Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

kaip matau nemazai cia musu renkasi naujam uzsakymui thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 01 15, 19:56)
tai Tu paklausi turbut apie tai? 27 svarai uz visa siuntini per visas mergaites dalinti turbut ?

Katik parasiau jam laiska, tikiuosi atsakymas bus teigiamas unsure.gif
Taip viso siuntinio kaina dalint ant visu, yra daug norinciu tai manau brangiai nekainuotu bigsmile.gif
Atsakyti
Jau gavau atsakyma is to vokiecio jis sutinka thumbup.gif sake kad i lietuva prangus siuntimas bet jei daug pirksite tai vistiek apsimokes smile.gif Taigi mielosios sugalvokit ko norite ir galit pradet man siusti sarasiukus i asta.kokos@gmail.com iki ketvirtadienio sausio 22 d. butu gerai kad prie sarasiuko parasytumete is kurio miesto jus esate. as esu is utenos i kauna 2 kart per savaite vazineju o vilniuje turiu pazistama vairuotoja kurjeri kuris kasdien i utena vaziuoja, o kitoms kurios gyvenate kituose miestuose dar butu plius pasto islaidos jei pastu siusciau.

Laukiu sarasiuku iki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 17, 02:31)
Jau gavau atsakyma is to vokiecio jis sutinka  thumbup.gif  sake kad i lietuva prangus siuntimas bet jei daug pirksite tai vistiek apsimokes  smile.gif  Taigi mielosios sugalvokit ko norite ir galit pradet man siusti sarasiukus i asta.kokos@gmail.com iki ketvirtadienio sausio 22 d. butu gerai kad prie sarasiuko parasytumete is kurio miesto jus esate. as esu is utenos i kauna 2 kart per savaite vazineju o vilniuje turiu pazistama vairuotoja kurjeri kuris kasdien i utena vaziuoja, o kitoms kurios gyvenate kituose miestuose dar butu plius pasto islaidos jei pastu siusciau.

Laukiu sarasiuku iki  rolleyes.gif

geros naujienos thumbup.gif
ir as prisijungsiu blush2.gif

noreciau uzsisakyt kremine pudra, bet abejoju del spalvos g.gif turejau 1 numerio meginuka, tai lyg ir tiko, bet tik gal sita i toki ruzavuma. nebepamenu, gal kas bande 00 arba dar 02, bet sitas itariu bus per tamsus g.gif zodziu, reikia atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau, kad kuri nors persiųstų vokiečio kainyninką smile.gif Dėkui mirksiukas.gif
lijanakairaitienė@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2009 01 17, 12:40)
Ir aš norėčiau, kad kuri nors persiųstų vokiečio kainyninką  smile.gif Dėkui  mirksiukas.gif
lijanakairaitienė@yahoo.com

tikriausiai el. pasto adresas turejo but be lietuvisku raidziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 01 17, 12:46)
tikriausiai el. pasto adresas turejo but be lietuvisku raidziu smile.gif

neleido issiust lietuviskom raidem tai pakeiciau smile.gif
Atsakyti
o sakykite, yra tik vienas dr.hauschka bronzatas? smile.gif pas ta vokieti sarase yra facial bronzer, tai cia tas pats, apie kuri visas forumas prirasytas? blush2.gif
Atsakyti

Didžiosios Britanijos svarai sterlingų GBP
Negrynaisiais pinigais
perka 3,7514
parduoda 3,9868

Toms kurioms siunciau savo sarsiuka su kainu palyginimu lietuvoje noriu priminti kad ten GPD kursa rasiau 3,7, kai mokesiu uz prekes tai as suprantu turesiu pirkti GPD pagal 3,9868 kursa jei nepasikeis, tad jeigu norite tikslesnes kainos litais persiskaiciuokite !

Papildyta:
kiek zinau vienas, sarase facial bronzer
Atsakyti
Dar vienas svarbus dalykelis
Bukit geros kai siusit man sarasiukus i pasta laisko temoje parasykite savo pseudonima (varda) supermamu portalo ir is kur esate kad as nepasimesciau tarp jusu kas yra kas smile.gif
Atsakyti
ką tik išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galetu mane pakonsultuoti ax.gif
Mano oda linkusi i raudonuma, misri, inkstiruota, kokias prekes reiketu uzsisakyti, nes kaip ir viska baigiu optimizuoti 4u.gif
Kokia kauke, kremukus, seruma, prausikli? 4u.gif
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti