Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Gwen @ 2009 01 31, 19:55)
Sveikutes,

O kas kiek laiko jus darot uzsakyma?
Labai sudomino kosmetika, noriuir as pabandyti  rolleyes.gif

Labas Gwen, nezinau kaip kitos, bet as uzsakyma dariau pirma kart, kolkas viskas atrodo gerai, siuntinys lietuvoj laukiu kada atves... ax.gif

JEI ATSIRAS DAUGIAU NORINCIU GALESIU VEL UZSAKYT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 31, 18:58)
Labas Gwen, nezinau kaip kitos, bet as uzsakyma dariau pirma kart, kolkas viskas atrodo gerai, siuntinys lietuvoj laukiu kada atves...  ax.gif

JEI ATSIRAS DAUGIAU NORINCIU GALESIU VEL UZSAKYT  smile.gif

O kada žadate dar užsakymą daryti?
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 01 31, 21:58)
O kada žadate dar užsakymą daryti?

Cia priklauso nuo to kiek jus norite uz siuntima moketi jei moketumet 27 svarus tai galiu greitai uzsakyt, o jei norit ta suma padalint ant keliu mamu tai reiktu kad atsirastu dar kelios norincios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 31, 21:07)
Cia priklauso nuo to kiek jus norite uz siuntima moketi jei moketumet 27 svarus tai galiu greitai uzsakyt, o jei norit ta suma padalint ant keliu mamu tai reiktu kad atsirastu dar kelios norincios  smile.gif

Na, aš niekur neskubu, dar negreitai visos atsargos turėtų pasibaigti, tad palauksiu, kol daugiau norinčių mamų atsiras.
Atsakyti
as irgi labai laukiu kada kt uzsakymas bus, kaip gi nesusigundysi tiek isgirta kosmetika naturalia blush2.gif sorry uz toki klausima bet cia pardavejas eurais ar svarais parduoda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 31, 21:31)
cia pardavejas eurais ar svarais parduoda? blush2.gif

Svarais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 31, 22:31)
as irgi labai laukiu kada kt uzsakymas bus, kaip gi nesusigundysi tiek isgirta kosmetika naturalia blush2.gif  sorry uz toki klausima bet cia pardavejas eurais ar svarais parduoda? blush2.gif

Na tai sugalvokit ko noretumet ir siuskit man sarasiukus smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Gal kas galėtumėte pagelbėti, nes visai nesuprantu vokiškai blush2.gif Ir su online žodynu sunkiai man gaunasi susigaudyti blink.gif doh.gif Noriu iš natractiv.de užsisakyti natūralios kosmetikos ir veidui priemonių iš dr.Hauschka, bet bijau suklysti ax.gif

Anglų kalba išsistudijavau, kad man tiktų šie Dr. Hauschka produktai, ar tai bus:

Rhythmic Night Conditioner = Hautkur ( štai šitas ?)

Rejuvenating Mask = Revitalmaske (štai šita ? )

Clarifying Toner = Gesichtstonikum (štai šitas ?)

Normalizing Day Oil = išvis vokiškame puslapyje neradau kažko panašaus g.gif Gal kas žinote kaip vadintųsi? g.gif (ar teisingai - 'Das Normalisieren von Tagesöl'?

Cleansing Clay Mask = Hautberuhigungsmaske ( štai šita ?)

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 01 31, 23:02)
Labas visoms 4u.gif

Gal kas galėtumėte pagelbėti, nes visai nesuprantu vokiškai blush2.gif Ir su online žodynu sunkiai man gaunasi susigaudyti blink.gif  doh.gif Noriu iš natractiv.de užsisakyti natūralios kosmetikos ir veidui priemonių iš dr.Hauschka, bet bijau suklysti ax.gif

Anglų kalba išsistudijavau, kad man tiktų šie Dr. Hauschka produktai, ar tai bus:

Rhythmic Night Conditioner = Hautkur ( štai šitas ?)

Rejuvenating Mask = Revitalmaske (štai šita ? )

Clarifying Toner = Gesichtstonikum (štai šitas ?)

Normalizing Day Oil = išvis vokiškame puslapyje neradau kažko panašaus g.gif Gal kas žinote kaip vadintųsi? g.gif (ar teisingai - 'Das Normalisieren von Tagesöl'?

Cleansing Clay Mask = Hautberuhigungsmaske ( štai šita ?)

Labas jei nori galiu atsiust sarasiuka ten angliskai ir vokiskai parasyta visos hauskos priemones susirastum viska pati tik parasyk emaila smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laurapde @ 2009 01 30, 11:16)
gal sestadieni sulauksim!! tai kita savaite jau tikrai bus ir Vilniuj biggrin.gif

Deja savaigaliais jie nedirba verysad.gif tad tik po sekmadienio tikiuosi gaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 31, 22:58)
Na tai sugalvokit ko noretumet ir siuskit man sarasiukus  smile.gif

Ramintele, tu kazkada prasei prekiu sarasiuko ar tau ji atsiunciau nebepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 01 31, 22:43)

aciu 4u.gif
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 31, 22:58)
Na tai sugalvokit ko noretumet ir siuskit man sarasiukus  smile.gif

tai dar noriu uzbaigti turimas priemones kad siuntima pasidalinti su daugiau mamyciu smile.gif
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 31, 23:11)
Ramintele, tu kazkada prasei prekiu sarasiuko ar tau ji atsiunciau nebepamenu  blush2.gif

atsiuntei, aciu 4u.gif tik db prisiminiau gi kad ten galiu pasiziureti ir kokia valiuta siuncia blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, o ką jūs galėtumėt rekomenduoti kūdikiams prausti (dušo želę, šampūną?) ax.gif
Atsakyti