Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis šurmulys!

QUOTE(Ramunita @ 2008 12 12, 15:25)
norit aš jums paseksiu pasaką apie Kalėdų šurmulį,kokį pajutau aš,žiūrėdama į dabar esančias foto smile.gif

tu nereali bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunita @ 2008 12 12, 16:33)
smagu,kad patiko smile.gif šios foto kolkas mano  wub.gif  wub.gif  wub.gif ,kaip reikės išsirinkt-neįsivaizduoju ax.gif

taigi, kad ... klausykit, užspaudžiam moderatorius, kad būtų bent 5 balsai iš dalyvio, o dar geriau 10 biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 12 13, 13:37)
klausykit, užspaudžiam moderatorius, kad būtų bent 5 balsai iš dalyvio, o dar geriau 10 biggrin.gif  mirksiukas.gif

jei bus 200 nuotraukų.... mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis man labai si nuotrauka patinka, taip ne suvaidinsi 4u.gif ir visi kiti super thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
super thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Suvaidinti mielosios galima viską,bet nežiūrint to visos nuotraukos patinka,nes kiekviena deda gal pačias brangiausias nuotraukas ir išrinkt tik tris bus labai sunku.
Atsakyti
Man irgi daug nuotrauku graziu yra. Ir aisku pirmiausia i akis krenta studijines, darytos profesionalu, tarsi ispuostos paneles, tikrai labai grazios biggrin.gif Taciau balsuosiu uz buitines, kurios dvelkia siluma ir meile ax.gif
Atsakyti
Ramunita wub.gif

bandysim ir mes dalyvaut blush2.gif
Atsakyti
Kokios sitos grazios wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
man sita patiko ax.gif
user posted image
ir dar labai labai si wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2008 12 13, 18:13)

ir dar labai labai si  wub.gif
user posted image

Man irgi ši labai miela wub.gif , tik dėmesį blaško ta šviesa tarpduryje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2008 12 13, 19:24)
Man irgi ši labai miela wub.gif , tik dėmesį blaško ta šviesa tarpduryje ax.gif

o tu nesiblaskyk, gal ten senis saltis tuoj tuoj islys... mirksiukas.gif ir atnes daug dovanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 13, 15:29)

man šita irgi nerealiai faina wub.gif wub.gif kažin kaip čia nufotografuoja, kad taip spindėtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSSema: 13 gruodžio 2008 - 19:26