Įkraunama...
Įkraunama...

Cheburaškos kirmeliukas

Idemiai klausomes sveikinimu menesiadienio proga

--Resize_Images_Alt_Text--

Oooo,kiek gelyciu!!!Cia man ??? wub.gif --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (astulka @ 2004 03 22, 19:48)

thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif thumbup.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu tikrai jau tokia thumbup.gif thumbup.gif pozuotoja, labai labai grazute wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (astulka @ 2004 03 23, 18:32)
unsure.gif unsure.gif As kaaa,as nieko unsure.gif ir visai as nepesu... unsure.gif unsure.gif

kokia grazi porele wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu vsio - pakerejo mane tavo ciucia ir lialia! wub.gif wub.gif wub.gif
Visa gyvenima buvau sunu fane, o dabar dar ir del leliuku lydausi biggrin.gif Todel svaigstu, kai tokias nuotraukas matau wub.gif
Atsakyti
LIUKS DRAUGUCIAI (CIA AS APIE SUNELI IR MERGELE 2.gif ). ZINOK, MAMOS ZURNALAS SKELBE, KAD DARYS KALENDORIU SU VAIKIUKAIS IR GYVUNIUKAIS - NUSIUSK JIEMS EMAILU TOKIU NUOTRAUKYCIU, VDRUG PAPULSIT I KALENDORIU clap.gif
Atsakyti
kokia princesaite... wub.gif o gelyte plaukuose... thumbup.gif
Atsakyti
wow koki dideli ir grazu sunyti turite thumbup.gif kaip 2.gif reaguoja vienas i kita? nebuna pestyniu laugh.gif ?
Atsakyti
Na pestyniu kol kas nebuvo,bet sunukui juodos dienos atejo,kai panelyte su vaikstyne pradejo varinet.Taip ir gaudo po kambarius,o sunukas bega sleptis,nes kitaip be plauku liktu biggrin.gif
Atsakyti
blush-anim-cl.gif oi,reikaliukas prispyre...

Na va,tuoj uzsidesiu pampersa ir toliau keliausiu
Atsakyti
xixixi biggrin.gif , nu fainuolyte, jau tokia patiesna wub.gif heart.gif wub.gif heart.gif
tokia i zbitkininke panasi, "ka cia man padarius, ka cia man dar sugalvojus g.gif g.gif g.gif "
Atsakyti
QUOTE (astulka @ 2004 03 22, 21:48)
Tuoj mes tam sunekui uodega nurausim

Na štai, pagaliau ir jūs pasirodėte. Gražuolytės panelytės wub.gif O kokios paaugusios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu kaip dancius niezti blink.gif mad.gif

Atsakyti