Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(kambliukas @ 2009 01 31, 23:15)
Mergaitės, o ką jūs galėtumėt rekomenduoti kūdikiams prausti (dušo želę, šampūną?) ax.gif

Rekomenduociau Weledos vaikiska muiliuka su medetku ekstraktu kaina apie 12-14 lt nebepamenu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 31, 23:20)
Rekomenduociau Weledos vaikiska muiliuka su medetku ekstraktu kaina apie 12-14 lt nebepamenu  blush2.gif

Ilgam uztenka, nesausina odos (bent jau mano mazulei), na o galvytei reiktu kokio sapmuniuko naturalesnio kad plaukai butu svelnus ir blizgetu as turiu altermed jis tinka tiek kunui tiek plaukuciams bet dabar tik plaukuciams naudoju kai pabaigsiu pirksiu naturaliu firmu sampuna, nors pagal sudeti ir altermed nera blogas, nuo jo labai plaukuciai buna svelnus ir blizga smile.gif
Atsakyti
ir as uzsakyciau dar pora priemoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 01 31, 18:22)
o Kaune kurioj vietoj vyks perdavimas? biggrin.gif Galvoju gal as vis tik Vilniuje atsiimsiu, nes jei sesuo paims Kaune, tai kazin kada perduos, o gal ir nepanores atiduot  lotuliukas.gif O Vilniuje kurioje vietoje atsiemimas galimas?

beje, nu pazaduke nereali esu, pinigu gi vis nepervedu, apsikrovus darbais visa savaite buvau  blush2.gif  Begu pervest .... Ar tau geriau grynais, atsiimant prekes?  g.gif

Kaune atsiemimas senamiesty, o vilniuj Europoj Dorado parduotuvej smile.gif
Atsakyti
o nuo kurios dienos galima dorado sturmuoti? o kuriam aukste si parduotuve nes kazkaip neatsimenu, ir kuria pardaveja kalbinti (jei ju ne viena) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 02, 00:18)
o nuo kurios dienos galima dorado sturmuoti? o kuriam aukste si parduotuve nes kazkaip neatsimenu, ir kuria pardaveja kalbinti (jei ju ne viena) smile.gif

Nezinau nuo kurios dienos nes nezinau kada siuntini man atves g.gif

Nu sia savaite tai manau tikrai kosmetika pasieks vilniu smile.gif nes mano broliene iseis atostogu nuo kitos savaites tai tada butu problemu su perdavimu...

Parduotuve pirmam aukste (nu dar pasitikslinsiu) o pardaveja bus vardu Viktorija sviesiais ilgais plaukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 02, 00:25)
Parduotuve pirmam aukste (nu dar pasitikslinsiu) o pardaveja bus vardu Viktorija sviesiais ilgais plaukais  smile.gif

parduotuve tikrai pirmam aukste, netoli iejimo, toj pusej, kur paprasti laiptai.
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 01, 23:25)
Nezinau nuo kurios dienos nes nezinau kada siuntini man atves  g.gif

Nu sia savaite tai manau tikrai kosmetika pasieks vilniu  smile.gif  nes mano broliene iseis atostogu nuo kitos savaites tai tada butu problemu su perdavimu...

Parduotuve pirmam aukste (nu dar pasitikslinsiu) o pardaveja bus vardu Viktorija sviesiais ilgais plaukais  smile.gif

Tik pagalvokit apie kazkoki didesni informacijos pateikima atsiimant kosmetika, nes paskelbus tokia informacija gali bet kas susirasti Viktorija ir nusiziurejus nicka pasiimti siuntinuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kiss @ 2009 02 02, 10:51)
Tik pagalvokit apie kazkoki didesni informacijos pateikima atsiimant kosmetika, nes paskelbus tokia informacija gali bet kas susirasti Viktorija ir nusiziurejus nicka pasiimti siuntinuka rolleyes.gif

oi gerai tu cia pastebejai drinks_cheers.gif

Astute0210 , tai gal tada mumi atejus ir nicka ir ka uzsakem pasisakyt? g.gif Nors irgi cia tiek sneketa kas ka uzsake, kad labai norint galima atsekt doh.gif
Papildyta:
Padekit, gal kam taip buvo, norint padaryti pavedima is Swedbanko i SEB'a paskutinis skaiciukas saskaitos laukelyje netelpa blink.gif , tarpu nera,t ai del ko cia gali buti? g.gif Ir jau ziuriu ne pirmas kartas man toks, kad is swed'o i seb'a pervest pinigu negaliu del to vieno skaiciuko, bet vis nesiaiskinau kodel doh.gif
Atsakyti
Geras pastebejimas, net nepagalvojau apie tai (gal det to kad pati taip nedaryciau smile.gif Saunuoles, kad ispejot! As sugalvojau, kad Jus visas apie atsiemima ir kt. (ka pasakyt atsiimant prekes) informuosiu el.pastu arba az smile.gif
o dabar andysiu ieskot siuntinio ir klaust kada atves ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 31, 18:58)
Labas Gwen, nezinau kaip kitos, bet as uzsakyma dariau pirma kart, kolkas viskas atrodo gerai, siuntinys lietuvoj laukiu kada atves...  ax.gif

JEI ATSIRAS DAUGIAU NORINCIU GALESIU VEL UZSAKYT  smile.gif

Prisijunciau ir as... O galima nuoroda i ta psl. Pirmam puslapy nurodyta, kur per ebay, man neatsidaro rolleyes.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 02 02, 13:13)
Prisijunciau ir as... O galima nuoroda i ta psl. Pirmam puslapy nurodyta, kur per ebay, man neatsidaro  rolleyes.gif

aciu

parasyk savo el. pasto adresa, atsiusim kainininka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 02 vasario 2009 - 12:18
Beje yra Jens atsiunte nauja kainininta kainos tos pacios tik atsirado dar viena nauja preke SVARAINIU KUNO PIENELIS 11 SVARU, JEI KA DOMINTU TAI PARASYKIT ATSIUSIU APRASYMA IR NAUJA SARASIUKA smile.gif
Atsakyti