ir aš registruojuosi į šią temą
, mezgiau skraistę, bet labai gerai tarnauja kaip pledukas
, mezgiau skraistę, bet labai gerai tarnauja kaip pledukas
Rastelis Salui
QUOTE(lizarde @ 2008 12 28, 01:47)
Gal schemute butu galima gauti?
Panasus i si rasteli
http://www.knitty.co...laceribbon.html
Sveikos
Pati turiu skarų labai daug , mėgstu megzdama improvizuoti....
Galbūt atsiras bendraminčių mezgėjų - nėrėjų, "mylinčių" skaras, ir nebijančių drąsiai eksperimentuoti su siūlais, raštais, kitom netikėtom medžiagom ( pvz. dekoratyviom virvutėm, kt."mezgamais " dalykais ), norint išgauti įdomų ir netikėtą derinamų elementų efektą skaroje...
Keletas mano darbelių :
Pati turiu skarų labai daug , mėgstu megzdama improvizuoti....
Galbūt atsiras bendraminčių mezgėjų - nėrėjų, "mylinčių" skaras, ir nebijančių drąsiai eksperimentuoti su siūlais, raštais, kitom netikėtom medžiagom ( pvz. dekoratyviom virvutėm, kt."mezgamais " dalykais ), norint išgauti įdomų ir netikėtą derinamų elementų efektą skaroje...
Keletas mano darbelių :
ta pilka, juodai siuvinėta
Pavyzdžiai iš interneto:
Marga skara:
Efektingų spalvų ir raštų deriniai:
Schemos, raštai, modeliai, pavydžiai : http://club.osinka.r...7622?&start=465
Papildyta:
Tos juostelės nertos vąšeliu ...mažiau darbo - greitesnis efektas....ir galima visaip jas išraityti...
Marga skara:
Efektingų spalvų ir raštų deriniai:
Schemos, raštai, modeliai, pavydžiai : http://club.osinka.r...7622?&start=465
Papildyta:
QUOTE(nelita @ 2011 01 13, 17:45)
ta pilka, juodai siuvinėta
Tos juostelės nertos vąšeliu ...mažiau darbo - greitesnis efektas....ir galima visaip jas išraityti...
Keletas mano kūrybos darbų - nestandartinės skaros :
Apnerta nedidelė vilnonė skarytė, kraštinės dydis ~1,5 metro
Skara su sagom, ilgis ~ 2 m, plotis 1,20, mohera, akrilas:
Skara iš itin storos vilnos su mohera , apnerta medvilnės siūlais, nešiojama keliais variantais:
1,Paprastas tos pačios skaros variantas
2,Puošnusis, su prisegamom gėlėm
Skara "Lietus", 120 x 240 cm, vilna ( mėlyna spalva ) , medvilnė ( balta spalva ) , viskozė ( violetinė spalva )
Skara "Lapeliai", dydis 125m x 250m, siulai akrilas su blizgesiu ( mėlyna ), medvilnė ( juodi )
Skara "Ryškus efektas", 120 x240 cm, siūlai medvilnė ( juodi ), akrilas su spalvotos moheros pūkais
Apnerta nedidelė vilnonė skarytė, kraštinės dydis ~1,5 metro
Skara su sagom, ilgis ~ 2 m, plotis 1,20, mohera, akrilas:
Skara iš itin storos vilnos su mohera , apnerta medvilnės siūlais, nešiojama keliais variantais:
1,Paprastas tos pačios skaros variantas
2,Puošnusis, su prisegamom gėlėm
Skara "Lietus", 120 x 240 cm, vilna ( mėlyna spalva ) , medvilnė ( balta spalva ) , viskozė ( violetinė spalva )
Skara "Lapeliai", dydis 125m x 250m, siulai akrilas su blizgesiu ( mėlyna ), medvilnė ( juodi )
Skara "Ryškus efektas", 120 x240 cm, siūlai medvilnė ( juodi ), akrilas su spalvotos moheros pūkais
Dar kelios :
Skara 120x240 cm, siūlai firmos "Yan art " ( melyni ), apmegzta plonos vilnos siūliukais:
Skara su prisegamomis dviem sagėm "Snaigėm " , megzta pagal schemą ( pusė ) , tačiau pabaiga - improvizuota:
"Improvizacinis" raštas iš arčiau:
Krašteliai - specialiai banguoti:
Papildyta:
Pavyzdžiai iš interneto:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Skirtingų spalvų žaismas:
Skara 120x240 cm, siūlai firmos "Yan art " ( melyni ), apmegzta plonos vilnos siūliukais:
Skara su prisegamomis dviem sagėm "Snaigėm " , megzta pagal schemą ( pusė ) , tačiau pabaiga - improvizuota:
"Improvizacinis" raštas iš arčiau:
Krašteliai - specialiai banguoti:
Papildyta:
Pavyzdžiai iš interneto:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Skirtingų spalvų žaismas:
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 13, 16:38)
Sveikos
Keletas mano darbelių :
Keletas mano darbelių :