Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 14, 20:01)
Translucent Bronze Concentrate- patiko, maskuoja nedaug , bet man, kaip baltaodei tai labai patiko, kad suteikai veidui toki sveika idegi..ber jau naudosiu ta bonke , kol galiojimas baigsis doh.gif nes kazkaip labai ekonomiskai naudojas..

Įsigijau ir aš bronzatą. Tai ką galiu pasakyt, pats rezultatas patinka labai thumbup.gif Maišau su Logonos kremu mišriai odai, tai labai jau atidžiai reikia paskirstyt, kad gerai pasidengtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 14 gruodžio 2008 - 23:40
QUOTE(Irėja @ 2008 12 15, 00:35)
lidusia, aš dar prie savo užsakymo pridėčiau rožių kūno kremą, bet tik tuo atveju, jei kažkas dar pirktų jį, nes ten 2 vienetai.
taigi, gal kas norėtumėt? va toks. turiu mėginuką, labai smagus kremas. ir skaniai kvepia.
Papildyta:

thumbup.gif  nemačiau žinutės. aš jungiuosi prie šito  thumbup.gif

drinks_cheers.gif As irgi is meginuko bandziau, labai patiko wub.gif greit susigeria, gerai drekina, nera lipnumo jausmo, o kvepia kaip pasaka wub.gif ersketuogem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2008 12 15, 00:02)
norejau paklaust gal yra kas bande dr.hauschka ir avene kremus veidui bande ir galetu pasakyt kurie geresniai?

Klausimas pats suponuoja atsakymą smile.gif Prieš pereinant prie natūralios kosmetikos kelis mėnesius naudojau Avene, tai ta pati chemija ir tiek. Nieko man ji nepagydė nei padėjo (kažkodėl nesistebiu, kai kremų sudėtyse tiek daug mineralinių aiejų, kemšančių poras).

Naudoju Dr. Hauschka ir vargo nematau, puikiai tinka ir tiem patiem spuogeliam, nors kremai gan riebūs, tačiau nepalieka riebumo pojūčio, oda švelni ir gaivi būna.

O Avene tėra kaip keiksmažodis, net nesinori minėti šitoj temoj blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 14, 21:36)
tai smagu kad bus norinčių prisidėti  thumbup.gif 
nors nesu dar koperuotai užsakinėjusi, bet manau susitvarkysiu  ax.gif  (jeigu ką kreipsiuosi pagalbos į ,,profes" biggrin.gif )

būtų gerai tada kad savo norus po biški surašytumėte čia remoje arba man į až ir žiūrėsim kas gautųsi
rolleyes.gif 
(iš klaipėdos labai tinka - nebus problemų perduoti)

aišku vilniečių gal daugiau naudojančių tą kosmetiką tai joms ko gero nepatogu bus prisijungi - gal atsiras dar norinčių iš kitų miestų  smile.gif

as irgi noreciau prisijungt prie uzsakymo,esu is klaipedos
noreciau uzsisakyt Translucent Bronze Concentrate-tik gal papasakotumet apie ji daugiau,nes nieko nezinau,noriu skysto bronzanto,tai jis toks ir yra?ar suteikia idegio veidui?ar tinka jautriai odai?jis kaip sausas bronzantas toks?tik kad skystu pavidalu?ot paklausiau
Papildyta:
ir kiek tas skystas bronzantas kainuoja?
Atsakyti
Bronzato buteliukas atrodo taip:
user posted image
Jis yra skystas. Aš maišau su kremu, tada tepu ant odos. Galima tept ir vieną, bet pati dar nebandžiau kaip nemaišant su kremu pasiskirstytų.
Lietuvoje kainuoja 75 lt.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 12 15, 09:25)
Bronzato buteliukas atrodo taip:
user posted image
Jis yra skystas. Aš maišau su kremu, tada tepu ant odos. Galima tept ir vieną, bet pati dar nebandžiau kaip nemaišant su kremu pasiskirstytų.
Lietuvoje kainuoja 75 lt.

o jis kaip skaitos ,kremine pudra ar kas cia toks?jautriai odai tinka?nesitepa plemais
ar pati patenkinta juo?matos ant odo idegis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 15 gruodžio 2008 - 09:42
QUOTE(pandutė @ 2008 12 15, 10:42)
o jis kaip skaitos ,kremine pudra ar kas cia toks?jautriai odai tinka?nesitepa plemais
ar pati patenkinta juo?matos ant odo idegis?

ne kremionė pudra, ji nemaskuoja, suteikia veidui rusvumo (įdegio)
Tinka ir jautriai odai.
Sumaišius su kremu puikiai užsitepa ir lygiai pasiskirsto (iš kelių kartų iš viso viskas gerai gausis smile.gif )

Prašom junkitės drinks_cheers.gif
(iš ebay kainuotų ~60 LT)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidusia: 15 gruodžio 2008 - 10:24
QUOTE(lidusia @ 2008 12 15, 10:18)
ne kremionė pudra, ji nemaskuoja, suteikia veidui rusvumo (įdegio)
Tinka ir jautriai odai.
Sumaišius su kremu puikiai užsitepa ir lygiai pasiskirsto (iš kelių kartų iš viso viskas gerai gausis smile.gif )

Prašom junkitės  drinks_cheers.gif
(iš ebay kainuotų ~60 LT)

tada noreciau uzsisakyti 4u.gif prisijunkti prie paneliu ,kurios planuoja pirkti ,tikiuosi tiks,ir patiks,nes noriu lengva idegi veidui suteikt,o jei jis nemaskuoja,ar galima pries tai pudra kremine uztept ant kapiliaru ir po to ta bronzanta?
Atsakyti
Gavau atsakymą kad siuntimas kainuos 24,70 GBP už tiek prekių kiek benorėtume biggrin.gif (čia pažodžiui išverčiau)

Jau surinkom:
ROSE paprasto kremo (4 vnt)
Rose kūnui kremo (2 vnt)

O gal kas norėtų prisijungti prie Cleansing milk (pienelis makiažui valyti)

Atsakyti
panos,norejau paklaust ,kur jus issiverciat tos kosmetikos puslapi i lietuviu kalba?nes yra ziuriu tik anglu ir vokieciu,o as nesuprantu,tiek visokiu priemoniu yra ,noreciau pasiskaityt placiau
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 15, 10:56)
panos,norejau paklaust ,kur jus issiverciat tos kosmetikos puslapi i lietuviu kalba?nes yra ziuriu tik anglu ir vokieciu,o as nesuprantu,tiek visokiu priemoniu yra ,noreciau pasiskaityt placiau

tarkim cia 4u.gif vercia ir visa psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 15 gruodžio 2008 - 11:06
QUOTE(pandutė @ 2008 12 15, 11:47)
tada noreciau uzsisakyti 4u.gif prisijunkti prie paneliu ,kurios planuoja pirkti ,tikiuosi tiks,ir patiks,nes noriu lengva idegi veidui suteikt,o jei jis nemaskuoja,ar galima pries tai pudra kremine uztept ant kapiliaru ir po to ta bronzanta?

gerai prijungim drinks_cheers.gif

o dėl kapiliarų užmaskavimo gal kas galėtų patarti kaip daro - gal su kokiais maskuokliais (consyleriais vadinamais)
Atsakyti