Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis šurmulys!

QUOTE(SSSema @ 2008 12 12, 12:10)
tai jau taip, kad sunkiau katinas jei atsigule tai bent kiek paguli o vaikas, nu bent maniskis vienoj vietoj nei trupucio nepabuna smile.gif

čia jau nuokrypiai nuo temos, ale biggrin.gif mirksiukas.gif o jei tau reikia ne gulinčio katino, jei nori, kad jis dailiai išsirietęs ir pakėlęs dar galvą stovėtų, tai oj oj... o jis kaip tyčia sėdasi ir gana, tu jį pastatai, tampi kažkiek suirzęs, kad va nestovi, gyvūnas tą pajaučia ir vsio... suprantu, kad su leliukais sunku, bet su gyvūnais tikrai ne lengviau smile.gif
taigi ir fotkių su gyvūnais nenuvertinkit, jos tai tikras menas, jei gerai pavyksta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(7aistukas7 @ 2008 12 12, 12:31)
Mano nuomone, kad kiekvienas ir issreiskia savo suvokima, o jau kiti nusprendzia balsuoti ar ne.
Keista, kai net negauni progos pabandyt su tokia foto, su kokia asmeniskai patsnori.
Cia manau,kaip ir dovanos pakavimas- kas i laikrasti susuka, kas i dezute ideda, kas maiselyje...  biggrin.gif
Duokim gi visiem isssireikst  ax.gif  smile.gif

neišsižeisk, bet juk tam ir paskelbta tema, nuotraukos tema juk ne laisva... ir faktas, kad būna žmonių, kurie gal netyčiom nepataiko į temą, tai moderatorių darbas apie tai informuoti ir paprašyti kitos fotkės mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano manymu, štai tokios nuotraukos būtų labai gražu... Gal kam kils minčių? (ale su dektukų dėžute, tai niekaip megalol.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Aišku, nelengva gražiai nufotografuoti procesą, lengviau statines nuotraukas daryti... Pati įsitikinau - net suplukau karsta.gif bandydama "pagaut" savo mažąją nenuoramą... doh.gif

Galbūt dar savaitgaly ką nors sukurpsiu, jei ne teks laukti kito konkurso... rolleyes.gif

wink_3.gif Tokia plati tema, o dalyvių tiek mažai. Kol kas tik pora nuotraukų yra vertų dėmesio...
(čia aš šiandien baisiai priekabi cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 12 12, 12:22)
O ką daryti tokioms kaip aš, kurios nei bamblių turi, nei katinų fotogeniškų, kur gražių nuotraukų balsavimui rasti  user posted image

man tai azartas balsuot ir pažiūrėt kelintoj vietoj mano favoritės ax.gif
Atsakyti
labai silta ta nuotrauka su mieganciu lelium wub.gif
Atsakyti
norit aš jums paseksiu pasaką apie Kalėdų šurmulį,kokį pajutau aš,žiūrėdama į dabar esančias foto smile.gif
Vieną gražią dieną,kai gamta skendo žiemiškame miege Kalėdų senelis su savo geriausiu draugu-šuneliu apžiūrinėjo kokias eglutes pasipuošę vaikai. user posted image. Apėjęs daug butų ir namų jis grįžo į savo namelį,nes dar reikėjo padirbėti prie dovanėlių pakavimo. Grįžęs rado saldžiai miegantį mažiausiąjį padėdėją user posted image ,o vyresnioji pasigyrė supakavus didžiąją dalį dovanų user posted image. Dar kartą peržiūrėjęs savo turimą medžiagą apie pauoštas eglutes, jis atsiminė,kad viejoj šeimoj lyg ir girdėjo prašyma,kad ant eglutės atsirastų daugiau žaisliukų,taigi Kalędų senelis,su savo padėjėjais, patikrinęs visas dėžutės,tai šeimai nusprendė padovanoti būtent šią dėželę user posted image ir nusiuntė savo pagalbininkus,kad ją padėtų po eglute(šiek tiek prieš šventes) user posted image. Dabar Kalėdų senelis ramus,nes dabar visi jau laukia švenčių-kepdami sausainius user posted image ar besimokydami eilėraščius user posted image. Visi ramūs,nes Kalėdų elgę saugo baltoji katė,Kalėdų senelio patikėtinė user posted image
Atsakyti
Iš naujai patvirtintų man labai patinka "Švenčių laukime" ir "šeimos tradicija"
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 12 12, 15:25)
norit aš jums paseksiu pasaką apie Kalėdų šurmulį,kokį pajutau aš,žiūrėdama į dabar esančias foto smile.gif

thumbup.gif gerai padirbeta
Atsakyti
graži tradicija, gražiai papuošti sausainiai, graži foto user posted image
Atsakyti
kaip tik norėjau šitą dėt, nuostabi nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2008 12 12, 15:33)
graži tradicija, gražiai papuošti sausainiai, graži foto

o ten ir eglutė sausainiais papuošta?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 12, 14:23)

Grazus leliukas, ir nuotrauka miela, bet manes asmeniskai nekabina unsure.gif

QUOTE(solo @ 2008 12 12, 14:32)
Kolkas ši... user posted image

Kokybiska, atvirutine, tik labai akivaizdziai pozuota ax.gif Grazi, bet as nebalsuociau..

Man labai "kalediskos" sitos :

I technine nuotrauku puse nelabai ziuriu si karta.. Siaip labai wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Sitos siuzetas labai patiko
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 12 12, 16:25)

wau... jei visi tiek matytu, tai nuotaikos visu butu sventiskos ir geros rolleyes.gif
Atsakyti