Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis šurmulys!

seimos tradicija labai patiko wub.gif
Atsakyti
Ramunita, saunus pasakojimas, akys taip ir begiojo nuo vienos foto, link sekancios, kas gi cia bus toliau.
Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 12, 15:32)
thumbup.gif gerai padirbeta

QUOTE(Stebukle @ 2008 12 12, 15:41)
wau... jei visi tiek matytu, tai nuotaikos visu butu sventiskos ir geros rolleyes.gif

QUOTE(Santi @ 2008 12 12, 15:57)
Ramunita, saunus pasakojimas, akys taip ir begiojo nuo vienos foto, link sekancios, kas gi cia bus toliau.
Saunuole 4u.gif

smagu,kad patiko smile.gif šios foto kolkas mano wub.gif wub.gif wub.gif ,kaip reikės išsirinkt-neįsivaizduoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 12 12, 17:25)
norit aš jums paseksiu pasaką apie Kalėdų šurmulį,kokį pajutau aš,žiūrėdama į dabar esančias foto smile.gif
Vieną gražią dieną,kai gamta skendo žiemiškame miege Kalėdų senelis su savo geriausiu draugu-šuneliu apžiūrinėjo kokias eglutes pasipuošę vaikai. user posted image. Apėjęs daug butų ir namų jis grįžo į savo namelį,nes dar reikėjo padirbėti prie dovanėlių pakavimo. Grįžęs rado saldžiai miegantį mažiausiąjį padėdėją user posted image ,o vyresnioji pasigyrė supakavus didžiąją dalį dovanų user posted image. Dar kartą peržiūrėjęs savo turimą medžiagą apie pauoštas eglutes, jis atsiminė,kad viejoj šeimoj lyg ir girdėjo prašyma,kad ant eglutės atsirastų daugiau žaisliukų,taigi Kalędų senelis,su savo padėjėjais, patikrinęs visas dėžutės,tai šeimai nusprendė padovanoti būtent šią dėželę user posted image ir nusiuntė savo pagalbininkus,kad ją padėtų po eglute(šiek tiek prieš šventes) user posted image. Dabar Kalėdų senelis ramus,nes dabar visi jau laukia švenčių-kepdami sausainius user posted image ar besimokydami eilėraščius user posted image. Visi ramūs,nes Kalėdų elgę saugo baltoji katė,Kalėdų senelio patikėtinė user posted image

REIK NAUJO KONKURSO "KALEDU PASAKA" smile.gif SUPER thumbup.gif
Atsakyti
nu fainuoliskas konkursas, tik labai nuvyle, kad daug fotkiu pamaciau visai nekokybisku, islietu unsure.gif
fainuoles, vertos demesio:
user posted image
user posted image
user posted image

aisku, cia fotkinta profesionaliu, bet jei visi bent kazkiek pasistengtume tos kokybes isgaut , a mirksiukas.gif
Atsakyti
ši paskutinė, kus mergaitė krėsle labai graži, jauki, miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 12, 18:42)
nu fainuoliskas konkursas, tik labai nuvyle, kad daug fotkiu pamaciau visai nekokybisku, islietu  unsure.gif

aisku, cia fotkinta profesionaliu, bet jei visi bent kazkiek pasistengtume tos kokybes isgaut , a  mirksiukas.gif

O tai jei as nesu profesionali fotografe, vadinasi negaliu dalyvauti konkurse doh.gif Nes suvarysit, kad nuotraukos nekokybiskos, neprofesionalios (kaip pasistengti, net nenumanau) g.gif Tai konkurso pavadinimas galetu buti "Profesionaliu fotografiu Kaledos" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2008 12 11, 17:08)
nemanau,kad sazininga sitai foto dalyvaut kai jau parodyta eglute kitoje temoje  cool.gif

user posted image

CIA...

tokie skundimai labai gadina Kalėdinę nuotaiką...negražu unsure.gif
beje gal čia kitas kadras... aš dažnai mėgstu pvz daryt paeiliui 3- 4 kadrus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -simona-: 12 gruodžio 2008 - 23:29
QUOTE(-simona- @ 2008 12 12, 23:20)
tokie skundimai labai gadina Kalėdinę nuotaiką...negražu unsure.gif
beje gal čia kitas kadras... aš dažnai mėgstu pvz daryt paeiliui 3- 4 kadrus tongue.gif

net jei kitas kadras, ar labai panaši foto, nu negalima.
visos žino, kas autorė, ir vėl grįžtam prie senos, temos, kad žinodamos autorystę, mamos dažnai nubalsuoja "nes draugė", o ne kad realiai patinka...
Atsakyti
user posted image

baimės pilnos akys lotuliukas.gif

user posted image

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2008 12 12, 21:13)
ši paskutinė, kus mergaitė krėsle labai graži, jauki, miela wub.gif

Man irgi sita labai grazi thumbup.gif
Labai fainas konkurselis 4u.gif
Atsakyti
naujai patvirtintose foto labai gražių vaikų yra wub.gif