QUOTE(lidusia @ 2008 12 15, 11:50)
Gavau atsakymą kad siuntimas kainuos 24,70 GBP už tiek prekių kiek benorėtume (čia pažodžiui išverčiau)
Jau surinkom:
ROSE paprasto kremo (4 vnt)
Rose kūnui kremo (2 vnt)
O gal kas norėtų prisijungti prie Cleansing milk (pienelis makiažui valyti)
Jau surinkom:
ROSE paprasto kremo (4 vnt)
Rose kūnui kremo (2 vnt)
O gal kas norėtų prisijungti prie Cleansing milk (pienelis makiažui valyti)
dar reikia 1 rose paprasto kremo ir cleansing cream prausiklio, galima pridet prie uzsakymo?
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 15, 16:00)
dar pakonsultuokit kaip neem oil plaukams reikia naudot? sildyt ar tieisia tept? kiek laiko daugmaz laikyt? ar tept istisai visus plaukus ar tik ant saknu arba tik ant galiuku? ar tinka riebioms saknims?
Kad riebioms šaknims netinka, tai tikrai žinau. Riebioms šaknims apskritai jokie aliejai nerekomenduojami Mao šaknys irgi į riebumą, plaunu kas antrą dieną plaukus, tai kai tepu aliejų, tepu nuo pakaušio (nuo tos vietos, kur susiima į kasą) iki galiukų.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 15, 16:47)
Kad riebioms šaknims netinka, tai tikrai žinau. Riebioms šaknims apskritai jokie aliejai nerekomenduojami Mao šaknys irgi į riebumą, plaunu kas antrą dieną plaukus, tai kai tepu aliejų, tepu nuo pakaušio (nuo tos vietos, kur susiima į kasą) iki galiukų.
o alieju temoje kaip tik kazkas minejo kad sutvarke riebalavimosi problema ir plauku neriebina
QUOTE(dzoniene @ 2008 12 15, 00:02)
norejau paklaust gal yra kas bande dr.hauschka ir avene kremus veidui bande ir galetu pasakyt kurie geresniai?mano oda seip misri ir turiu tokiu randeliu raudonu nuo spuogu ir spuogeliu ant barzdos, tai visus siuos defektus noreciau su mazint.
tai nzn kuri krema geriau rinktis. patarkit
isanksto dekoju!!!
tai nzn kuri krema geriau rinktis. patarkit
isanksto dekoju!!!
na, cia labai skirtingi gaminiai. Jeigu esat pasiruosus pereiti prie naturalios produkcijos ir bandymu keliu atsirinkti kas labiausiai tinka tai tada aisku hauschka, tik reikia nepamirsti, kad stebuklu niekas nepadaro, bet pasirinkus tinkamus odai gaminius tai odele super atsigauna ir tada i avene puse nesinori ne pazvelgt
QUOTE(lidusia @ 2008 12 15, 12:26)
apie šitą
jis veido prausiklis. Rašo naudoti ryte ir vakare, aš asmeniškai tik vakarais veidą nusiplaunu
tikrai nešvarumus visus gerai išvalo
jis veido prausiklis. Rašo naudoti ryte ir vakare, aš asmeniškai tik vakarais veidą nusiplaunu
tikrai nešvarumus visus gerai išvalo
o gal jis skaitos spuoguotai veido odai?inkstyrams naikint?nes pas mane tokiu nera,mano noris tik juodais taskais,ir ka bandziau padejo tik kosmetologe,ir jautriai odai jokiu valikliu negalima su alchoholiu
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 15, 16:51)
o alieju temoje kaip tik kazkas minejo kad sutvarke riebalavimosi problema ir plauku neriebina
Būtų įdomu paskaityti tą atsiliepimą. Nes šaknims tai bent Neem losjoną rekomenduoja. Pati naudoju, tai dėl riebalavimosi nieko negaliu pasakyti. Tiesiog stiprina plaukus, mažina slinkimą.
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2008 12 15, 17:13)
o gal jis skaitos spuoguotai veido odai?inkstyrams naikint?nes pas mane tokiu nera,mano noris tik juodais taskais,ir ka bandziau padejo tik kosmetologe,ir jautriai odai jokiu valikliu negalima su alchoholiu
Jis skirtas visų tipų veido odai, spuoguotai taip pat labai tinka. O tie judi taškeliai ir yra inkštirai, kuriuos CC ilgainiui pravalo ir jie tampa mažiau pastebimi, o dalis visai išnyksta
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 15, 15:11)
o kada uzsakinejat? gal dar ka sugalvosiu?
as turiu meginuku rinkinuka riebiai odai tai dar visko nesibandziau tik garinimo skysti ir tonika....
as turiu meginuku rinkinuka riebiai odai tai dar visko nesibandziau tik garinimo skysti ir tonika....
na manau už poros dienų jau galėsim užsakyti. nesinori ilgai tempti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 15, 16:34)
dar reikia 1 rose paprasto kremo ir cleansing cream prausiklio, galima pridet prie uzsakymo?
Cleansing cream galima prijungi nes kaip tik vieno dar trūko.
O Rose paprasto ko gero nebesurinksim, nes 4 jau yra (ten po 4 parduoda)
nebent paklausiu gal pardavėjas sutiktų 5 parduoti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 15, 17:13)
tinka tiems juodiems jis puikiai valo poras.
O alkoholio jame tai nėra nebent klystu, nes nebeturiu dėžutės pasižiūrėti
ieškom porininko:
CLARIFYING TONER -ui
CLARIFYING TONER -ui
QUOTE(lidusia @ 2008 12 14, 22:28)
kaži kodėl čia jau Lietuvą atskirai net išskyrė
anskčiau to prierašo lygtai nebuvo
anskčiau to prierašo lygtai nebuvo
įtariu, kad prisidėjau prie šio išskyrimo... . Kai prieš porą dienų atsisakiau mokėti daugiau, nei nurodyta... .
QUOTE(lidusia @ 2008 12 15, 20:10)
As tuomet ji prigriebciau