Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 14, 15:57)
Tinka jis visam kam thumbup.gif Tik kur vietos riebesnės, jo laabai mažą kiekį reikia tepti. Ir tikrai neriebins mirksiukas.gif
Čia yra stangrinanti kaukė. Mama mano naudoja, labai patenkinta smile.gif Irgi kelis kartus mėginukų buvau gavus su siuntiniu. Tai čia spėjų jau kiek į brandumą odai blush2.gif

As buvau ta aufbau maske gavusi, kai supainiojau su rejuvenating mask, tai visai gerai sunaudojau, nors oda dar nebrandi biggrin.gif
Atsakyti
sakykit, kokie atsiliepimai ilgiau panaudojus regenerating serum? ar vertas pinigų
Atsakyti
astute0210 kada darytumei uzsakyma? kiek kainuotu siuntimas?
Atsakyti
as ir noreciau is to vokiecio 4u.gif gal kas i emeila galetu atsiusti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdoline: 15 sausio 2009 - 18:29
galiu atsiusti tik emaila man i az parasyk biggrin.gif kainos nerealiai skiriasi.. as uz creme pakung kauke mokejau 120 LT o pas ji 78 lt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 01 15, 19:25)
astute0210 kada darytumei uzsakyma? kiek kainuotu siuntimas?

tik sausio 22 man pagamins virtuon korta, tai galvoju kad sausio paskutine savaite galeciau daryt uzsakyma. dar gal reiktu to vokiecio pasiteiraut ar jis siuncia naujiem klientam ar tik su senais bendradarbiauja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(astute0210 @ 2009 01 15, 19:51)
tik sausio 22 man pagamins virtuon korta, tai galvoju kad sausio paskutine savaite galeciau daryt uzsakyma. dar gal reiktu to vokiecio pasiteiraut ar jis siuncia naujiem klientam ar tik su senais bendradarbiauja  ax.gif

kaina apie 27 svarai
Atsakyti
tai Tu paklausi turbut apie tai? 27 svarai uz visa siuntini per visas mergaites dalinti turbut ?
Atsakyti
kai darysit uzsakyma is vokiecio, prisijungiu su bronzatu 4u.gif jau labai knieti man ji isbandyt, visos cia taip isgyre wub.gif
Atsakyti
Prie užsakymo iš to vokiečio ir aš prisijungsiu ax.gif Jei netyčia nepamatysiu, kaip temoje tariatės, informuokit per A.Ž. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal galima butu to vokiecio prekiu sarasiuka su kainomis i inamik@gmail.com. Dekinga be galo busiu smile.gif
Atsakyti
As ir noreciau to vokiecio prekiu sarasiuko, nes man viskas baigiasi ir visko reikia doh.gif
giedre.stoskute@gmail.com
Atsakyti
Galmėtų ir man kainininką: IDeina@gmail.com
Ir dar turiu klausymą: per kiek laiko atkeliauja siuntinukas iki lt? ax.gif
Atsakyti