seimos tradicija labai patiko

Ramunita, saunus pasakojimas, akys taip ir begiojo nuo vienos foto, link sekancios, kas gi cia bus toliau.
Saunuole
Saunuole

QUOTE(Nerytė @ 2008 12 12, 15:32)
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 12, 15:41)
QUOTE(Santi @ 2008 12 12, 15:57)
Ramunita, saunus pasakojimas, akys taip ir begiojo nuo vienos foto, link sekancios, kas gi cia bus toliau.
Saunuole
Saunuole

smagu,kad patiko

QUOTE(Ramunita @ 2008 12 12, 17:25)
norit aš jums paseksiu pasaką apie Kalėdų šurmulį,kokį pajutau aš,žiūrėdama į dabar esančias foto 
Vieną gražią dieną,kai gamta skendo žiemiškame miege Kalėdų senelis su savo geriausiu draugu-šuneliu apžiūrinėjo kokias eglutes pasipuošę vaikai.
. Apėjęs daug butų ir namų jis grįžo į savo namelį,nes dar reikėjo padirbėti prie dovanėlių pakavimo. Grįžęs rado saldžiai miegantį mažiausiąjį padėdėją
,o vyresnioji pasigyrė supakavus didžiąją dalį dovanų
. Dar kartą peržiūrėjęs savo turimą medžiagą apie pauoštas eglutes, jis atsiminė,kad viejoj šeimoj lyg ir girdėjo prašyma,kad ant eglutės atsirastų daugiau žaisliukų,taigi Kalędų senelis,su savo padėjėjais, patikrinęs visas dėžutės,tai šeimai nusprendė padovanoti būtent šią dėželę
ir nusiuntė savo pagalbininkus,kad ją padėtų po eglute(šiek tiek prieš šventes)
. Dabar Kalėdų senelis ramus,nes dabar visi jau laukia švenčių-kepdami sausainius
ar besimokydami eilėraščius
. Visi ramūs,nes Kalėdų elgę saugo baltoji katė,Kalėdų senelio patikėtinė 

Vieną gražią dieną,kai gamta skendo žiemiškame miege Kalėdų senelis su savo geriausiu draugu-šuneliu apžiūrinėjo kokias eglutes pasipuošę vaikai.

REIK NAUJO KONKURSO "KALEDU PASAKA"

nu fainuoliskas konkursas, tik labai nuvyle, kad daug fotkiu pamaciau visai nekokybisku, islietu
fainuoles, vertos demesio:

aisku, cia fotkinta profesionaliu, bet jei visi bent kazkiek pasistengtume tos kokybes isgaut , a

fainuoles, vertos demesio:

aisku, cia fotkinta profesionaliu, bet jei visi bent kazkiek pasistengtume tos kokybes isgaut , a

ši paskutinė, kus mergaitė krėsle labai graži, jauki, miela

QUOTE(JulieTa @ 2008 12 12, 18:42)
nu fainuoliskas konkursas, tik labai nuvyle, kad daug fotkiu pamaciau visai nekokybisku, islietu

O tai jei as nesu profesionali fotografe, vadinasi negaliu dalyvauti konkurse

QUOTE(Wedi @ 2008 12 11, 17:08)
tokie skundimai labai gadina Kalėdinę nuotaiką...negražu

beje gal čia kitas kadras... aš dažnai mėgstu pvz daryt paeiliui 3- 4 kadrus

QUOTE(-simona- @ 2008 12 12, 23:20)
tokie skundimai labai gadina Kalėdinę nuotaiką...negražu 

net jei kitas kadras, ar labai panaši foto, nu negalima.
visos žino, kas autorė, ir vėl grįžtam prie senos, temos, kad žinodamos autorystę, mamos dažnai nubalsuoja "nes draugė", o ne kad realiai patinka...

baimės pilnos akys

QUOTE(-simona- @ 2008 12 12, 21:13)
Man irgi sita labai grazi

Labai fainas konkurselis