Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(astute0210 @ 2009 01 18, 20:54)
Sveikutes!  smile.gif
Zinot, vakar man kilo toks klausimelis del to veido bronzato...
Ar jo poveikis panasesnis i permatomos kremines pudros ar savaiminio idegio kremo t.y. ar nusiplauna ar ne  g.gif

Nusiplauna 4u.gif
As turiu krempudra 01 , tai man, kaip sviesiaodei, tai dar sakyciau tamsi spalvyte g.gif O kai pamaisau su bronzatu, tai tokia idegusi , svytinti oda, bet sakyciau tas atspalvis toks naturalus, neatrodo dirbtinai g.gif Su bronzatu pasitepusi suisilaukiau daug maloniu komplimentu, kad graziai atrodau blush2.gif nes siaip, pagal veido naturalia spalvyte visuomet naudodavau labai sviesiais krempudras, tai atrodydavau perbalusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 18 sausio 2009 - 20:05
QUOTE(Hopeidea @ 2009 01 18, 22:04)
As turiu krempudra 01 , tai man, kaip sviesiaodei, tai dar sakyciau tamsi spalvyte g.gif O kai pamaisau su bronzatu, tai tokia idegusi , svytinti oda, bet sakyciau tas atspalvis toks naturalus, neatrodo dirbtinai g.gif

Gal kas apibūdins 00 atspalvį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 18, 20:54)
Sveikutes!  smile.gif
Zinot, vakar man kilo toks klausimelis del to veido bronzato...
Ar jo poveikis panasesnis i permatomos kremines pudros ar savaiminio idegio kremo t.y. ar nusiplauna ar ne  g.gif

Nusiplauna/nusivalo iš karto smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat norėčiau prisijungti prie užsakymo. Gal galėtumėt atsiūsti nuorodą su kainom į brs@citynet lt .
Atsakyti
Norėčiau ir aš prisijungti prie užsakymo. mestelkit nuorodą su kainytėm į ksiusat@gmail.com Iš anksto dėkoju 4u.gif

O man Tonikas mišriai- riebiai odai yra nepamainomas wub.gif Ypatingai, kaip ir Summer rašė, nakčiai. jokių kremų nereikia - nusiprausi, pasipurški veiduką juo ir liūlia. tongue.gif tik kažkaip aš jį šį kartą labai greitai išpurškiau. na gal dar pakas mėnesiui, o gal ir ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksiuša: 19 sausio 2009 - 09:32
PRIMINIMAS!

Didžiosios Britanijos svarai sterlingų GBP
Negrynaisiais pinigais
perka 3,7514
parduoda 3,9868

Toms kurioms siunciau savo sena (nepataisyta) sarsiuka su kainu palyginimu lietuvoje noriu priminti kad ten GPD kursa rasiau 3,7, kai mokesiu uz prekes tai as suprantu turesiu pirkti GPD pagal 3,9868 kursa jei nepasikeis, tad jeigu norite tikslesnes kainos litais persiskaiciuokite !

Uzsakymai priimami iki sausio 22d. vakaro!
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Ir as noreciau nuorodeles ax.gif Laurabucel@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 19, 12:31)
PRIMINIMAS!

Negrynaisiais pinigais
perka 3,7514
parduoda 3,9868

Nuoširdus patarimas - skaičiuokite 1 GBP kad yra 4 Lt ir „nesiparinkit“. Apsisunkinat sau darbą tik mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 19, 14:04)
Nuoširdus patarimas - skaičiuokite 1 GBP kad yra 4 Lt ir „nesiparinkit“. Apsisunkinat sau darbą tik mirksiukas.gif  4u.gif

Labai geras patarimas thumbup.gif taip ir padarysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 19, 12:31)
PRIMINIMAS!

Negrynaisiais pinigais
perka 3,7514
parduoda 3,9868

Toms kurioms siunciau savo  sena (nepataisyta) sarsiuka su kainu palyginimu lietuvoje noriu priminti kad ten GPD kursa rasiau 3,7, kai mokesiu uz prekes tai as suprantu turesiu pirkti GPD pagal 3,9868 kursa jei nepasikeis, tad jeigu norite tikslesnes kainos litais persiskaiciuokite !

Uzsakymai priimami iki sausio 22d. vakaro!

Usakymus siuskite pastu i asta.kokos@gmail.com (nes i az tuoj nebetilps)
laisko tema jusu vardas pseudonimas forume ir miestas! (nes jusu labai dau baigiu pasimest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 19, 19:08)
Labai geras patarimas  thumbup.gif  taip ir padarysiu  smile.gif
Papildyta:
Usakymus siuskite pastu i asta.kokos@gmail.com (nes i az tuoj nebetilps)
laisko tema jusu vardas pseudonimas forume ir miestas! (nes jusu labai dau baigiu pasimest  doh.gif

ar kasnors butu pries jei svaro kursa imsiu 4Lt ???
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 19, 21:15)

na, manau nenubiednesim nuo keliu centu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 19, 21:15)

as nepries, juk tau ir taip tiek vargo cia musu visus uzsakymus suziureti ir paskaiciuoti 4u.gif
Atsakyti