Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(astute0210 @ 2009 01 28, 23:25)
del siuntinio numerio  unsure.gif

na, niekad, kiek merginos siunte, problemu lyg ir nekilo, manau parasys, kai tik gales 4u.gif
Atsakyti
o tai kaip suprantu siuntinys jau issiustas, tik neparaso siuntos numerio? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 01 29, 00:28)
o tai kaip suprantu siuntinys jau issiustas, tik neparaso siuntos numerio? unsure.gif

as manau kad neissiustas...
sake kai tik issius parasys siuntinio nr ...
jauciu zilu plauku man gerokai padauges jei jis greit neparasys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 29, 01:32)
as manau kad neissiustas...
sake kai tik issius parasys siuntinio nr ...
jauciu zilu plauku man gerokai padauges jei jis greit neparasys  blink.gif

na nieko nelieka,kaip tik laukt, tik labai idomu, nes kiek pamenu jis tau rase jog antradieni zada issiust siuntini, o ryt jau 4dienis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 01 29, 00:35)
na nieko nelieka,kaip tik laukt, tik labai idomu, nes kiek pamenu jis tau rase jog antradieni zada issiust siuntini, o ryt jau 4dienis.. g.gif

tas laukimas tai mane zudo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 29, 01:41)
tas laukimas tai mane zudo  doh.gif

as isivaizduoju..man irgi tas pats butu, tuo labiau, kad ir siuntos verte nemaza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 28, 15:02)
tai siekt siekiama ,bet reikia ,kad ir dabar gražiai atrodytum,pvz man reikia ,kad krempudra nors kiek lygintų odą ir paslėptų poras ,tai ir naudojam kiekviena tai ,ko iš tiesų MUMS reikia .

Nesupratau ,jei jau naudoji natūralias priemones ,tai turi atrodyt bet kaip ,kad ir tavo odai netinka ,jos gražiai nepadengia ,vistiek naudot? g.gif

kol nesugydysi odos, tol jos gera išvaizda bus tik siekiamybė. Todėl klausimas, ar iš tiesų reikia būtinai šiuo metu maskuotis, ar padaryti odai atostogas, kaip populiariai rašo KN, ir investuoti į ilgalaikį variantą? wink.gif

tikrai neatrodau bet kaip tongue.gif Kosmetologė mane kiekvieną kartą giria (tfu tfu per kairį petį ) smile.gif Ir labai džiaugiuosi, kad man nebereikia spręsti dengimo ir maskavimo klausimų.

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 28, 17:44)
Elytė man sakė, kad Dr. Hauschkos pudras galima drąsiai kasdien naudot, nuo to odai tikrai blogiau nebus. Bet aš vistiek nenaudoju kasdienai ax.gif O šiaip tikrai nemanau, kad pablogėtų mirksiukas.gif

ir aš nenaudoju kasdienai smile.gif Kuo mažiau naudoju pudrų, tuo oda geriau atrodo, o kadangi dar nebaigiau jos sveikatinimo darbų, tai nuo pudrų toliau susilaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 01 29, 00:44)
as isivaizduoju..man irgi tas pats butu, tuo labiau, kad ir siuntos verte nemaza doh.gif

Turiu naujienu smile.gif
Vakar parase kad siuntinys issiustas tik jis ne namie tai snd parasys siuntinio nr.
Tikiuosi viskas bus gerai nes snd paskutine diena kada galiu atsaukt pinigu pervedima ...
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 01 29, 13:54)
ir aš nenaudoju kasdienai smile.gif Kuo mažiau naudoju pudrų, tuo oda geriau atrodo, o kadangi dar nebaigiau jos sveikatinimo darbų, tai nuo pudrų toliau susilaikysiu biggrin.gif

o oda kazkaip specialiai, kazkokiom ypatingom priemonem sveikatini? biggrin.gif ar tiesiog nenaudoji pudros kasdienai ir pan ax.gif
Atsakyti
gal galetumete prasau parasyti koks adresiukas to padavejo is kurio perkate prekytes nes ir as noreciau sio bei to bei prisijungciau prie kt uzsakymo, dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 29, 14:04)
gal galetumete prasau parasyti koks adresiukas to padavejo is kurio perkate prekytes nes ir as noreciau sio bei to bei prisijungciau prie kt uzsakymo, dekoju 4u.gif

Labas, parasyk savo el pasta ir atsiusiu jo prekiu sarasa su kainom, int. puslapio jis neturi jis prekiavo anksciau per ebay http://myworld.ebay....ral-beauty-4-u/
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 29, 14:01)
Turiu naujienu  smile.gif
Vakar parase kad siuntinys issiustas tik jis ne namie tai snd parasys siuntinio nr.
Tikiuosi viskas bus gerai nes snd paskutine diena kada galiu atsaukt pinigu pervedima ...

viskas bus ok smile.gif
aš irgi labai pergyvenau karsta.gif nes kažkaip labai atskinga kai ne tik sau siuntiesi ax.gif

O gal kas naudojat Treatment 2 - įdomu koks poveikis?
Atsakyti