filmuka, nuo iki viska paziuri ir labai savaitgaliais laukia, kada gi rodys per kompa paleidziam angliskai, tai jau kartoja kelis zodzius angliskai
mes irgi UŽ šita filmuką - pirmasis dukros filmukas, kurį žiūri su labai labai dideliu susidomėjimu.
reiks teletabius pabandysi dar, is tos pačios "operos"
reiks teletabius pabandysi dar, is tos pačios "operos"
o manishkiui visai nepatinka
Tabiai, Ensteino filmukai - tiesiog prikausto, o sita tai tik pora minuciu tepaziuri...
beje, televizija musu keistoka - filmukas prasidaeda nuo lopshines , gale pasaka ir visi i loveles miegoti- o pas mus ji is ryto rodo
vidutiniskas man sis serialas tiesa sakant
Tabiai, Ensteino filmukai - tiesiog prikausto, o sita tai tik pora minuciu tepaziuri...
beje, televizija musu keistoka - filmukas prasidaeda nuo lopshines , gale pasaka ir visi i loveles miegoti- o pas mus ji is ryto rodo
vidutiniskas man sis serialas tiesa sakant
Mano dukrytei labai mielai ziuri, tik dainele jai per liudna kai baigesi, o seip jau gerai pazysta personazu vardus
Pritariu tau, Dooovile Man ir keistai cia pasirode - ryte lopsine ir labanakt... Man sis serialas visiskai nepatinka, nesuprantu as jo esmes. Personazai grazus, bet turinys o ypac kai pardeda cypaut tie voriukai neaiskiais vardais.
Bet vaikui tai patinka. Ziuri kiekviena savaitgali, vardus seniai visus ismokes ir teveliai tuo dziaugiasi. Pusvalandis ramybes ryte garantuotas
Mes ziurime "Paslapciu soda" labai patinka suneliui ir netgi ismoko sokti pagal veikejus, nors ir nedideli judesiukai bet vistiek smagu. Mes turim angliska dvd.
O lietuviskai tai galima is linkomanijos parsisiusti
O lietuviskai tai galima is linkomanijos parsisiusti
As stai cia radau pora seriju lietuviskai
http://www.2shared.c...hName=paslapciu
mano dukryte 1.5 metu ji vieninteli ir teziuri, kad ir koks jis suaugusiems atrodo lekstas )) kai rodo pabaigoj raides, pradeda verkti )))
http://www.2shared.c...hName=paslapciu
mano dukryte 1.5 metu ji vieninteli ir teziuri, kad ir koks jis suaugusiems atrodo lekstas )) kai rodo pabaigoj raides, pradeda verkti )))
Maniskiui 13 men. Tikras Teletabiu ir Paslapciu sodo fanas! Pirmos serijos "neuzkabino", bet paskui - pakerejo. As turbut net labiau uz vaika laukiu savaitgaliu ir tu laisvu rytiniu pusvalanduku
Mano panele irgi mielai ziuri Paslapciu soda. Ir nemazai turi zaislu su jo herojais,
tai irgi labai zaidzia. Tikra ''fane'' sio filmuko.
Aciu neliaskai uz nuorodele
tai irgi labai zaidzia. Tikra ''fane'' sio filmuko.
Aciu neliaskai uz nuorodele