Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(astute0210 @ 2009 02 02, 13:34)
Beje yra Jens atsiunte nauja kainininta kainos tos pacios tik atsirado dar viena nauja preke SVARAINIU KUNO PIENELIS 11 SVARU, JEI KA DOMINTU TAI PARASYKIT ATSIUSIU APRASYMA IR NAUJA SARASIUKA  smile.gif

as noreciau to sarasiuko 4u.gif in_vogue_1982@hotmail.com
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 02 02, 12:15)
parasyk savo el. pasto adresa, atsiusim kainininka smile.gif

nusiunciau i az, kadangi adresiukas su vardu, pavarde ax.gif
dar kart aciu
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 02, 11:20)
Padekit, gal kam taip buvo, norint padaryti pavedima is Swedbanko i SEB'a paskutinis skaiciukas saskaitos laukelyje netelpa  blink.gif , tarpu nera,t ai del ko cia gali buti?  g.gif Ir jau ziuriu ne pirmas kartas man toks, kad is swed'o i seb'a pervest pinigu negaliu del to vieno skaiciuko, bet vis nesiaiskinau kodel  doh.gif

Istrink tarpus tarp skaiciu ir visi skaiciukai tilps 4u.gif
Atsakyti
SVEIKUTES !

SIUNTINUKAS JAU PAS MANE NAMUOSE KATIK ATVEZE clap.gif clap.gif clap.gif

KAI VISKA ATRUSIUOSIU ATRINKSIU SURASYSIU VISKA IR T.T karsta.gif

KUR KADA KAIP ATSIIMT PARASYSIU ASMENISKAI I PASTA ARBA AZ ARBA SMS smile.gif

JEI BUS KLAUSIMU RASYKIT?
Atsakyti
Merginos, o Stepono 6 kainos nesikeite? g.gif:
Beje, gal kuri zinot koks kiekis Stepone parduodamo Cleansing Cream - 100 ml ar 50 ml? 4u.gif
Atsakyti
gal kuri zinot kiek dabar kainuoja ranku kremas toj parduotuvej stepono 6? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KHERERA @ 2009 02 02, 13:08)
Istrink tarpus tarp skaiciu ir visi skaiciukai tilps 4u.gif

na, tai kad nera tu tarpu g.gif Svarbiausia is swedo i sweda viskas tvarkoje, o i seba nesamone kazkokia dedasi

astute0210, nepamenu ar patikslinau tau, bet as Vilniuje noriu atsiimti, tai mane itrauk i pranesimus del atsiemimo Europoj mirksiukas.gif Ir jei neissiaiskinsiu kas ten do nesamone su pinigu pervedimu i seba, tai atsiskaitysiu, atsiimant prekes, gerai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 02, 21:41)
na, tai kad nera tu tarpu  g.gif  Svarbiausia is swedo i sweda viskas tvarkoje, o i seba nesamone kazkokia dedasi

astute0210, nepamenu ar patikslinau tau, bet as Vilniuje noriu atsiimti, tai mane itrauk i pranesimus del atsiemimo Europoj  mirksiukas.gif  Ir jei neissiaiskinsiu kas ten do nesamone su pinigu pervedimu i seba, tai atsiskaitysiu, atsiimant prekes, gerai? wink.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, buciau labai dekinga uz atsiliepimus apie roziu light krema? Ar jis tinka jaunai odai? ar labiau brandziai? visgi kiek pasitaiko, roziu linijas dauguma gamina brandziai odai unsure.gif
Atsakyti
Niu visa tema suskaiciau ir jau beveik issirinkau ko noreciau tongue.gif svarainiu kremas bus pirmoj vietoj, aliejukas normalizuojantis, nes pas mane tokia misri veido oda...tonikas dar praverstu...

O kazkaip neradau jokiu nuomoniu apie paakiu kremus? kas turit papasakokit ispudzius, ar verta uzsisakyti?

Tai dabar reikia laukt kol norinciu daugiau atsiras uzsisakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 02 02, 22:26)
Merginos, buciau labai dekinga uz atsiliepimus apie roziu light krema? Ar jis tinka jaunai odai? ar labiau brandziai? visgi kiek pasitaiko, roziu linijas dauguma gamina brandziai odai  unsure.gif

Beabejo tinka, naudojau rožių light šiltuojų metų laiku - lengvas ir gaivus kremas.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 02, 23:13)
Beabejo tinka, naudojau rožių light šiltuojų metų laiku - lengvas ir gaivus kremas.

Aciu smile.gif

O svarainiu bandet? smile.gif
Atsakyti