Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis šurmulys!

Kaledini surmuli tiesiogine to zodzio prasme butu galima nufotkinti kokioj nors maximoj zaislu skyriuj, kai nuolaidos skelbiamos lotuliukas.gif doh.gif va tada tikrai atitiktu tema hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 12 11, 17:42)
Pavadinimas "Kalėdinis šurmulys" - tik žodžių žaismas, o tema labai aiškiai apibrėžta:" Svarbu, kad nuotrauka atspindėtų Kalėdas, jų dvasią ir nuotaiką".
Taigi tema visai ne konkreti, o pakankamai abstrakti - Kalėdų dvasią galima pajausti ir šurmulyje, ir ramiame laukime...
Svarbiausia, kad tai atsispindėtų nuotraukoje, kad ji mus, žiūrovus, užkabintų, suvirpintų kažkokią mūsų sielos kertelę, sukeltų nostalgiškus vaikystės prisiminimus... Kiekvienam kažką savo... Tik nepaliktų abejingų  4u.gif

Va, kaip gražiai parašyta... bigsmile.gif Tikrai, svarbiausia, kad tai gražus prieškalėdinis fotokonkursas thumbup.gif

Kita vertus, nuotraukoms pagal temą trūksta gyvybės, žaismingumo, bet juk ne moderatorė kalta, kad tokias nuotraukas gauna... Gauna tokias, kokias dalyviai siunčia manydami, kad išpildo temą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2008 12 11, 17:08)
nemanau,kad sazininga sitai foto dalyvaut kai jau parodyta eglute kitoje temoje  cool.gif

user posted image

CIA...

Jau verciau draugiskai tai mamytei parasyciau az, kad ta foto is tos temos isimtu, nei eiciau ir skusciau, neskanu schmoll.gif

Ir visai nesvarbu, laimetu nelaimetu, ta mama tenorejo sudalyvaut konkurse ir tiek.

Atsakyti
sveikutes ,kodel mano fotkes nepatvirtina ,gal as ka ne taip darau
Atsakyti
QUOTE(Santi @ 2008 12 11, 10:49)
Jau verciau draugiskai tai mamytei parasyciau az, kad ta foto is tos temos isimtu, nei eiciau ir skusciau, neskanu schmoll.gif

Ir visai nesvarbu, laimetu nelaimetu, ta mama tenorejo sudalyvaut konkurse ir tiek.

ta pati pagalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 12 11, 18:55)
sveikutes ,kodel mano fotkes nepatvirtina ,gal as ka ne taip darau

mano irgi nepatvirtinata, turbut ruste neprisijungus, nes per visa diena neatsirado nei vienos naujos nuotraukos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2008 12 11, 17:08)
nemanau,kad sazininga sitai foto dalyvaut kai jau parodyta eglute kitoje temoje  cool.gif

SM'as toks platus, kad tikrai turbut tik tu viena ir zinojai, kas autorius ir kurioje temoje lankosi... ir kur ta eglute yra parodyta (beje, as egluciu "veidu" nepazistu, todel is atminties net nezinau apie kuria eglute sneki biggrin.gif).
uz tokius paviesinimus as tikrai imciausi sankciju moderatoriu vietoje... cia kaip ir su vaiku pvz nuotraukomis. tikrai daug kur rodau savo vaika ir jei kas pasakytu, kad mano foto negarbinga dalyvaut, nes savo vaiko foto rodziau kitoje temoje ir dar nuoroda idetu, supykciau ne juokais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 11 gruodžio 2008 - 19:42
QUOTE(Sansara @ 2008 12 11, 19:41)
SM'as toks platus, kad tikrai turbut tik tu viena ir zinojai, kas autorius ir kurioje temoje lankosi... ir kur ta eglute yra parodyta (beje, as egluciu "veidu" nepazistu, todel is atminties net nezinau apie kuria eglute sneki biggrin.gif).
uz tokius paviesinimus as tikrai imciausi sankciju moderatoriu vietoje... cia kaip ir su vaiku pvz nuotraukomis. tikrai daug kur rodau savo vaika ir jei kas pasakytu, kad mano foto negarbinga dalyvaut, nes savo vaiko foto rodziau kitoje temoje ir dar nuoroda idetu, supykciau ne juokais

As irgi supykciau, jeigu kas taip pasielgtu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Santi @ 2008 12 11, 18:49)

Sutinku 100% drinks_cheers.gif

As maciau ta eglute anoje temoje. Na ir kas?
Beje ten ji buvo ideta anksciau, nei i konkursa. Paprasciausiai mamyte nepagalvojo is ten isimt pirmiau, nemanau kad specialiai taip isejo. Nematau jokio kriminalo, jokio agitavimo balsuoti juk nedaro cool.gif

O priekabiavimas prie pavadinimo, tai jau ryskiai is neturejimo ka veikti blink.gif
Taigi aisku visiems, kad nuotraukos apie KALEDAS, kam dar cia kelti bangas...nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 11 gruodžio 2008 - 20:16
QUOTE(Wedi @ 2008 12 11, 16:08)

user posted image

CIA...

radau..

teks šalinti, nes visada rašoma paskaityti taisykles.
Atsakyti
o aš stosiu paviešinusios pusėn.
taisyklės yra taisyklės, ir visiem jos turi būt vienodos.

esmė ne tame, kad ta pati eglė, o tame, kad tai ta pati fotografija
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2008 12 11, 21:33)
o aš stosiu paviešinusios pusėn.
taisyklės yra taisyklės, ir visiem jos turi būt vienodos.

esmė ne tame, kad ta pati eglė, o tame, kad tai ta pati fotografija

įdės kitą, gi yra laiko smile.gif

nereikėtų susireikšminti dėl tokių dalykų, suprantu, kad apmaudu, kad gal kvaila, bet taip jau yra.
Atsakyti