Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Dovish @ 2008 12 14, 16:27)
Į 0,5l virinto vandens, įpilti 1 valgomąjį šaukštą facial steam bath ir garinti 10-15min.

aciu aciuks.gif
Atsakyti
sveikos,
man jau metas papildyti savo atsargas rolleyes.gif gal kas norėtų prisjungti prie pirkimo iš ebay ax.gif
(aš iš palangos)
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 14, 17:35)
sveikos,
man jau metas papildyti savo atsargas  rolleyes.gif  gal kas norėtų prisjungti prie pirkimo iš ebay  ax.gif
(aš iš palangos)

Oj , kaip cia laiku thumbup.gif Mielai prisijungciau, jei tik nebus per sunku, nes paskui man pastu reiketu atsiusti i provincija blush2.gif

Pries savaite , galu gale pasiemiau siuntinuka is mamytes , is Vilniaus thumbup.gif Aciu me_gustas_tu uz pagalba wub.gif wub.gif
neskubejau rasyti atsiliepimu, norejosi nors kuri laika palaukti ir paziureti, koks poveikis
mano isvados kolkas tokios:
Cleansing Cream- baisus kvapas doh.gif nusiprausus lieka nemalonus riebumo jausmas schmoll.gif man nepatiko.. ziuresim, kaip toliau, gal priprasiu..
Clarifying Toner- super wub.gif labai malonus , geras kvapas ir suitraukiantis, dziovinantis( bet ne per daug) poveikis - sita tai greitai isnaudosiu jauciu : norisi pursktis ir purkstis biggrin.gif
Normalizing Day Oil- labai labai patiko aliejukas , bet susigeria ir nelieka jokio reibumo ; turiu tik megineli is Travel kit , bet butinai noresiu ir normalaus ipakavimo
kaukiu irgi turiu tik meginelius , bet dar nebuvo laiko isbandyti..
Translucent Bronze Concentrate- patiko, maskuoja nedaug , bet man, kaip baltaodei tai labai patiko, kad suteikai veidui toki sveika idegi..ber jau naudosiu ta bonke , kol galiojimas baigsis doh.gif nes kazkaip labai ekonomiskai naudojas..
labai labai patiko krempudra wub.gif taupiai naudojasi,maskuoja vidutiniskai, dienos begyje islieka matine, nors gal cia labiau del to , kad auksciau mineta aliejuka naudoju g.gif emiau 01 spalvyte tai galejau ir 00 imti..labai jau sveisi mano oda..
ranku kremas man nepatiko, jokio poveikio..o mano vyrams labai patiko, kad susigeria ir nelieka riebumo jausmo..
labai patiko aliejus kunui su rozemis wub.gif masazui ir siaip kunui ; kvapas stulbinantis, kaip ir kuno losjono su rozemis wub.gif situ noresiu dideliu ipokavimu , nes turiu tik meginelius is Travel kit ax.gif
nepatiko kuno prausiklis su citrina, toks jausmas , kad nieko nenuplauna schmoll.gif
bendra isvada; veido oda pagrazejo , zymiai sumazejo spuogu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 14, 19:01)
Cleansing Cream- baisus kvapas doh.gif nusiprausus lieka nemalonus riebumo jausmas schmoll.gif man nepatiko..  ziuresim, kaip toliau, gal priprasiu..

ranku kremas man nepatiko, jokio poveikio..o mano vyrams labai patiko, kad susigeria ir nelieka riebumo jausmo..

Suteikit jiems šansą mirksiukas.gif Man irgi užtruko, kol prisijaukinau (ypač dėl rankų kremo, iš pradžių atrodė, kad jis nieko nedaro, kol nesupratau, kad jis nors nesušvelnina rankų iki negalėjimo, kaip būna su silikoniniais kremukais, o tiesiog optimaliai pamaitina odą ir ji visiškai nebesausėja, nebeskeldėja net dažnai prausiantis muilu). Galiausiai nebegaliu gyvent be jų schmoll.gif Taip kankinausi, kai 3 savaites turėjau veidą prausti su Madara putomis, o rankas tepti belenkokiais kremais. Nu gryna kančia... Niekas tokio efekto (valomojo ir drėkinančio) man dar nebuvo suteikęs. Nors iš pradžių tai irgi skeptiškai vertinau. Tai CC nuolat naudoju jau 8 mėnesį, o rankų kremą maždaug pusmetį. Prisiekiu, geresnių neradau per tą laiką, nors klaidžiojimų buvo smile.gif

Pritarčiau dėl dušo gelio, man irgi toks klaustukas. Esu keletą mėginėlių sunaudojusi, tai sunku kažką sakyt, bet šiaip nelabai man, kad neputoja g.gif Ir rožių losjonas tikrai fantastiškas, bet niekaip nesiryžtu nusipirkti didelio buteliuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 14, 17:35)
sveikos,
man jau metas papildyti savo atsargas  rolleyes.gif  gal kas norėtų prisjungti prie pirkimo iš ebay  ax.gif
(aš iš palangos)

As noreciau prisijungti prie uzsakymo.Esu is Klaipedos
Atsakyti
Nu isbandziau ta steam bath, o jums koks poveikis buna? ir ka naudojat po garinimo?man tas pats kas vien vandeniu garint..nei kvapo nei siaip..... g.gif
Is kokio ebay pardavejo perkate? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 14 gruodžio 2008 - 21:21
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 14, 19:54)
Suteikit jiems šansą mirksiukas.gif Man irgi užtruko, kol prisijaukinau (ypač dėl rankų kremo, iš pradžių atrodė, kad jis nieko nedaro, kol nesupratau, kad jis nors nesušvelnina rankų iki negalėjimo, kaip būna su silikoniniais kremukais, o tiesiog optimaliai pamaitina odą ir ji visiškai nebesausėja, nebeskeldėja net dažnai prausiantis muilu). Galiausiai nebegaliu gyvent be jų schmoll.gif Taip kankinausi, kai 3 savaites turėjau veidą prausti su Madara putomis, o rankas tepti belenkokiais kremais. Nu gryna kančia... Niekas tokio efekto (valomojo ir drėkinančio) man dar nebuvo suteikęs. Nors iš pradžių tai irgi skeptiškai vertinau. Tai CC nuolat naudoju jau 8 mėnesį, o rankų kremą maždaug pusmetį. Prisiekiu, geresnių neradau per tą laiką, nors klaidžiojimų buvo smile.gif

Pritarčiau dėl dušo gelio, man irgi toks klaustukas. Esu keletą mėginėlių sunaudojusi, tai sunku kažką sakyt, bet šiaip nelabai man, kad neputoja g.gif Ir rožių losjonas tikrai fantastiškas, bet niekaip nesiryžtu nusipirkti didelio buteliuko blush2.gif

Jei taip sakai, tuomet tikrai reiks ilgiau pabandyti ta CC g.gif Nors kolkas tai brrrrr schmoll.gif O ranku krema tai vyrai liepe nupirkti didesni , kai pamate , kad narsau po ebay biggrin.gif Labai tikiuosi , lidusia gales pagelbeti blush2.gif

QUOTE(Eveliina @ 2008 12 14, 22:16)
Nu isbandziau ta steam bath, o jums koks poveikis buna? ir ka naudojat po garinimo?man tas pats kas vien vandeniu garint..nei kvapo nei siaip..... g.gif
Is kokio ebay pardavejo perkate?  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Pirmoje temos zinuteje yra po uzrasu e-bay ikelta nuoroda bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 14 gruodžio 2008 - 21:26
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 14, 22:26)
Jei taip sakai, tuomet tikrai reiks ilgiau pabandyti  ta CC g.gif Nors kolkas tai brrrrr schmoll.gif O ranku krema tai vyrai liepe nupirkti didesni , kai pamate , kad narsau po ebay  biggrin.gif Labai tikiuosi , lidusia gales pagelbeti blush2.gif
Pirmoje temos zinuteje yra po uzrasu e-bay ikelta nuoroda bigsmile.gif

bet kaip idomiai, as esu is cia pirkus, bet kazkada neseniai ziurejau ta puslapi, ne vienos prekes nebebuvo, tai galvojau uzsidare punktas jau doh.gif blush2.gif o dabar vel yra bigsmile.gif
is ebay: INSURED SHIPPING TO GREECE, LITHUANIA AND CZECH REPUBLIC IS MORE EXPENSIVE - PLEASE ASK BEFORE YOU ORDER!!! unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 14 gruodžio 2008 - 21:32
tai smagu kad bus norinčių prisidėti thumbup.gif
nors nesu dar koperuotai užsakinėjusi, bet manau susitvarkysiu ax.gif (jeigu ką kreipsiuosi pagalbos į ,,profes" biggrin.gif )

būtų gerai tada kad savo norus po biški surašytumėte čia remoje arba man į až ir žiūrėsim kas gautųsi
rolleyes.gif
(iš klaipėdos labai tinka - nebus problemų perduoti)

aišku vilniečių gal daugiau naudojančių tą kosmetiką tai joms ko gero nepatogu bus prisijungi - gal atsiras dar norinčių iš kitų miestų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 14, 22:36)
tai smagu kad bus norinčių prisidėti  thumbup.gif 
nors nesu dar koperuotai užsakinėjusi, bet manau susitvarkysiu  ax.gif  (jeigu ką kreipsiuosi pagalbos į ,,profes" biggrin.gif )

būtų gerai tada kad savo norus po biški surašytumėte čia remoje arba man į až ir žiūrėsim kas gautųsi
rolleyes.gif  

aišku vilniečių gal daugiau naudojančių tą kosmetiką tai joms ko gero nepatogu bus prisijungi - gal atsiras dar norinčių iš kitų miestų  smile.gif

as norec drekinacio roziu kremo, tik nzn koki geriau rinktis, lengva ar ta nelengva(gal geriau abu topsecret.gif ), mano oda lyg ir misri, nesvari, paskutiniu metu dehidratuota blush2.gif lidusia, ar paimtum ir man? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 14 gruodžio 2008 - 21:41
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 14, 22:16)
Nu isbandziau ta steam bath, o jums koks poveikis buna? ir ka naudojat po garinimo?

Po to reikia tepti valančias kaukes, nes garinimo paskirtis yra atverti poras ir paruošti jas valymui.

QUOTE(Eveliina @ 2008 12 14, 22:29)
is ebay: INSURED SHIPPING TO GREECE, LITHUANIA AND CZECH REPUBLIC IS MORE EXPENSIVE - PLEASE ASK BEFORE YOU ORDER!!! unsure.gif

Taip, kainuoja ganėtinai ax.gif Už 2,3 kg sumokėjau ~25 svarus už siuntimą. Bet vistiek visumoj labai apsimoka.

QUOTE(Eveliina @ 2008 12 14, 22:40)
as norec drekinacio roziu kremo, tik nzn koki geriau rinktis, lengva ar ta nelengva(gal geriau abu topsecret.gif ), mano oda lyg ir misri, nesvari, paskutiniu metu dehidratuota  blush2.gif lidusia, ar paimtum ir man?  blush2.gif

Kai išbandžiau abu, tai dabar tas rožių lengvas man kažkoks nesusipratimas atrodo schmoll.gif Mano oda į riebumą, taip pat linkusi terštis, tai tik riebesnį rožių naudoju, vietomis su aliejuku riebiai odai maišau arba Weledos kremu su cinku. Man dabar pasidarė nepamainomas tas rožių kremas thumbup.gif Maišau pagal poreikius su kuo reikia. Su viskuo puikiai tinka, ir riebi oda nepyksta.
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 14, 22:36)
tai smagu kad bus norinčių prisidėti  thumbup.gif 
nors nesu dar koperuotai užsakinėjusi, bet manau susitvarkysiu  ax.gif  (jeigu ką kreipsiuosi pagalbos į ,,profes" biggrin.gif )

rolleyes.gif 

aišku vilniečių gal daugiau naudojančių tą kosmetiką tai joms ko gero nepatogu bus prisijungi - gal atsiras dar norinčių iš kitų miestų  smile.gif

Na va mano norai butu:
Cleansing cream ir Rose day cream light
Atsakyti