Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 14, 22:45)
Po to reikia tepti valančias kaukes, nes garinimo paskirtis yra atverti poras ir paruošti jas valymui.
Taip, kainuoja ganėtinai ax.gif Už 2,3 kg sumokėjau ~25 svarus už siuntimą. Bet vistiek visumoj labai apsimoka.
Kai išbandžiau abu, tai dabar tas rožių lengvas man kažkoks nesusipratimas atrodo schmoll.gif Mano oda į riebumą, taip pat linkusi terštis, tai tik riebesnį rožių naudoju, vietomis su aliejuku riebiai odai maišau arba Weledos kremu su cinku. Man dabar pasidarė nepamainomas tas rožių kremas thumbup.gif Maišau pagal poreikius su kuo reikia. Su viskuo puikiai tinka, ir riebi oda nepyksta.

o gal tas roziu lengvas vasarai tiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 14, 22:52)
o gal tas roziu lengvas vasarai tiktu  blush2.gif

Gal, nors man vistiek kažkaip drėgmės trūksta iš jo.
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 14, 19:01)
Oj , kaip cia laiku thumbup.gif Mielai prisijungciau, jei tik nebus per sunku, nes  paskui man pastu  reiketu atsiusti  i provincija blush2.gif 

Pries savaite , galu gale pasiemiau siuntinuka is mamytes , is Vilniaus thumbup.gif Aciu me_gustas_tu  uz pagalba wub.gif  wub.gif 
neskubejau rasyti atsiliepimu, norejosi nors kuri laika palaukti ir paziureti, koks poveikis
mano isvados kolkas tokios:
Cleansing Cream- baisus kvapas doh.gif nusiprausus lieka nemalonus riebumo jausmas schmoll.gif man nepatiko..  ziuresim, kaip toliau, gal priprasiu..
Clarifying Toner- super wub.gif labai malonus , geras kvapas ir suitraukiantis, dziovinantis( bet ne per daug) poveikis - sita tai greitai isnaudosiu jauciu : norisi pursktis ir purkstis biggrin.gif
Normalizing Day Oil- labai labai patiko  aliejukas , bet susigeria ir nelieka jokio reibumo ; turiu tik megineli is Travel kit , bet butinai noresiu ir normalaus ipakavimo 
kaukiu irgi turiu tik meginelius , bet dar nebuvo laiko isbandyti..
Translucent Bronze Concentrate- patiko, maskuoja nedaug , bet man, kaip baltaodei tai labai patiko, kad suteikai veidui toki sveika idegi..ber jau naudosiu ta bonke , kol galiojimas baigsis doh.gif nes kazkaip labai ekonomiskai naudojas..
labai labai patiko krempudra wub.gif taupiai naudojasi,maskuoja vidutiniskai, dienos begyje islieka matine, nors gal cia labiau del to , kad auksciau mineta aliejuka naudoju g.gif emiau 01 spalvyte tai galejau ir 00 imti..labai jau sveisi mano oda..
ranku kremas man nepatiko, jokio poveikio..o mano vyrams labai patiko, kad susigeria ir nelieka riebumo jausmo..
labai patiko aliejus kunui su rozemis wub.gif masazui ir siaip kunui ; kvapas stulbinantis, kaip ir kuno losjono su rozemis wub.gif situ noresiu dideliu ipokavimu , nes turiu tik meginelius is Travel kit  ax.gif
nepatiko kuno prausiklis su citrina, toks jausmas , kad nieko nenuplauna schmoll.gif
bendra isvada; veido oda pagrazejo , zymiai sumazejo spuogu  thumbup.gif

man tai toks jausmas, kad nuo to cleansing cream daugiau spuogu atsirado. tas po prausimosi su juo riebumas dingsta kai nusisluostau veida.
daugiau noreciau suzinot apie ta aliejuka veidui, koks tikslei jo poveikis odai. vis noris man ji nusipirkt, bet bijau, kad neriebintu odos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 14, 22:29)
is ebay: INSURED SHIPPING TO GREECE, LITHUANIA AND CZECH REPUBLIC IS MORE EXPENSIVE - PLEASE ASK BEFORE YOU ORDER!!! unsure.gif

kaži kodėl čia jau Lietuvą atskirai net išskyrė schmoll.gif
anskčiau to prierašo lygtai nebuvo smile.gif

nu reiks užklaust tada kiek dabar tas shipoingas nusimato g.gif
jau po biški tada užsirašinėju ko kam reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2008 12 14, 22:59)
man tai toks jausmas, kad nuo to cleansing cream daugiau spuogu atsirado. tas po prausimosi su juo riebumas dingsta kai nusisluostau veida.
daugiau noreciau suzinot apie ta aliejuka veidui, koks tikslei jo poveikis odai. vis noris man ji nusipirkt, bet bijau, kad neriebintu odos. g.gif

Nenorėčiau tikėti, kad nuo CC galėjo spuogelių atsirasti schmoll.gif g.gif Aliejukas kaip ir kiti analogiškos paskirties aliejai. Kažkiek drėkina, leidžia odai matinei išlikti, gydo odos bėrimus, spuogelius. Tikrai nesuriebins, čia mitas. Pirmą kartą man irgi nesuvokiama buvo tepti aliejų ant veido, bet gi kai išbndžiau, viskas aišku patapo smile.gif

QUOTE(lidusia @ 2008 12 14, 23:28)
kaži kodėl čia jau Lietuvą atskirai net išskyrė  schmoll.gif
anskčiau to prierašo lygtai nebuvo  smile.gif

Prisiimu sau garbę lotuliukas.gif blush2.gif Per pastarąjį pusmetį gal 6 kartus, jei ne daugiau, nuolat dariau iš jo užsakymus nemažom dėžėm. Paskui dar čia paafišavau internetinę parduotuvėlę, tai ir kitos mergaitės pradėjo pačios iš ten pirktis. Pamatė, kad iš Lietuvos klienčių atsirado, ir dauguma nemažai perka, nes kooperuojasi. O sunkaus siuntinio siųsti paštu nesinori, visgi neapdraustas doh.gif O už kurjerius reikia primokėti, tai taip ir išeina.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 14, 23:33)
Prisiimu sau garbę lotuliukas.gif blush2.gif  Per pastarąjį pusmetį gal 6 kartus, jei ne daugiau, nuolat dariau iš jo užsakymus nemažom dėžėm. Paskui dar čia paafišavau internetinę parduotuvėlę, tai ir kitos mergaitės pradėjo pačios iš ten pirktis. Pamatė, kad iš Lietuvos klienčių atsirado, ir dauguma nemažai perka, nes kooperuojasi. O sunkaus siuntinio siųsti paštu nesinori, visgi neapdraustas doh.gif O už kurjerius reikia primokėti, tai taip ir išeina.

vat kas čia kaltas biggrin.gif

jau parašiau dabar laukiu atsakymo dėl siuntimo kainos ax.gif
gal neužsikels labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 14, 23:44)
vat kas čia kaltas  biggrin.gif

jau parašiau dabar laukiu atsakymo dėl siuntimo kainos ax.gif
gal neužsikels labai  g.gif

thumbup.gif Laukiam tada ziniu, bet manau vistiek apsimokes ax.gif
lindusia , ar teisingai supratau, kad is kitu miestu irgi galima jungtis bigsmile.gif
Einu tada noru galvoti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 14 gruodžio 2008 - 22:55
norejau paklaust gal yra kas bande dr.hauschka ir avene kremus veidui bande ir galetu pasakyt kurie geresniai?mano oda seip misri ir turiu tokiu randeliu raudonu nuo spuogu ir spuogeliu ant barzdos, tai visus siuos defektus noreciau su mazint.
tai nzn kuri krema geriau rinktis. patarkit help.gif
isanksto dekoju!!!
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 14, 23:54)
thumbup.gif Laukiam tada ziniu, bet manau vistiek apsimokes ax.gif
lindusia , ar teisingai supratau, kad is kitu miestu irgi galima jungtis bigsmile.gif
Einu tada noru galvoti bigsmile.gif

galima galima drinks_cheers.gif
juk tam ir jungiamės kad pigiau gautųsi ax.gif

yra norinčių Rose light ir Rose ,,paprasto" kremo, bet pažiūrėjau po 4 vnt tik parduoda, gal sugalvosit kas dar imti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 15, 00:03)
galima galima  drinks_cheers.gif 
juk tam ir jungiamės kad pigiau gautųsi  ax.gif

yra norinčių Rose light ir Rose ,,paprasto" kremo, bet pažiūrėjau po 4 vnt tik parduoda, gal sugalvosit kas dar imti mirksiukas.gif

Na jei neatsirastu daugiau norinciuju Rose light kremuko, tuomet ir "paprastas" Rose tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 15, 00:03)
galima galima  drinks_cheers.gif 
juk tam ir jungiamės kad pigiau gautųsi  ax.gif

clap.gif
As prie paprasto Rose jungiuosi drinks_cheers.gif
gal bus norinciu prisijungti prie drekinancio roziu losjono kunui , normalizuojancio aliejuko veidui wub.gif ir ranku kremo..nes situ irgi komplektai g.gif
dar noreciau kokio aliejaus kunui, jei kas jungtusi.. g.gif
Atsakyti
lidusia, aš dar prie savo užsakymo pridėčiau rožių kūno kremą, bet tik tuo atveju, jei kažkas dar pirktų jį, nes ten 2 vienetai.
taigi, gal kas norėtumėt? va toks. turiu mėginuką, labai smagus kremas. ir skaniai kvepia.
Papildyta:
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 14, 23:27)
gal bus norinciu  prisijungti prie drekinancio roziu losjono kunui ,

thumbup.gif nemačiau žinutės. aš jungiuosi prie šito thumbup.gif
Atsakyti