Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis šurmulys!

Norejom sudalyvaut su sia foto: "Esu didziausia tevu dovana- todel pabandysiu susipakuot pati".
Gaila, kad negalejom. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 12 12, 10:46)
toks vaizdas, kad mamkos tuoj apsipyks, tikrai neverta ax.gif fotografija toks dalykas, kad kiekvienas ją mato kitaip... kartais mum ne visi profų darbai patinka, o sužavi paprasta, naminė foto, čia taip jau yra, menas yra menas, kiekvieno savaip suvokiamas, laimės tas, kas visgi labiausiai pavergs širdis smile.gif

nesipykstam schmoll.gif tiesiog kiekvienas vertina pagal save, man vaikai yra gražu, bet jei matau kad nuotrauka tarkim su gyvūnu man daug įdomesnė aš už ją ir balsuoju. O nupaveiksluoti vaiką taip, kad gražiai matytųsi yra daug sunkiau, juk jis duodasi malasi, vat mamytė čia turi parodyti labai daug kūrybiškumo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(7aistukas7 @ 2008 12 12, 11:27)
Norejom sudalyvaut su sia foto: "Esu didziausia tevu dovana- todel pabandysiu susipakuot pati".
Gaila, kad negalejom. verysad.gif

manau kad jei būtų šone kur nors buvęs žaisliukas tai viskas būtų buvę ok. Nors iš kitos pusės irgi ginčytis galim , nes vaikutis kur žiūri kaip kepa sausainiai irgi nėra jokios eglutės jokio blizgio ax.gif
Atsakyti
Manau mes kiekviena turim savo isskirtini skoni, suvokima ir turim teise ji isreikst. As suprantu Kaledas, kaip ramybe. Dovanos ypatingos- ypatingiem zmonem. Ta ir turejo atspindet si foto- nes Ula- musu dovana. Cia jos pirmosios Kaledos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 12 12, 11:29)
manau kad jei būtų šone kur nors buvęs žaisliukas tai viskas būtų buvę ok. Nors iš kitos pusės irgi ginčytis galim , nes vaikutis kur žiūri kaip kepa sausainiai irgi nėra jokios eglutės jokio blizgio  ax.gif

aha, šiaip tie karoliukai jokio kalėdiškumo neatspindi, daug kas juos ir paprastose fotkėse, ne šventinėse naudoja, reikėjo gal kokią juostelę dar pridėti ar tikrai nors vieną žaisliuką nuo eglutės pamėtėti į foną g.gif
Papildyta:
QUOTE(7aistukas7 @ 2008 12 12, 11:32)
Manau mes kiekviena turim savo isskirtini skoni, suvokima ir turim teise ji isreikst. As suprantu Kaledas, kaip ramybe. Dovanos ypatingos- ypatingiem zmonem. Ta ir turejo atspindet si foto- nes Ula- musu dovana. Cia jos pirmosios Kaledos.  smile.gif

bet tą žinai tik tu... o kaip furumiečiams tą suprasti? g.gif forumiečiai mato tik vaikiuką su karoliais mirksiukas.gif
p.s. ir šiaip tavo avatare tas pats vaikutis ir dar su tais pačiais karoliais, čia jau kaip agitacija gautūųsi ax.gif tai va... turbūt moderatoriai nusprendė, kad šį sykį ne iki galo pasiruošei konkursui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 12 gruodžio 2008 - 11:37
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 12 12, 11:29)
nesipykstam  schmoll.gif tiesiog kiekvienas vertina pagal save, man vaikai yra gražu, bet jei matau kad nuotrauka tarkim su gyvūnu man daug įdomesnė aš už ją ir balsuoju. O nupaveiksluoti vaiką taip, kad gražiai matytųsi yra daug sunkiau, juk jis duodasi malasi, vat mamytė čia turi parodyti labai daug kūrybiškumo  biggrin.gif

kai aš balsuoju už foto,tai nesigilinu ar čia sunku pagaut kardą,ar ne, foto pozuota,ar ne rolleyes.gif man svarbu gražu wub.gif o tas miegantis lelis,tai wub.gif wub.gif wub.gif ir visiškai su tavm sutinku,kad yra gerų foto ir su gyvnūnais- šitam konkurse tikrai yra gerų foto,kur nėra vaikų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(7aistukas7 @ 2008 12 12, 11:32)
Manau mes kiekviena turim savo isskirtini skoni, suvokima ir turim teise ji isreikst. As suprantu Kaledas, kaip ramybe. Dovanos ypatingos- ypatingiem zmonem. Ta ir turejo atspindet si foto- nes Ula- musu dovana. Cia jos pirmosios Kaledos.  smile.gif

dar yra laiko,spėsi naują foto padaryt,arba archyvuose paieškok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 12 12, 13:35)
aha, šiaip tie karoliukai jokio kalėdiškumo neatspindi, daug kas juos ir paprastose fotkėse, ne šventinėse naudoja, reikėjo gal kokią juostelę dar pridėti ar tikrai nors vieną žaisliuką nuo eglutės pamėtėti į foną g.gif
Papildyta:

bet tą žinai tik tu... o kaip furumiečiams tą suprasti? g.gif forumiečiai mato tik vaikiuką su karoliais mirksiukas.gif
p.s. ir šiaip tavo avatare tas pats vaikutis ir dar su tais pačiais karoliais, čia jau kaip agitacija gautūųsi ax.gif tai va... turbūt moderatoriai nusprendė, kad šį sykį ne iki galo pasiruošei konkursui smile.gif

i atvarta isidejau sia foto tik tada kai atmete konkursui ana
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunita @ 2008 12 12, 13:40)
kai aš balsuoju už foto,tai nesigilinu ar čia sunku pagaut kardą,ar ne, foto pozuota,ar ne rolleyes.gif man svarbu gražu wub.gif o tas miegantis lelis,tai wub.gif  wub.gif  wub.gif ir visiškai su tavm sutinku,kad yra gerų foto ir su gyvnūnais- šitam konkurse tikrai yra gerų foto,kur nėra vaikų smile.gif
Papildyta:

dar yra laiko,spėsi naują foto padaryt,arba archyvuose paieškok smile.gif

biggrin.gif butinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 7aistukas7: 12 gruodžio 2008 - 11:42
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 12, 11:50)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pamačius tavo avatarą taip ir noris eit į konkursą žiūrėt kiek jame dalyvauja foto su baltais katinais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 12, 09:36)
todėl kad foto neįdomi, be įdėjos. man kalėdos asocijuojas su kitais dalykais nei kepure apmautas, paguldytas, laišku užklotas vaikas. be to balsuosiu už natūralias, nepozuotas foto rolleyes.gif

toks jausmas kad is pavydo cia taip kalbi ta su laisku nuotraukyte labai grazi ir ideja sauni. o tau ziuriu labai jau didele ideja kai katinas prie egles ar po ja, o jau vaikiukas su kepuryte tai jau negerai, tu pabandyk nufotografuot vaika maziuka taip kaip tu nori kad atrodytu nuotraukoj, kai visas juda nepasakysi kad dabar sypsokis, dabar kuo nors susidomek .....
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2008 12 12, 11:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pamačius tavo avatarą taip ir noris eit į konkursą žiūrėt kiek jame dalyvauja foto su baltais katinais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, pamačius pati apakau biggrin.gif Bet jei dėl maniškio - ne, jo ten nėra. Kiek galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2008 12 12, 11:52)
toks jausmas kad is pavydo cia taip kalbi ta su laisku nuotraukyte labai grazi ir ideja sauni. o tau ziuriu labai jau didele ideja kai katinas prie egles ar po ja, o jau vaikiukas su kepuryte tai jau negerai, tu pabandyk nufotografuot vaika maziuka taip kaip tu nori kad atrodytu nuotraukoj, kai visas juda nepasakysi kad dabar sypsokis, dabar kuo nors susidomek .....

katinui šito irgi nepasakysi smile.gif

nors pritariu, kad vaiką vistiek sunkiau nufotografuot
Atsakyti
man tai šiaip juokingai atrodo,kai sako,kad foto,kurioje vaikas miega-supozuota smile.gif nu kaip galima supozuoti miegą? suprantu vyresnis vaikas tai gali apsimest,ale leliukas g.gif
Atsakyti
Bet kaip miela: jeigu jau Kalėdos, tai arba bambliai, arba katinai biggrin.gif Jaučiuosi į temą, katę turinti laugh.gif
Atsakyti