Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

Tai dabar reikia laukt kol norinciu daugiau atsiras uzsisakyti 4u.gif
[/quote]
as irgi laukiu nesulaukiu, nes kruvos produktu reik ax.gif
Atsakyti
As isbandziau roziu light kremuka unsure.gif nezinau, kodel jus sakot kad jis lengvas, nes man jis laaabai riebus blink.gif doh.gif nors mano oda ne riebi, ji normali-misri blink.gif
Turejau rinkinuka, tai pamenu man sake, kad vienas yra riebesnis kremas, o kitas (t.y. svarainiu) lengvesnis. Tai galvojau ir tepsiu svarainiu. O as susipainiojau ir pamaniau kad Quince tai riebus kremas, o moisturizing - tai svarainiu. blush2.gif doh.gif Dabar nors uzmuskit nepamenu ar tas moisturizing riebus? blush2.gif 4u.gif

Nezinau ar supratot ka cia suveliau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 03 vasario 2009 - 00:44
Ziuriu, kad jau nemazai cia norinciu jungtis prie naujo uzsakymo smile.gif

Ramintele24
Lelijele
Laurapde
Fresh
me_gustas_tu
Gwen
Ingira

Jau net 7 paskaiciuokim 27 /7 = 3.9 svaro * 4 = 15,6 Lt na jau kaip ir padoriai daug perkant...

Prasom jungtis kas nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 03, 00:54)
Prasom jungtis kas nori  mirksiukas.gif

Aš norėčiau galbūt poros produktų, kurių natractiv.de nėra..bet galvoju, iš ebay prekiautojo siunčiantis, kaip kokybė g.gif Ar nebus "garažinio išpilstymo" kur nors UK, koks 'fuflo' unsure.gif Juk ir kvepalus garsius padirbinėja ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 03, 10:22)
Aš norėčiau galbūt poros produktų, kurių natractiv.de nėra..bet galvoju, iš ebay prekiautojo siunčiantis, kaip kokybė g.gif Ar nebus "garažinio išpilstymo" kur nors UK, koks 'fuflo' unsure.gif Juk ir kvepalus garsius padirbinėja ir pan.

Na, merginos jau ne pirma karteli siunciasi...nzn, bent mane, kokybe kaip ir tenkina g.gif
Atsakyti
Man roziu light kremukas pasirode taip pat labai lengvas, na tikrai neriebus ir naudojau vasaros metu, o svarainiu nusipirkau saltajam laikotarpiui, jis tikrai riebesnis, bet susigeria puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiss @ 2009 02 03, 12:46)
Man roziu light kremukas pasirode taip pat labai lengvas, na tikrai neriebus ir naudojau vasaros metu, o svarainiu nusipirkau saltajam laikotarpiui, jis tikrai riebesnis, bet susigeria puikiai mirksiukas.gif

nu nenusuprantu kodel pas mane toks riebus blink.gif man svarainiu buvo lengvesnis blink.gif
O koks jusu odos tipas? Gal sausa ar brandi? unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 03, 12:12)
nu nenusuprantu kodel pas mane toks riebus  blink.gif  man svarainiu buvo lengvesnis  blink.gif 
O koks jusu odos tipas? Gal sausa ar brandi?  unsure.gif  smile.gif

Mano misri,na brandziai dar nepriskirciau biggrin.gif Bet rose light as tepiau normalios odos sritis, o riebesne zona su gesichts ol, paakiams augen creme mirksiukas.gif
Girdejau, kad paprastas roziu(ne light) yra riebus, bet dar pati neisbandziau, nes per paskutini pirkima natraktiv.de neturejo, todel rinkausi ziemai svarainius smile.gif
Atsakyti
prisijungsiu ir as. Mano oda misri. Turiu visus tris, tai skirstau taip: roziu paprastas ziemai, kada oda suaseja, tepu tik zandus ir kakta, po juo tepu alieju ir drekikli (gesichtsmilch). Svarainiu tinka abeim metu laikams - jis drekinantis nelabai tinka kai minusas didelis. O roziu light tai man nelabai patiko, schmoll.gif lengvesnis nei svarainiu pasirode ir ziema visai netiko, nebent vasara kai oda dregnesne reiks bandyt.

Akims turiu augencreme tai lyg ir nieko, bet ir nieko ispudingo, kremas ir tiek. Dar yra voneles akims Augenfrische, uzpili skysti is ampules ant vatos tamponeliu ir 15 min palaikai ant uzmerktu akiu. Tai man visai liuks!

Tiesa, noriu paklausti, koks turi buti ampuliu kurso poveikis? kazkaip jau 20 sutepiau o lyg ir niekas nesikeicia..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 03, 11:22)

perku ir viskas thumbup.gif
neteko girdėti nei vieno nusiskundimo ir iš kitų pirkusių ebay rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 02 03, 13:52)
perku ir viskas  thumbup.gif
neteko girdėti nei vieno nusiskundimo ir iš kitų pirkusių ebay  rolleyes.gif

Na, tai tada galiu jungtis prie perkančiųjų drinks_cheers.gif O tai rankos niežti kuo greičiau įsigyti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes visos...
Papasakosiu koki soka vakar apturejau gavus siuntini...
Pradejau viska rusiuot ziuriu truksta keliu daiktu, nu galvoju gal Jens pamirso idet ir kai parasysiu jam atsius, nes taip kazkuri minejo kad jei ka pamirsta tai nemokamai veliau atsiuncia...
Na ir rusiuoju toliau - man dar daugiau truksta prekiu beveik visos dekoratyvines kosmetikos apie 21 vnt ( verte apie 900 lt) blink.gif blink.gif blink.gif nu galvoju gal pamirso idet nes dideleje dezeje buvo keturios mazesnes ir viena buvo tuscia... g.gif

Bet man ciut sirdis neisoko kai Jens parase, kad jis tikras jog viska idejo, dar karta viska apziurekit ir rasit
blink.gif blink.gif blink.gif

Vienu zodziu susirasinejom visa vakara apie tai kaip atrode pakuote, kaip buvo sudeti daiktai ir t.t. galu gale sakau ka man dabar daryt???

Aciu dievui po ilgu aiskinimu jis manim patikejo ir sutiko is savo pinigu persiust mistiskai dingiusas prekes ...

Siandien pasidomejau Lex system reputacija, suzinojau kad turi labai bloga reputacija tarp kitu vezeju konkurenu ir kad jiems laiku algu nemoka ...

Taigi tos kurios uzsisakete dekoratyvines kosmetikos atkeliaus kita savaite. is dekor kosmet gavau tik 2 blizgius 01 nr ir rouge powder nr 03 verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 03, 01:54)
Ziuriu, kad jau nemazai cia norinciu jungtis prie naujo uzsakymo  smile.gif

Ramintele24
Lelijele
Laurapde
Fresh
me_gustas_tu
Gwen
Ingira

Jau net 7 paskaiciuokim 27 /7 = 3.9 svaro * 4 = 15,6 Lt na jau kaip ir padoriai daug perkant...

Prasom jungtis kas nori  mirksiukas.gif

Prisijunge Rasma smile.gif Jau 8
Atsakyti