Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(kerera @ 2009 01 17, 13:49)
Gal kas galetu mane pakonsultuoti ax.gif

o jūs nenorėtumėt paskaityt bent poros paskutinių temų. merginos nuolat apie tai rašo. juk kartais ir pabosta tą patį kartoti 4u.gif
be to Hauschka tinklapyje yra "Skin consultation", kur atsakai į klausimus ir "išmeta" rekomenduojamus produktus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 17 sausio 2009 - 13:58
QUOTE(kerera @ 2009 01 17, 14:49)
Mano oda linkusi i raudonuma, misri, inkstiruota, kokias prekes reiketu uzsisakyti, nes kaip ir viska baigiu optimizuoti  4u.gif
Kokia kauke, kremukus, seruma, prausikli? 4u.gif
Aciu is anksto 4u.gif

Jei supranti angliskai gali pasinaudoti internetine Hauschkos konsultacija
http://www.drhauschk...re/consultation
as pasinaudojau tai man patare ka kiek ir kaip naudot viska aiskiai su smulkmenom aprase. as issiverciau tildes biuro vertejo pagalba
Papildyta:
Aciu visoms atsiuntusioms sarasiukus, jau po truputi pradesiu sumuot prekes rolleyes.gif
Laukiu nauju sarasiuku! mirksiukas.gif
Atsakyti
O čia vokiškas planelis:
http://www.dr.hausch...flege/plan/tag/

Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 01 17, 12:22)
noreciau uzsisakyt kremine pudra, bet abejoju del spalvos g.gif turejau 1 numerio meginuka, tai lyg ir tiko, bet tik gal sita i toki ruzavuma. nebepamenu, gal kas bande 00 arba dar 02, bet sitas itariu bus per tamsus g.gif zodziu, reikia atsiliepimu 4u.gif

ir mane domintu atsiliepimai apie spalvytes.Noriu uzsisakyt, o meginuku neturiu galimybiu gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kerera @ 2009 01 17, 14:49)
Mano oda linkusi i raudonuma, misri, inkstiruota, kokias prekes reiketu uzsisakyti, nes kaip ir viska baigiu optimizuoti  4u.gif
Kokia kauke, kremukus, seruma, prausikli? 4u.gif
Aciu is anksto 4u.gif

aišku jau labai daug rašyta apir tai rolleyes.gif
bet trumpai tai rekomenduočiau pradėti nuo:
cleansing cream,
toniko
Rejuvenating kaukė ar Molio kaukė (dar geriau abi ax.gif )
susireguliuos riebalų gamybą, apgys spuogiukai, pašvarės oda thumbup.gif

Papildyta:
AUSTUTE0210
- jeigu bus kokių klausimų ar neaiškumų rašyk- pakonsultuosiu

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 01 17, 17:45)
aišku jau labai daug rašyta apir tai  rolleyes.gif
bet trumpai tai rekomenduočiau pradėti nuo:
cleansing cream,
toniko
Rejuvenating kaukė ar Molio kaukė (dar geriau abi  ax.gif )
susireguliuos riebalų gamybą, apgys spuogiukai, pašvarės oda  thumbup.gif

as ir nenusprendziu ka imt, galvoju situos: cleansing cream, normalizuojanti aliejuka ir ta stebuklingaja Rejuvenating kauke. nezinau ar verta tonika imt? g.gif
Atsakyti
Gal kas bandet kompaktine ar biria pudra? kazkaip mazai radau informacijos forume.. neapsisprendziu kas geriau ax.gif

Beje! Kas nors gal bandet kelionini rinkinuka riebiai odai? koki ten kiekiai?

Labai aciu kas nepatinges pasidalint ispudziais mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi susiviliojau biria pudra, pora forumieciu labai patenkintos,tai jauciu ir as susigundysiu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 01 17, 20:35)
as irgi susiviliojau biria pudra, pora forumieciu labai patenkintos,tai jauciu ir as susigundysiu biggrin.gif  wub.gif

o as galvoju kad kompaktine gal butu patogesne keliaujant, neisbyretu nieks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 17, 21:40)
o as galvoju kad kompaktine gal butu patogesne keliaujant, neisbyretu nieks  biggrin.gif

as kadangi dar niekad birios nenaudojau, tai labai knieti rolleyes.gif biggrin.gif o kompaktine aisku kelionems patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 01 17, 19:56)
as ir nenusprendziu ka imt, galvoju situos: cleansing cream, normalizuojanti aliejuka ir ta stebuklingaja Rejuvenating kauke. nezinau ar verta tonika imt?  g.gif

oi visai pamiršau apie aliejuką doh.gif smile.gif
imti verta thumbup.gif

na jeigu tonikų nenaudoji tai gal ir nereikia schmoll.gif aš pripratusi prie jo, tai man reikia smile.gif

Turiu kompaktinę pudrą. Nemaskuoja, bet labai gerai išlaiko odą matinę, nes sugeria riebalus.
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 01 17, 21:07)
oi visai pamiršau apie aliejuką  doh.gif  smile.gif
imti verta  thumbup.gif

na jeigu tonikų nenaudoji tai gal ir nereikia  schmoll.gif  aš pripratusi prie jo, tai man reikia  smile.gif

Turiu kompaktinę pudrą. Nemaskuoja, bet labai gerai išlaiko odą matinę, nes sugeria riebalus.

nei trupucio nepamaskuoja kompaktine pudra? blush2.gif
Papildyta:
Lidusia ar gavai mano zinute i az?
Atsakyti