kaip matau nemazai cia musu renkasi naujam uzsakymui
QUOTE(laurapde @ 2009 01 15, 19:56)
tai Tu paklausi turbut apie tai? 27 svarai uz visa siuntini per visas mergaites dalinti turbut ?
Katik parasiau jam laiska, tikiuosi atsakymas bus teigiamas
Taip viso siuntinio kaina dalint ant visu, yra daug norinciu tai manau brangiai nekainuotu
Jau gavau atsakyma is to vokiecio jis sutinka sake kad i lietuva prangus siuntimas bet jei daug pirksite tai vistiek apsimokes Taigi mielosios sugalvokit ko norite ir galit pradet man siusti sarasiukus i asta.kokos@gmail.com iki ketvirtadienio sausio 22 d. butu gerai kad prie sarasiuko parasytumete is kurio miesto jus esate. as esu is utenos i kauna 2 kart per savaite vazineju o vilniuje turiu pazistama vairuotoja kurjeri kuris kasdien i utena vaziuoja, o kitoms kurios gyvenate kituose miestuose dar butu plius pasto islaidos jei pastu siusciau.
Laukiu sarasiuku iki
Laukiu sarasiuku iki
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 17, 02:31)
Jau gavau atsakyma is to vokiecio jis sutinka sake kad i lietuva prangus siuntimas bet jei daug pirksite tai vistiek apsimokes Taigi mielosios sugalvokit ko norite ir galit pradet man siusti sarasiukus i asta.kokos@gmail.com iki ketvirtadienio sausio 22 d. butu gerai kad prie sarasiuko parasytumete is kurio miesto jus esate. as esu is utenos i kauna 2 kart per savaite vazineju o vilniuje turiu pazistama vairuotoja kurjeri kuris kasdien i utena vaziuoja, o kitoms kurios gyvenate kituose miestuose dar butu plius pasto islaidos jei pastu siusciau.
Laukiu sarasiuku iki
Laukiu sarasiuku iki
geros naujienos
ir as prisijungsiu
noreciau uzsisakyt kremine pudra, bet abejoju del spalvos turejau 1 numerio meginuka, tai lyg ir tiko, bet tik gal sita i toki ruzavuma. nebepamenu, gal kas bande 00 arba dar 02, bet sitas itariu bus per tamsus zodziu, reikia atsiliepimu
Ir aš norėčiau, kad kuri nors persiųstų vokiečio kainyninką Dėkui
lijanakairaitienė@yahoo.com
QUOTE(linarija @ 2009 01 17, 12:40)
Ir aš norėčiau, kad kuri nors persiųstų vokiečio kainyninką Dėkui
tikriausiai el. pasto adresas turejo but be lietuvisku raidziu
QUOTE(agnuta @ 2009 01 17, 12:46)
neleido issiust lietuviskom raidem tai pakeiciau
o sakykite, yra tik vienas dr.hauschka bronzatas? pas ta vokieti sarase yra facial bronzer, tai cia tas pats, apie kuri visas forumas prirasytas?
Didžiosios Britanijos svarai sterlingų GBP
Negrynaisiais pinigais
perka 3,7514
parduoda 3,9868
Toms kurioms siunciau savo sarsiuka su kainu palyginimu lietuvoje noriu priminti kad ten GPD kursa rasiau 3,7, kai mokesiu uz prekes tai as suprantu turesiu pirkti GPD pagal 3,9868 kursa jei nepasikeis, tad jeigu norite tikslesnes kainos litais persiskaiciuokite !
Papildyta:
kiek zinau vienas, sarase facial bronzer
Gal kas galetu mane pakonsultuoti
Mano oda linkusi i raudonuma, misri, inkstiruota, kokias prekes reiketu uzsisakyti, nes kaip ir viska baigiu optimizuoti
Kokia kauke, kremukus, seruma, prausikli?
Aciu is anksto
Mano oda linkusi i raudonuma, misri, inkstiruota, kokias prekes reiketu uzsisakyti, nes kaip ir viska baigiu optimizuoti
Kokia kauke, kremukus, seruma, prausikli?
Aciu is anksto